FOTOGALERIE/FOBAL/LIGA A IV-A HUNEDOARA/ETAPA A XXI-A/Victorie de aur

264

Aurul Certej a câştigat derbi-ul aurarilor cu Aurul Brad.

11-AURUL Deşi scorul final nu lasă loc de prea multe discuţii partida dintre Aurul Certej şi Aurul Brad a fost una echilibrată în care gazdele au fost sigure pe victorie doar în ultimul sfert de oră.

Certejul a deschis scorul în minutul 18 dintr-o lovitură de la 11 metri executată de căpitanul Alexandru Constantin – şut tare pe centru pe sub portarul Robciuc – şi s-au desprins cu golul marcat de Andrei Torok (foto) care l-a deposedat de mingea pe Lup, a pătruns în careu şi a tras pe lângă Robciuc (75).

„O victorie muncită şi meritată care ne menţine cu şanse reale la ocuparea unui loc pe podium la finalul campionatului”, speră tehnicianul Certejului, Elek Szemely.

La scorul de 1-0 Bradul a avut două oportunităţi de a restabili egalitatea însă Bişorca şi Radu Filipaş au ratat ţinta.

Clasată pe un loc în a doua jumătate a clasamentului antrenorul Aurului Brad, Alin Gomoi a motivat declinul echipei cu schimbul de generaţii. „Nu ne simţim deloc bine pe locul 10, însă acesta este efectul schimbului de generaţie din echipă”, a spus Gomoi care pe final i-a oferit debutul în poarta „moţilor” lui Bogdan Jurca un adolescent de doar 16 ani.

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ 

Aurul Certej…………………2 (1)

Al. Botezat – R. Kelemen, Măluţan, Vasiu, Siklodi – Tescu (Salamon), D. Botezat (A. Mureşan), Uruci, Cibian (Părău) – Torok, Al. Constantin (cpt; Ciobanu). Antrenor: Elek Szemely.

Aurul Brad…………………0 (0)

Robciuc (Jurca) – Lup, R. Filipaş, N. Evi, Străuţ – Leaha, Cl. Cristea (I. Filipaş), Ciocan – Nedea, Bişorca, Vurdea. Antrenor: Alin Gomoi.

Au marcat: Al. Constantin (18-pen;), Torok (75’).

Arbitru: Florin Anca (Deva). Asistenţi: Marius Pavăl (Tâmpa) şi Tiberiu Hajdu (Deva). Observator: Răzvan Iacob (Deva).

[/box]

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *