Futsal juvenil. Cupa Liceelor BIG FM

Populara competiţie se află la cea de-a şasea ediţie

cupa bigIeri, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor care se vor disputa în cadrul celei de-a şasea ediţii a “Cupei Liceelor BIG FM” la futsal.

Competiţie transmisă în direct la HUNEDOARA TV

La competiţie participă opt echipe, jucându-se în sistem eliminatoriu. Faţă de ediţia precedentă, lipseşte câştigătoarea turneului, echipa de la Liceul Teoretic “Traian”, unitatea de învăţământ desfiinţându-se odată cu comas area sa cu Colegiul Naţional “Decebal”. De asemenea, s-a înscris la competiţie şi echuipa Liceului “Teglas Gabor”, în premieră, tot pentru prima oară luând startul şi cei de la Colegiul Tehnic “Matei Corvin” din Hunedoara. Hunedorenii s-au înscris în locul celor de la Colegiul Tehnic Energetic “Dragomir Hurmuzescu”, reprezentanţii acestei şcoli anunţînd că nu pot forma o echipă. În primul meci, luni, 16 februarie, de la ora 14,00, se vor întâlni cei de la Decebal cu echipa Liceului de Muzică şi Arte Plastice “Sigismund Toduţă”, partidă urmată de cea dintre Grupul Şcolar “Grigore Moisil” Teglas Gabor. Marţi, de la aceleaşi ore, se vor întâlni, în ordine, Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” cu Matei Corvin, într-un joc considerat derby-ul primei runde, partidă urmată de jocul dintre Ligeul Pedagogic “Sabin Drăgoi” şi Colegiul Tehnic “Transilvania”. Învingătoarele din prima zi se vor întâlni miercuri, de la ora 14.00, iar cele din a a doua zi o oră mai târziu, în semifinale. Joi se vor desfăşura ultimele jocuri, cu începere de la ora 19.30, prima partidă fiind cea pentru poziţiile III-IV, ultimul joc al turneului fiind, în mod evident, finala mare. Jocurile se vor disputa la Sala Sporturilor din Deva şi vor fi transmise, în direct, numai la HUNEDOARA TV. (Amarildo Szekely)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16         REAL TIME – SINE DIE! Judeţul Hunedoara, incapabil să testeze Covid – 19 cu două aparate în dotare         Starea de Urgență prelungită cu o lună în România