GIMNASTICĂ ARTISTICĂ. Junioarele au acaparat toate aparatele!

Echipa feminină de gimnastică artistică – junioare a României din care au făcut parte şi 4 sportive de la Colegiul Naţional Sportiv (CNS) „Cetate” Deva a învins, într-o întâlnire amicală, formaţia similară a Franţei, scor 215.250 puncte la 210.900 puncte.

Foto: Martina Eggeling

Foto: Martina Eggeling

Disputa pe aparate a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la „Palais des Sports” din localitatea franceză Andrézieux-Bouthéon. Tehnicienii români Adela Popa şi Cristian Moldovan, ambii de la CNS “ Cetate” Deva au deplasat în Franţa un lot format din Andreea Munteanu, Andreea Iridon, Laura Jurca şi  Mădalina Blendea – toate de la la CNS “ Cetate” Deva plus Silvia Zărzu şi Diana Teodoru.

Întâlnirea a fost, totodată, un punct de verificare şi pentru apropiatul Festival Olimpic al Tineretului European.

Conform site-ului Federaţiei Române de Gimnastică, gimnasta Andreea Munteanu (foto), a câştigat întrecerea la individual compus cu un totale 55.600 puncte, în timp ce Andreea Iridon (53.300 p) a fost pe treapta a treia a podiumului, între ele interpunandu-se reprezentanta gazdelor, Claire Martin (53.800p).

Junioarele noastre au dominat concursul şi pe aparate atât în calificări cât şi în finale, obţinând primul loc la toate cele patru aparate: sărituri, bârnă, sol – prin Andreea Munteanu (14.425p / 14.400p / 14.350p) – şi paralele – prin Andreea Iridon (14.350p).

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital