FOTOGALERIE/HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ/ETAPA A XVIII-A/Va fi play-out!

Cetate Deva a pierdut la limită jocul de pe teren propriu cu Dunărea Brăila şi odată cu el orice speranţă de a se califica în play-off. Poate la anul…

12-OUT

Ultima fază a meciului din această seară dintre Cetate Deva şi Dunărea Brăila a fost privită din picioare de cei aproape de 1.000 de spectatori deveni care au sperat că favoritele lor vor scoate măcar un punct dintr-un joc în care au alergat în continuu după egalare. Însă, nu a fost să fie. Cartaş a aruncat mingea pe deasupra porţi iar tabela electronică a rămas blocată la 24-25. Poate a fost mai bine aşa. Egalul nu ajuta pe nimeni poate doar dădea bine în tribună printre suporteri care încă odată au fost de Liga Naţională.

Revenind pe parchet jocul dintre Deva şi Brăila a fost unul spectaculos în ciuda faptului că startul a fost unul anevoios: doar 10 goluri s-au marcat în primele 15 minute, scor 5-5 – a fost 0-1 în minutul 03:30! Altfel, cu Ada Moldovan în mână bună brăilencele au condus ostilităţile pe teren dar şi pe tabelă în prima repriză pe care au încheiat-o în avantaj.

Oaspetele şi-au făcut jocul bun în apărare – portarul Gabriela Dobre a avut nenumărate intervenţii salvatoare – şi a punctat pe contraatac şi după pauză. Cea mai mare diferenţă de scor, 5 goluri, în favoarea oaspetelor a fost înregistrată în minutul 43, 15-20 şi 17-22 (47’)! Ghidate de Melinda Toth (foto la minge), devencele  au avut o tresărire de orgoliu care a provocat o serie de 4 goluri consecutive cu care au revenit în joc, scor 21-22 (51’)! În zadar.

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ 

CSM Cetate Deva…………………………..24 (10)

Poenaru, Miskovic – portari; Toth – 9 goluri, Cartaş (6 – 2 din 7 metri), Simion (3), Krnic (2), Rusu (2), Petrinja (1) şi Din (1). Antrenor: Ioan Băban.

Dunărea Brăila……………………………. 25 (12)

Dobre, stan – portari; Ada Moldovan – 9 goluri (4 din 7 metri), Perianu (6), Horjea (3), Safta (2), Brot (2), Farcău (2), Irimia (1). Antrenor: Alexandrina Soare.

Lovituri de la 7 metri:2/2 şi 5/4. Eliminări: Moldovan, Perianu.

Arbitri: Valentin Călina (Piteşti) şi Claudiu Belean (Târgu Mureş). Sala Sporturilor din Deva. Spectatori: 900.

[/box]

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16         REAL TIME – SINE DIE! Judeţul Hunedoara, incapabil să testeze Covid – 19 cu două aparate în dotare         Starea de Urgență prelungită cu o lună în România         Viorel Demean, șeful ISU Hunedoara, a fost externat din spital         Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr