GIMNASTICĂ ARTISTICĂ. Devence invitate în concursul Nadiei

Ele vor participa la un concurs în Oklahoma – Statele Unite ale Americii

16-GIMNASTICA Trei gimnaste junioare toate componente ale Lotului Olimpic de la Deva  între care două legitimate la Colegiul Național Sportiv “Cetate” Deva vor reprezenta România la concursul internațional organizat la Oklahoma, în Statele Unite ale Americii, de fosta multipla campioană olimpică Nadia Comăneci.

Au fost şi la ediţia precedentă

Gimnastele românce care vor participa la ediția din acest an a “Nadia Comaneci International Invitational”  care va avea loc între 12 – 15 februarie sunt Olivia Cîmpian, Ioana Crișan– ambele legitimate la CNS “Cetate” Deva, și Alexandra Mihai (CSȘ 2 București, foto),  care vor fi însoțite de antrenorul Florin Cotuțiu.

Pentru junioarele noastre, participarea la amplul eveniment sportiv inițiat de Nadia Comăneci și soțul ei Bart Conner  și care se desfășoară în “Cox Arena” din Oklahoma a devenit tradițională. Cele trei gimnaste au fost prezente și la ediția precedentă, în 2014, la individual compus Ioana Crișan și Olivia Cîmpian au ocupat locurile 2, respectiv 3, în timp ce echipa României a fost pe treapta a treia a podiumului.(Sami Tamas)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini         Bărbat tâlhărit după ce s-a îmbătat         “CEATA LUI PIŢIGOI”, DAI ÎN UNUL ŢIPĂ TREI. Amenda primarului Ridzi a stârnit mâzga electorală în Petroşani         PENTRU ŞOMERI. Cinci meserii cu mare căutare, prin AJOFM Hunedoara