GIMNASTICĂ ARTISTICĂ. Junioarele au acaparat toate aparatele!

Echipa feminină de gimnastică artistică – junioare a României din care au făcut parte şi 4 sportive de la Colegiul Naţional Sportiv (CNS) „Cetate” Deva a învins, într-o întâlnire amicală, formaţia similară a Franţei, scor 215.250 puncte la 210.900 puncte.

Foto: Martina Eggeling

Foto: Martina Eggeling

Disputa pe aparate a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la „Palais des Sports” din localitatea franceză Andrézieux-Bouthéon. Tehnicienii români Adela Popa şi Cristian Moldovan, ambii de la CNS “ Cetate” Deva au deplasat în Franţa un lot format din Andreea Munteanu, Andreea Iridon, Laura Jurca şi  Mădalina Blendea – toate de la la CNS “ Cetate” Deva plus Silvia Zărzu şi Diana Teodoru.

Întâlnirea a fost, totodată, un punct de verificare şi pentru apropiatul Festival Olimpic al Tineretului European.

Conform site-ului Federaţiei Române de Gimnastică, gimnasta Andreea Munteanu (foto), a câştigat întrecerea la individual compus cu un totale 55.600 puncte, în timp ce Andreea Iridon (53.300 p) a fost pe treapta a treia a podiumului, între ele interpunandu-se reprezentanta gazdelor, Claire Martin (53.800p).

Junioarele noastre au dominat concursul şi pe aparate atât în calificări cât şi în finale, obţinând primul loc la toate cele patru aparate: sărituri, bârnă, sol – prin Andreea Munteanu (14.425p / 14.400p / 14.350p) – şi paralele – prin Andreea Iridon (14.350p).

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 19 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei