HANDBAL FEMININ/LIGA NAȚIONALĂ. Speranța moare ultima

CSM Cetate Deva nu renunță la play-off deși este cotată cu cele mai mici șanse să încheie campionatul în primele opt

16-SPERANTA

CSM Cetate Deva are o singură victorie și două remize în 2015 după disputarea a șase etape din retur perioadă în care a bătut pasul pe loc în lupta pentru locul opt, ultimul care duce în play-off.

Drept este și că în această timp Cetate Deva a înfruntat și echipele de pe podiumul Ligii Naționale – HCM Baia Mare, CSM București și Corona Brașov – jocuri pe care le-a trecut încă înainte de start la “pierderi”.

Astfel că deși a mai agonisit câteva puncte Cetate Deva a rămas blocată pe locul 10 la șase puncte de locul opt ocupat acum de CSM Ploieşti și la patru puncte sub HCM Râmnicu Vâlcea.

Cu toate acestea patronul Cetății, Marian Muntean consideră că bătălia pentru locul 8 nu este încheiată.

16-MUNTEAN“Facem mereu calcule pentru play-off. Matematic, mai sunt 21 de puncte puse în joc, încă mai sunt şanse să prindem play-off şi noi, dar şi Vâlcea. O echipă mai poate prinde o pasă proastă dar şi o serie de victorii”, crede Muntean (foto).

Programul contracandidatelor la locul 8

Dintre cele trei formații care se bat pentru locul opt se pare că CSM Ploiești are şi programul cel mai avantajos până la final și pare favorită la ocuparea ultimei poziții care asigură accederea în play-off.

#CSM Ploieşti (locul 8 cu 24 puncte) mai are de jucat cu Unirea Slobozia, SCM Craiova, “U”  Neptun Constanţa (acasă), HC Zalău, “U” Cluj-Napoca, Mureşul Tg. Mureş, CSM Cetate Deva (deplasare).

#HCM Râmnicu Vâlcea (locul 9 cu 23 puncte) mai are de jucat cu: Corona Brașov, HCM Roman, Mureşul Tg. Mureş, Dunărea Brăila (acasă), HCM Baia Mare, CSM Bucureşti, HC Zalău (deplasare)

#CSM Cetate Deva (locul 10 cu 18 puncte) mai are de jucat cu: HC Zalău, “U” Cluj-Napoca, CSM Ploieşti (acasă), Dunărea Brăila, Unirea Slobozia, SCM Craiova, Mureşul Tg. Mureş (deplasare). (Sami Tamas)

“Duminică mergem la Brăila să ne batem pentru cele trei puncte. Ori la bal ori la spital”, Marian Muntean, patron CSM Cetate Deva

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini         Bărbat tâlhărit după ce s-a îmbătat         “CEATA LUI PIŢIGOI”, DAI ÎN UNUL ŢIPĂ TREI. Amenda primarului Ridzi a stârnit mâzga electorală în Petroşani         PENTRU ŞOMERI. Cinci meserii cu mare căutare, prin AJOFM Hunedoara