GIMNASTICĂ AEROBICĂ. CUPA CETĂȚII – ediția XXI

851

CNS Cetate Deva cu sprijinul Direcției judetene de sport și tineret, a Inspectoratului  Școlar județean și a Primăriei municipiului Deva, a organizat la sala Sporturilor din Deva cea de a XXI- a ediție a Cupei cetății la gimnastică aerobică, competiție la care au fost prezenți sportivi de la 10 cluburi din țară și din republica Moldova.

Au fost în concurs și   componenții lotului național de juniori, care vor participa peste  o săptămână la Campionatul Mondial  de gimnastică aerobică din Portugalia, pentru ei concursul de la Deva fiind o bună verificare.

              Rezultate tehnice: seniori- feminin 1.Valeria Baxan(SS 1 Bălți) 2. Elena Odoro( Universitatea Arad) 3. Theea Milea(Farul Constanța) catergoria I- individual  masculin-1. David Gavrilovici(lot național juniori-CS Gimnasi iași)) 2. Daniel Țavoc(lot național Universitatea Arad)3.Nicușor Scânteie(Farul Constanța) feminin: 1.Ana Guțu( SS 1 Bălți) 2. Giorgiana Negrea 3. Nicoleta Patrichi(ambele CNS Cetate Deva)

            La categoria a II-a  au urcat pe podiumul de premiere: individual feminin 1. Claudia Ristea 2. Iustina Rusus(ambele UNEFS București) 3.Larisa Șuiu( Triumf) masculin: 1 Leonard Manta(Farul) 2. Vlad Siminea( Triumf) 3. Paul Gherca( Gimnis Iași) Perechi 1. CSS Triumf. 2 Gimnis Iași 3. CNS Cetate Deva cu Raluca Bocșer și Darius Irimie. Grup: 1 UNEFS Bucuresti 2. CNS Cetate Deva(  Mihaiu Daria, Mirela Frîncu, Raluca Bocșer, Adina Tiurean, Denisa Popescu) 3. Gimnis I .Trio- primele două locuri au fost ocupate de reprezentanții de la UNEFS Bucuresti iar pe locul  trei cei de la CNS Cetate Deva cu Mirela Frâncu,Raluca Bocșer ,Daria Mihaiu.

           Categoria a III-a perechi mixte primele două locuri au fost ocupate de sportivii de la SS 1 Bălți locul 3 revenind  echipei de la CSM Arad iar  CNS Cetate Deva cu Luissiana Budică, Alexandru Cioranu, s-au clasat pe locul IV.Competiția de trio a fost câștigată de CSS Triumf, următă în clasament de UNEFS București și Farul Constanta iar cea de grup a revenit reprezentanților de la CSS Triumf urmați în clasament de Farul Constanța și Gimnis iași.

          Trofeul Cupa cetății ediția 2018 a fost a revenit SS 1 Bălți Republica Moldova care au totalizat 90 de puncte, urmați de UNEFS București(83.83 puncte) și  Gimnis Iasi(79.52 puncte). CSN Cetate Deva  s-a situat pe locul patru cu un total de 77 de puncte

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.