FOTOGALERIE/FOTBAL/Campioni de-a latul terenului

Echipa de fotbal juniori a CS Viitorul Brad a câştigat prima ediţie a “Cupei oraşului Simeria” competiţie rezervată copiilor cu vârste de 9 şi 10 ani la care au participat 6 echipe din întreg judeţul Hunedoara. Moţii din Brad au dat şi cel mai bun executant al loviturilor de la 11 metri.

12-JOC

Echipa de fotbal junior a CS Viitorul Brad antrenată de Florin Gavrilă a câştigat prima ediţie a “Cupei oraşului Simeria”. În finala mare, CS Viitorul Brad s-a impus cu scorul de 5-2, în faţa Universităţii Petroşani. Marele trofeu din marmură le-a fost înmânat micilor campioni de chiar primarul oraşului Simeria, Emil Rîşteiu.

Drumul spre victorie al  micilor campioni

Repartizată la tragerea la sorţi în Grupa B, Viitorul Brad s-a calificat în finală după ce a  învins la zero atât pe Jiul Petroşani, scor 8-0, cât şi pe CFR Simeria II, scor 3-0. În Grupa A legea a fost făcută de Universitatea Petroşani care a surclasat pe Victoria Călan, scor 12-0 şi a trecut la limită de CFR Simeria I, 2-1 !

Meciuri de clasament-

În finala mică, joc în urma căruia s-a stabilit ocupanta locului 3, formaţia CFR Simeria I a învins, scor 8-0, pe Jiul Petroşani. În meciul pentru stabilirea clasamentului final – locurilor 5-6, Victoria Călan s-a impus scor 6-5, după executarea loviturilor de departajare în faţa CFR Simeria II. În timpul regulamentar de joc scorul a fost egal, 5-5! Toate cele 9 jocuri s-au disputat duminică pe  stadionul “CFR-Marmosim” din Simeria însă pe latul terenului şi la porţi mai mici.

 Cel mai şi cel mai

Premiile individuale ale turneului au fost acordate următorilor jucători: Ciprian Bostan (CFR Simeria I) – cel mai bun jucător şi golgheterul turneului cu 11 goluri marcate şi Dragoş Teslici (Universitatea Petroşani) – cel mai bun portar. Competiţia care a fost inclusă în programul “Zilelor oraşului Simeria” a fost organizată de Primăria şi Consiliul Local Simeria.

Concurs de la punctul cu var
Totodată a avut loc şi un inedit concurs de executare a loviturilor de la 11 metri. Au fost invitaţi să execute lovituri de penalty 18 juniori – câte 3 jucători de la fiecare echipă participantă. La final cel mai bun executant s-a dovedit a fi Robert Albulescu de la CS Viitorul Brad.

[box border=”full”]

Rezultatele complete ale “Cupei oraşului Simeria” 2013

Grupa A
#CFR Simeria I – Victoria Călan…………………15-0
#Victoria Călan – “U” Petroşani………………….0-12
#”U” Petroşani – CFR Simeria I……………………..2-1

Grupa B
#Jiul Petroşani – Viitorul Brad…………………….0-8
#CFR Simeria II – Jiu Petroşani………………….1-3
#Viitorul Brad – CFR Simeria II…………………..3-0

CLASAMENT FINAL: 1. Viitorul Brad (antrenor Florin Gavrilă);  2.Universitatea Petroşani (antrenor Gabriel Niţu) ; 3. CFR Simeria I (antrenor Dorin Costea); 4. Jiul Petroşani (antrenor Damian Militaru); 5.Victoria Călan (antrenor Cornel Dumitriu); 6. CFR Simeria II (antrenor Dorin Costea).

[/box]

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva