HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ/ETAPA A VIII-A/Pofta-n cui

Deşi şi-au dorit cel mai tare o primă victorie în deplasare handbalistele de la CSM Cetate Deva s-au întors cu mâna goală şi de la Zalău

ZALAUFetele de la Cetate Deva au plecat pline de optimism la Zalău – cel puţin la nivel declarativ – convinse că a venit vremea pentru primul succes extern în actualul campionat. Însă, nu a fost să fie victorie nici din a patra încercare.

În jocul care a contat pentru etapa a VIII-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, HC Zalău a învins Cetate Deva la o diferenţă de 5 goluri, scor 27 – 22, la pauză 15-10.

Susţinute de o sală arhiplină de spectatori zalăuancele s-au instalat la conducerea jocului încă din primul minut iar până la final au privit peste umăr cursa de urmărire a devencelor care s-au apropiat cel mai mult la un singur gol în minutul 22, scor 10-9, când jocul a fost întrerupt timp de 5 minute deoarece o parte a instalaţiei de iluminat din sală a cedat.

Cea mai mare diferenţă de scor, 21-12, s-a înregistrat în minutul 40.

A fost a cincia înfrângere pentru Cetate Deva în actualul campionat – al patrulea eşec la rând în deplasare – care bate pasul pe loc pe locul 10 cu doar 7 puncte.

Etapa viitoare, duminică 19 octombrie, Cetate Deva va juca pe teren propriu cu nou promovata Unirea Slobozia.

CASETA TEHNICĂ

HC Zalău………………………. 27 (15)

Inculeț, Mureşan,  Cheţa – portari; Ciuciulete – 10 goluri, Constantinescu (4),  Maior-Pașca (3), Puiu 3), Trif (2), Pintea (1), Bardac (1), Rob (1), Țurcaș (1), Ciunt (1). Antrenor: Gheorghe Tadici

CSM Cetate Deva…………….. 22(10)

Miskovic, Şuba, Poenaru – portari; Cartaş – 7 goluri, Krnic (5), Simion (3), Mojoiu (3),  Şovar (2), Stîngu (2), Oroşan, Nicu,  Toth,  și Petrija. Antrenor Grigore Czari.

HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ

Rezultatele etapei a VIII-a

HCM Rm. Vâlcea-HCM Baia Mare…….. 22-31

CSM Bucureşti-Corona Braşov………… 25-19

Unirea Slobozia-CSM Ploiești…………..18-26

Mureșul Tg.Mureș-HCM Roman……… 22-27

HC Zalău-CSM Cetate Deva……………. 27-22

Universitatea Cluj-SCM Craiova……….21-25

Dunărea Brăila – “U” Neptun Constanţa.31-28

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece − 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16