FOTOGALERIE/HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ/ETAPA A XVIII-A/Va fi play-out!

Cetate Deva a pierdut la limită jocul de pe teren propriu cu Dunărea Brăila şi odată cu el orice speranţă de a se califica în play-off. Poate la anul…

12-OUT

Ultima fază a meciului din această seară dintre Cetate Deva şi Dunărea Brăila a fost privită din picioare de cei aproape de 1.000 de spectatori deveni care au sperat că favoritele lor vor scoate măcar un punct dintr-un joc în care au alergat în continuu după egalare. Însă, nu a fost să fie. Cartaş a aruncat mingea pe deasupra porţi iar tabela electronică a rămas blocată la 24-25. Poate a fost mai bine aşa. Egalul nu ajuta pe nimeni poate doar dădea bine în tribună printre suporteri care încă odată au fost de Liga Naţională.

Revenind pe parchet jocul dintre Deva şi Brăila a fost unul spectaculos în ciuda faptului că startul a fost unul anevoios: doar 10 goluri s-au marcat în primele 15 minute, scor 5-5 – a fost 0-1 în minutul 03:30! Altfel, cu Ada Moldovan în mână bună brăilencele au condus ostilităţile pe teren dar şi pe tabelă în prima repriză pe care au încheiat-o în avantaj.

Oaspetele şi-au făcut jocul bun în apărare – portarul Gabriela Dobre a avut nenumărate intervenţii salvatoare – şi a punctat pe contraatac şi după pauză. Cea mai mare diferenţă de scor, 5 goluri, în favoarea oaspetelor a fost înregistrată în minutul 43, 15-20 şi 17-22 (47’)! Ghidate de Melinda Toth (foto la minge), devencele  au avut o tresărire de orgoliu care a provocat o serie de 4 goluri consecutive cu care au revenit în joc, scor 21-22 (51’)! În zadar.

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ 

CSM Cetate Deva…………………………..24 (10)

Poenaru, Miskovic – portari; Toth – 9 goluri, Cartaş (6 – 2 din 7 metri), Simion (3), Krnic (2), Rusu (2), Petrinja (1) şi Din (1). Antrenor: Ioan Băban.

Dunărea Brăila……………………………. 25 (12)

Dobre, stan – portari; Ada Moldovan – 9 goluri (4 din 7 metri), Perianu (6), Horjea (3), Safta (2), Brot (2), Farcău (2), Irimia (1). Antrenor: Alexandrina Soare.

Lovituri de la 7 metri:2/2 şi 5/4. Eliminări: Moldovan, Perianu.

Arbitri: Valentin Călina (Piteşti) şi Claudiu Belean (Târgu Mureş). Sala Sporturilor din Deva. Spectatori: 900.

[/box]

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini         Bărbat tâlhărit după ce s-a îmbătat         “CEATA LUI PIŢIGOI”, DAI ÎN UNUL ŢIPĂ TREI. Amenda primarului Ridzi a stârnit mâzga electorală în Petroşani         PENTRU ŞOMERI. Cinci meserii cu mare căutare, prin AJOFM Hunedoara