HANDBAL FEMININ/LIGA NAȚIONALĂ. Speranța moare ultima

CSM Cetate Deva nu renunță la play-off deși este cotată cu cele mai mici șanse să încheie campionatul în primele opt

16-SPERANTA

CSM Cetate Deva are o singură victorie și două remize în 2015 după disputarea a șase etape din retur perioadă în care a bătut pasul pe loc în lupta pentru locul opt, ultimul care duce în play-off.

Drept este și că în această timp Cetate Deva a înfruntat și echipele de pe podiumul Ligii Naționale – HCM Baia Mare, CSM București și Corona Brașov – jocuri pe care le-a trecut încă înainte de start la “pierderi”.

Astfel că deși a mai agonisit câteva puncte Cetate Deva a rămas blocată pe locul 10 la șase puncte de locul opt ocupat acum de CSM Ploieşti și la patru puncte sub HCM Râmnicu Vâlcea.

Cu toate acestea patronul Cetății, Marian Muntean consideră că bătălia pentru locul 8 nu este încheiată.

16-MUNTEAN“Facem mereu calcule pentru play-off. Matematic, mai sunt 21 de puncte puse în joc, încă mai sunt şanse să prindem play-off şi noi, dar şi Vâlcea. O echipă mai poate prinde o pasă proastă dar şi o serie de victorii”, crede Muntean (foto).

Programul contracandidatelor la locul 8

Dintre cele trei formații care se bat pentru locul opt se pare că CSM Ploiești are şi programul cel mai avantajos până la final și pare favorită la ocuparea ultimei poziții care asigură accederea în play-off.

#CSM Ploieşti (locul 8 cu 24 puncte) mai are de jucat cu Unirea Slobozia, SCM Craiova, “U”  Neptun Constanţa (acasă), HC Zalău, “U” Cluj-Napoca, Mureşul Tg. Mureş, CSM Cetate Deva (deplasare).

#HCM Râmnicu Vâlcea (locul 9 cu 23 puncte) mai are de jucat cu: Corona Brașov, HCM Roman, Mureşul Tg. Mureş, Dunărea Brăila (acasă), HCM Baia Mare, CSM Bucureşti, HC Zalău (deplasare)

#CSM Cetate Deva (locul 10 cu 18 puncte) mai are de jucat cu: HC Zalău, “U” Cluj-Napoca, CSM Ploieşti (acasă), Dunărea Brăila, Unirea Slobozia, SCM Craiova, Mureşul Tg. Mureş (deplasare). (Sami Tamas)

“Duminică mergem la Brăila să ne batem pentru cele trei puncte. Ori la bal ori la spital”, Marian Muntean, patron CSM Cetate Deva

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Vladimir Brilinsky, cetățean de onoare al Orăștioarei de Sus         PE BANII PRIMĂRIEI DEVA. Răzvan Mareş, 100 de zile drumeţ cu 9.000 euro cazare în nici doi ani de mandat         Femeie rănită într-un accident la Pricaz         Tânăr reținut de polițiști pentru furt calificat         Constantin Stancu, un cărturar al Țării Hațegului         Adolescentă de 15 ani dispărută de acasă         Ziua Porților Deschise la Tribunalul Hunedoara         Cum s-a lucrat la noua șosea din munții Parâng         Superstarul care a dansat gol pușcă în Sarmizegetusa Regia se întoarce: „Am făcut haka în onoarea dacilor”         Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani