GIMNASTICĂ ARTISTICĂ. Devence invitate în concursul Nadiei

72

Ele vor participa la un concurs în Oklahoma – Statele Unite ale Americii

16-GIMNASTICA Trei gimnaste junioare toate componente ale Lotului Olimpic de la Deva  între care două legitimate la Colegiul Național Sportiv “Cetate” Deva vor reprezenta România la concursul internațional organizat la Oklahoma, în Statele Unite ale Americii, de fosta multipla campioană olimpică Nadia Comăneci.

Au fost şi la ediţia precedentă

Gimnastele românce care vor participa la ediția din acest an a “Nadia Comaneci International Invitational”  care va avea loc între 12 – 15 februarie sunt Olivia Cîmpian, Ioana Crișan– ambele legitimate la CNS “Cetate” Deva, și Alexandra Mihai (CSȘ 2 București, foto),  care vor fi însoțite de antrenorul Florin Cotuțiu.

Pentru junioarele noastre, participarea la amplul eveniment sportiv inițiat de Nadia Comăneci și soțul ei Bart Conner  și care se desfășoară în “Cox Arena” din Oklahoma a devenit tradițională. Cele trei gimnaste au fost prezente și la ediția precedentă, în 2014, la individual compus Ioana Crișan și Olivia Cîmpian au ocupat locurile 2, respectiv 3, în timp ce echipa României a fost pe treapta a treia a podiumului.(Sami Tamas)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.