FOTOGALERIE/FOTBAL/Campioni de-a latul terenului

Echipa de fotbal juniori a CS Viitorul Brad a câştigat prima ediţie a “Cupei oraşului Simeria” competiţie rezervată copiilor cu vârste de 9 şi 10 ani la care au participat 6 echipe din întreg judeţul Hunedoara. Moţii din Brad au dat şi cel mai bun executant al loviturilor de la 11 metri.

12-JOC

Echipa de fotbal junior a CS Viitorul Brad antrenată de Florin Gavrilă a câştigat prima ediţie a “Cupei oraşului Simeria”. În finala mare, CS Viitorul Brad s-a impus cu scorul de 5-2, în faţa Universităţii Petroşani. Marele trofeu din marmură le-a fost înmânat micilor campioni de chiar primarul oraşului Simeria, Emil Rîşteiu.

Drumul spre victorie al  micilor campioni

Repartizată la tragerea la sorţi în Grupa B, Viitorul Brad s-a calificat în finală după ce a  învins la zero atât pe Jiul Petroşani, scor 8-0, cât şi pe CFR Simeria II, scor 3-0. În Grupa A legea a fost făcută de Universitatea Petroşani care a surclasat pe Victoria Călan, scor 12-0 şi a trecut la limită de CFR Simeria I, 2-1 !

Meciuri de clasament-

În finala mică, joc în urma căruia s-a stabilit ocupanta locului 3, formaţia CFR Simeria I a învins, scor 8-0, pe Jiul Petroşani. În meciul pentru stabilirea clasamentului final – locurilor 5-6, Victoria Călan s-a impus scor 6-5, după executarea loviturilor de departajare în faţa CFR Simeria II. În timpul regulamentar de joc scorul a fost egal, 5-5! Toate cele 9 jocuri s-au disputat duminică pe  stadionul “CFR-Marmosim” din Simeria însă pe latul terenului şi la porţi mai mici.

 Cel mai şi cel mai

Premiile individuale ale turneului au fost acordate următorilor jucători: Ciprian Bostan (CFR Simeria I) – cel mai bun jucător şi golgheterul turneului cu 11 goluri marcate şi Dragoş Teslici (Universitatea Petroşani) – cel mai bun portar. Competiţia care a fost inclusă în programul “Zilelor oraşului Simeria” a fost organizată de Primăria şi Consiliul Local Simeria.

Concurs de la punctul cu var
Totodată a avut loc şi un inedit concurs de executare a loviturilor de la 11 metri. Au fost invitaţi să execute lovituri de penalty 18 juniori – câte 3 jucători de la fiecare echipă participantă. La final cel mai bun executant s-a dovedit a fi Robert Albulescu de la CS Viitorul Brad.

[box border=”full”]

Rezultatele complete ale “Cupei oraşului Simeria” 2013

Grupa A
#CFR Simeria I – Victoria Călan…………………15-0
#Victoria Călan – “U” Petroşani………………….0-12
#”U” Petroşani – CFR Simeria I……………………..2-1

Grupa B
#Jiul Petroşani – Viitorul Brad…………………….0-8
#CFR Simeria II – Jiu Petroşani………………….1-3
#Viitorul Brad – CFR Simeria II…………………..3-0

CLASAMENT FINAL: 1. Viitorul Brad (antrenor Florin Gavrilă);  2.Universitatea Petroşani (antrenor Gabriel Niţu) ; 3. CFR Simeria I (antrenor Dorin Costea); 4. Jiul Petroşani (antrenor Damian Militaru); 5.Victoria Călan (antrenor Cornel Dumitriu); 6. CFR Simeria II (antrenor Dorin Costea).

[/box]

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu