Futsal juvenil. Cupa Liceelor BIG FM

Populara competiţie se află la cea de-a şasea ediţie

cupa bigIeri, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor care se vor disputa în cadrul celei de-a şasea ediţii a “Cupei Liceelor BIG FM” la futsal.

Competiţie transmisă în direct la HUNEDOARA TV

La competiţie participă opt echipe, jucându-se în sistem eliminatoriu. Faţă de ediţia precedentă, lipseşte câştigătoarea turneului, echipa de la Liceul Teoretic “Traian”, unitatea de învăţământ desfiinţându-se odată cu comas area sa cu Colegiul Naţional “Decebal”. De asemenea, s-a înscris la competiţie şi echuipa Liceului “Teglas Gabor”, în premieră, tot pentru prima oară luând startul şi cei de la Colegiul Tehnic “Matei Corvin” din Hunedoara. Hunedorenii s-au înscris în locul celor de la Colegiul Tehnic Energetic “Dragomir Hurmuzescu”, reprezentanţii acestei şcoli anunţînd că nu pot forma o echipă. În primul meci, luni, 16 februarie, de la ora 14,00, se vor întâlni cei de la Decebal cu echipa Liceului de Muzică şi Arte Plastice “Sigismund Toduţă”, partidă urmată de cea dintre Grupul Şcolar “Grigore Moisil” Teglas Gabor. Marţi, de la aceleaşi ore, se vor întâlni, în ordine, Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” cu Matei Corvin, într-un joc considerat derby-ul primei runde, partidă urmată de jocul dintre Ligeul Pedagogic “Sabin Drăgoi” şi Colegiul Tehnic “Transilvania”. Învingătoarele din prima zi se vor întâlni miercuri, de la ora 14.00, iar cele din a a doua zi o oră mai târziu, în semifinale. Joi se vor desfăşura ultimele jocuri, cu începere de la ora 19.30, prima partidă fiind cea pentru poziţiile III-IV, ultimul joc al turneului fiind, în mod evident, finala mare. Jocurile se vor disputa la Sala Sporturilor din Deva şi vor fi transmise, în direct, numai la HUNEDOARA TV. (Amarildo Szekely)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini         Bărbat tâlhărit după ce s-a îmbătat         “CEATA LUI PIŢIGOI”, DAI ÎN UNUL ŢIPĂ TREI. Amenda primarului Ridzi a stârnit mâzga electorală în Petroşani         PENTRU ŞOMERI. Cinci meserii cu mare căutare, prin AJOFM Hunedoara