HANDBAL FEMININ/LIGA NAȚIONALĂ. Speranța moare ultima

CSM Cetate Deva nu renunță la play-off deși este cotată cu cele mai mici șanse să încheie campionatul în primele opt

16-SPERANTA

CSM Cetate Deva are o singură victorie și două remize în 2015 după disputarea a șase etape din retur perioadă în care a bătut pasul pe loc în lupta pentru locul opt, ultimul care duce în play-off.

Drept este și că în această timp Cetate Deva a înfruntat și echipele de pe podiumul Ligii Naționale – HCM Baia Mare, CSM București și Corona Brașov – jocuri pe care le-a trecut încă înainte de start la “pierderi”.

Astfel că deși a mai agonisit câteva puncte Cetate Deva a rămas blocată pe locul 10 la șase puncte de locul opt ocupat acum de CSM Ploieşti și la patru puncte sub HCM Râmnicu Vâlcea.

Cu toate acestea patronul Cetății, Marian Muntean consideră că bătălia pentru locul 8 nu este încheiată.

16-MUNTEAN“Facem mereu calcule pentru play-off. Matematic, mai sunt 21 de puncte puse în joc, încă mai sunt şanse să prindem play-off şi noi, dar şi Vâlcea. O echipă mai poate prinde o pasă proastă dar şi o serie de victorii”, crede Muntean (foto).

Programul contracandidatelor la locul 8

Dintre cele trei formații care se bat pentru locul opt se pare că CSM Ploiești are şi programul cel mai avantajos până la final și pare favorită la ocuparea ultimei poziții care asigură accederea în play-off.

#CSM Ploieşti (locul 8 cu 24 puncte) mai are de jucat cu Unirea Slobozia, SCM Craiova, “U”  Neptun Constanţa (acasă), HC Zalău, “U” Cluj-Napoca, Mureşul Tg. Mureş, CSM Cetate Deva (deplasare).

#HCM Râmnicu Vâlcea (locul 9 cu 23 puncte) mai are de jucat cu: Corona Brașov, HCM Roman, Mureşul Tg. Mureş, Dunărea Brăila (acasă), HCM Baia Mare, CSM Bucureşti, HC Zalău (deplasare)

#CSM Cetate Deva (locul 10 cu 18 puncte) mai are de jucat cu: HC Zalău, “U” Cluj-Napoca, CSM Ploieşti (acasă), Dunărea Brăila, Unirea Slobozia, SCM Craiova, Mureşul Tg. Mureş (deplasare). (Sami Tamas)

“Duminică mergem la Brăila să ne batem pentru cele trei puncte. Ori la bal ori la spital”, Marian Muntean, patron CSM Cetate Deva

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece + cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv         Mesajul tranșant al unui medic ginecolog din Brad despre criza coronavirus         TEATRU: „Întâlnire la voi acasă”         BANII NOŞTRI. Deprecierea leului a luat o pauză         ANUNŢ! Auchan anunță case dedicate pentru ONG-uri și vârstnici         România a ajuns la 1.760 de cazuri de coronavirus         Coronavirus: doi pacienți decedați la Spitalul județean din Deva aveau și Covid 19         Un pacient mort la Oncologia din Deva a fost diagnosticat şi cu coronavirus         Încă doi medici de la Spitalul Județean de Urgență din Deva au coronavirus         Șase hunedoreni au fost prinși la vânătoare de mistreți         Tânără găsită moartă, cu gâtul tăiat, pe o stradă din Petroșani         CJ Hunedoara va direcționa peste două milioane de lei Spitalului Județean și DGASPC Hunedoara         Carmen Hărău: „Să nu facem lupta mai grea!”