GIMNASTICĂ ARTISTICĂ. Devence invitate în concursul Nadiei

Ele vor participa la un concurs în Oklahoma – Statele Unite ale Americii

16-GIMNASTICA Trei gimnaste junioare toate componente ale Lotului Olimpic de la Deva  între care două legitimate la Colegiul Național Sportiv “Cetate” Deva vor reprezenta România la concursul internațional organizat la Oklahoma, în Statele Unite ale Americii, de fosta multipla campioană olimpică Nadia Comăneci.

Au fost şi la ediţia precedentă

Gimnastele românce care vor participa la ediția din acest an a “Nadia Comaneci International Invitational”  care va avea loc între 12 – 15 februarie sunt Olivia Cîmpian, Ioana Crișan– ambele legitimate la CNS “Cetate” Deva, și Alexandra Mihai (CSȘ 2 București, foto),  care vor fi însoțite de antrenorul Florin Cotuțiu.

Pentru junioarele noastre, participarea la amplul eveniment sportiv inițiat de Nadia Comăneci și soțul ei Bart Conner  și care se desfășoară în “Cox Arena” din Oklahoma a devenit tradițională. Cele trei gimnaste au fost prezente și la ediția precedentă, în 2014, la individual compus Ioana Crișan și Olivia Cîmpian au ocupat locurile 2, respectiv 3, în timp ce echipa României a fost pe treapta a treia a podiumului.(Sami Tamas)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa