FUTSAL/Autobergamo Deva îşi măsoară forţele în UEFA Futsal Cup

Campioana României la fotbal în sală, Autobergamo Deva este pregătită de debutul în UEFA Futsal Cup cea mai prestigioasă competiţie continentală rezervată echipelor de club. Băieţii de la Autobergamo au plecat în această dimineaţă spre Moscova acolo unde în perioada 2 – 5 octombrie vor înfrunta campioanele Rusiei, Belgiei şi Croatiei pentru un loc în Grupa de Elită.

DOUĂ TROFEE GRELE!  Înfiinţată în 2013 FC Autobergamo Deva are în palmares un titlu de campioană şi o Supercupă a României foto: SAMI TAMAS

DOUĂ TROFEE GRELE!  Înfiinţată în 2013 FC Autobergamo Deva are în palmares un titlu de campioană şi o Supercupă a României
foto: SAMI TAMAS

Futsaliştii de la Autobergamo Deva sunt gata să intre în lumea bună a fotbalului în sală. La finele acestei săptămâni Robert Lupu, fraţii Matei şi colegii lor vor da Liga 1 pentru UEFA Futsal Cup echivalentul Ligii Campionilor din fotbalul pe teren mare.

Grupă tare!

Repartizată în Grupa a III-a din prima rundă a UEFA Futsal Cup alături de campioanele Rusiei – Dina Moscova, Belgiei – Futsal Team Charleroi şi Croaţei – Alumnus Zagreb, Autobergamo Deva este cotată cu a treia şansă la locul 1.

Însă, devenii nu s-ar supăra dacă la final s-ar clasa pe locul 2 care şi el duce în Grupa de Elită.

 „Îmi doresc să ne calificăm în Grupa de Elită gând pe care îl voi insufla şi colegilor mei. Este un obiectiv îndrăzneţ şi perfect realizabil”, a declarat pentru ŞTIRILE din SPORT de la HUNEDOARA TV, Robert Lupu, antrenor-jucător Autobergamo Deva.

„Fiind la debut în UEFA Futsal Cup ne-am propus să ne prezentăm cu onoare. Suntem conştienţi că ne va fi extraordinar de greu să înfruntăm şi să învingem echipe cu  puternice, cu tradiţie şi bugete mari, însă sunt sigur că băieţii vor juca un futsal bun şi vor reprezenta cu mândrie Deva şi România”, a declarat patronul lui Autobergamo Deva, Dorin Popa.

Debut contra gazdelor

Delegaţia campioanei României, Autobergamo Deva care va face deplasarea la Moscova numără 22 de persoane între care un lot format din 12 jucători.

Autobergamo Deva va susţine primul joc la Moscova mîine după amiază chiar în compania echipei gazdă, Dina, campioana Rusiei.

[box border=”full”]

FC AUTOBERGAMO DEVA/LOTUL DE JUCĂTORI

#Bogdan Cărămălău şi Vlad Iancu – portari.

#Robert Lupu, Robert Matei, Cristi Matei, Adrian Moţ, Cristian Obadă, Andrei Munteanu, Cristi Macingo, Lucian Popescu, Andrei Drăgoiu, Amji Muhtaseb – jucători de câmp.

#Robert Lupu şi Robert Matei – antrenori.[/box]

[box border=”full”]

PROGRAMUL GRUPEI A III-A A UEFA FUTSAL CUP

JOI, 2 octombrie

ora 15.00 – FT Charleroi (Belgia) – Alumnus Zagreb (Croația)

ora 17.30 – Dina Moscova (Rusia) – Autobergamo Deva (România)

VINERI, 3 octombrie

ora 15.00 –  Autobergamo Deva – FT Charleroi

ora 17.30 –  Dina Moscova – Alumnus Zagreb

DUMINICĂ, 5 octombrie

ora 12.00 – Alumnus Zagreb – FC Autobergamo

ora 14.30 – FT Charleroi – Dina Moscova[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată