GIMNASTICĂ ARTISTICĂ. Devence invitate în concursul Nadiei

Ele vor participa la un concurs în Oklahoma – Statele Unite ale Americii

16-GIMNASTICA Trei gimnaste junioare toate componente ale Lotului Olimpic de la Deva  între care două legitimate la Colegiul Național Sportiv “Cetate” Deva vor reprezenta România la concursul internațional organizat la Oklahoma, în Statele Unite ale Americii, de fosta multipla campioană olimpică Nadia Comăneci.

Au fost şi la ediţia precedentă

Gimnastele românce care vor participa la ediția din acest an a “Nadia Comaneci International Invitational”  care va avea loc între 12 – 15 februarie sunt Olivia Cîmpian, Ioana Crișan– ambele legitimate la CNS “Cetate” Deva, și Alexandra Mihai (CSȘ 2 București, foto),  care vor fi însoțite de antrenorul Florin Cotuțiu.

Pentru junioarele noastre, participarea la amplul eveniment sportiv inițiat de Nadia Comăneci și soțul ei Bart Conner  și care se desfășoară în “Cox Arena” din Oklahoma a devenit tradițională. Cele trei gimnaste au fost prezente și la ediția precedentă, în 2014, la individual compus Ioana Crișan și Olivia Cîmpian au ocupat locurile 2, respectiv 3, în timp ce echipa României a fost pe treapta a treia a podiumului.(Sami Tamas)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu