FOTOGALERIE/HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ/ETAPA A XVIII-A/Va fi play-out!

Cetate Deva a pierdut la limită jocul de pe teren propriu cu Dunărea Brăila şi odată cu el orice speranţă de a se califica în play-off. Poate la anul…

12-OUT

Ultima fază a meciului din această seară dintre Cetate Deva şi Dunărea Brăila a fost privită din picioare de cei aproape de 1.000 de spectatori deveni care au sperat că favoritele lor vor scoate măcar un punct dintr-un joc în care au alergat în continuu după egalare. Însă, nu a fost să fie. Cartaş a aruncat mingea pe deasupra porţi iar tabela electronică a rămas blocată la 24-25. Poate a fost mai bine aşa. Egalul nu ajuta pe nimeni poate doar dădea bine în tribună printre suporteri care încă odată au fost de Liga Naţională.

Revenind pe parchet jocul dintre Deva şi Brăila a fost unul spectaculos în ciuda faptului că startul a fost unul anevoios: doar 10 goluri s-au marcat în primele 15 minute, scor 5-5 – a fost 0-1 în minutul 03:30! Altfel, cu Ada Moldovan în mână bună brăilencele au condus ostilităţile pe teren dar şi pe tabelă în prima repriză pe care au încheiat-o în avantaj.

Oaspetele şi-au făcut jocul bun în apărare – portarul Gabriela Dobre a avut nenumărate intervenţii salvatoare – şi a punctat pe contraatac şi după pauză. Cea mai mare diferenţă de scor, 5 goluri, în favoarea oaspetelor a fost înregistrată în minutul 43, 15-20 şi 17-22 (47’)! Ghidate de Melinda Toth (foto la minge), devencele  au avut o tresărire de orgoliu care a provocat o serie de 4 goluri consecutive cu care au revenit în joc, scor 21-22 (51’)! În zadar.

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ 

CSM Cetate Deva…………………………..24 (10)

Poenaru, Miskovic – portari; Toth – 9 goluri, Cartaş (6 – 2 din 7 metri), Simion (3), Krnic (2), Rusu (2), Petrinja (1) şi Din (1). Antrenor: Ioan Băban.

Dunărea Brăila……………………………. 25 (12)

Dobre, stan – portari; Ada Moldovan – 9 goluri (4 din 7 metri), Perianu (6), Horjea (3), Safta (2), Brot (2), Farcău (2), Irimia (1). Antrenor: Alexandrina Soare.

Lovituri de la 7 metri:2/2 şi 5/4. Eliminări: Moldovan, Perianu.

Arbitri: Valentin Călina (Piteşti) şi Claudiu Belean (Târgu Mureş). Sala Sporturilor din Deva. Spectatori: 900.

[/box]

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”