FOTOGALERIE/FOTBAL/Campioni de-a latul terenului

Echipa de fotbal juniori a CS Viitorul Brad a câştigat prima ediţie a “Cupei oraşului Simeria” competiţie rezervată copiilor cu vârste de 9 şi 10 ani la care au participat 6 echipe din întreg judeţul Hunedoara. Moţii din Brad au dat şi cel mai bun executant al loviturilor de la 11 metri.

12-JOC

Echipa de fotbal junior a CS Viitorul Brad antrenată de Florin Gavrilă a câştigat prima ediţie a “Cupei oraşului Simeria”. În finala mare, CS Viitorul Brad s-a impus cu scorul de 5-2, în faţa Universităţii Petroşani. Marele trofeu din marmură le-a fost înmânat micilor campioni de chiar primarul oraşului Simeria, Emil Rîşteiu.

Drumul spre victorie al  micilor campioni

Repartizată la tragerea la sorţi în Grupa B, Viitorul Brad s-a calificat în finală după ce a  învins la zero atât pe Jiul Petroşani, scor 8-0, cât şi pe CFR Simeria II, scor 3-0. În Grupa A legea a fost făcută de Universitatea Petroşani care a surclasat pe Victoria Călan, scor 12-0 şi a trecut la limită de CFR Simeria I, 2-1 !

Meciuri de clasament-

În finala mică, joc în urma căruia s-a stabilit ocupanta locului 3, formaţia CFR Simeria I a învins, scor 8-0, pe Jiul Petroşani. În meciul pentru stabilirea clasamentului final – locurilor 5-6, Victoria Călan s-a impus scor 6-5, după executarea loviturilor de departajare în faţa CFR Simeria II. În timpul regulamentar de joc scorul a fost egal, 5-5! Toate cele 9 jocuri s-au disputat duminică pe  stadionul “CFR-Marmosim” din Simeria însă pe latul terenului şi la porţi mai mici.

 Cel mai şi cel mai

Premiile individuale ale turneului au fost acordate următorilor jucători: Ciprian Bostan (CFR Simeria I) – cel mai bun jucător şi golgheterul turneului cu 11 goluri marcate şi Dragoş Teslici (Universitatea Petroşani) – cel mai bun portar. Competiţia care a fost inclusă în programul “Zilelor oraşului Simeria” a fost organizată de Primăria şi Consiliul Local Simeria.

Concurs de la punctul cu var
Totodată a avut loc şi un inedit concurs de executare a loviturilor de la 11 metri. Au fost invitaţi să execute lovituri de penalty 18 juniori – câte 3 jucători de la fiecare echipă participantă. La final cel mai bun executant s-a dovedit a fi Robert Albulescu de la CS Viitorul Brad.

[box border=”full”]

Rezultatele complete ale “Cupei oraşului Simeria” 2013

Grupa A
#CFR Simeria I – Victoria Călan…………………15-0
#Victoria Călan – “U” Petroşani………………….0-12
#”U” Petroşani – CFR Simeria I……………………..2-1

Grupa B
#Jiul Petroşani – Viitorul Brad…………………….0-8
#CFR Simeria II – Jiu Petroşani………………….1-3
#Viitorul Brad – CFR Simeria II…………………..3-0

CLASAMENT FINAL: 1. Viitorul Brad (antrenor Florin Gavrilă);  2.Universitatea Petroşani (antrenor Gabriel Niţu) ; 3. CFR Simeria I (antrenor Dorin Costea); 4. Jiul Petroşani (antrenor Damian Militaru); 5.Victoria Călan (antrenor Cornel Dumitriu); 6. CFR Simeria II (antrenor Dorin Costea).

[/box]

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”