4.4 C
Deva
vineri, aprilie 19, 2024

FOTOGALERIE/CONCURS DE WORKOUT/“Schimbare prin Mişcare” la Deva

Devenii şi-au lucrat muşchii în aer liber în liziera pădurii Bejan unde a avut loc primul concurs de Urban Workout.

12-WORKOUT

Peste 40 de tineri – fete şi băieţi, profesionişti sau amatori – din întreg judeţul Hunedoara şi chiar din Statele Unite ale Americii cu corpurile bine sau mai puţin lucrate, însă cu toţi pasionaţi de efectuarea exerciţiilor fizice au participat sâmbătă la primul concurs de Workout organizat în premieră la Deva vrând astfel să demonstreze că dacă ai voinţă poţi face sport în orice loc şi oricând.

Evenimentul sportiv intitulat sugestiv „Schimbare prin Mişcare” s-a vrut a fi şi o propagandă pentru un stil de viaţă sănătos prin practicarea exerciţiilor fizice cu propria greutate a corpului şi a avut şi un scop caritabil.

Pentru a se înscrie în concurs fiecare concurent a adus în schimb cel puţin două kilograme de fructe proaspete. Astfel, s-au strâns peste 150 de kilograme de fructe care au fost oferite unui centru de plasament din Deva.

Revenind la întrecere ea s-a disputat cu ajutorul barelor proaspăt montate în noul parc de Street Workout situat pe platoul Bejan şi a constat în parcurgerea contratimp a unui traseu pe parcursul căruia fiecare concurent a executat cât mai corect mai multe serii de exerciţii fizice: tracţiuni cu braţele la bară fixă, flotări pe bară, flotări la paralele si ridicarea picioarelor la 90 de grade cu spatele lipit de spalier iar mai apoi parcurcurgerea în alergare a distanţei de 4 kilometri pe un traseu prin pădure.

Campionii!!!

La final, cei mai buni 3 participanţi atât la feminin cât şi la masculin – amatori şi profesionişti au fost: locul 1. Irina Fichitiu; 2. Roxana Borş şi 3. Diana Gostian – la feminin; Alexandru Culcer; 2. Dorian Popescu; 3. Andrei Pidmalinki – la amatori şi Andrei Voica; 2. Gabriel Bocşer; 3. Petre Butnaru – la profesionişti.

Cu toţii au fost premiaţi cu diplome, medalii dar şi premii care au constat în carduri de acces la sălii de fitness sau Aqualand din Deva, însă cu toţii au fost învingători. Printre ei l-am regăsit şi pe multiplul campion national la gimnastică aerobică, Gabriel Bocşer de la Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” Deva dar şi pe Radu Brylynskei un devean stabilit în New York.

Concursul „Schimbare prin Mişcare” a fost organizat de Fitness Urban Group România reprezentat de Doru Dorobăţ care este fondator, dar şi reprezentant World Street Workout Federaţion în România în colaborare cu CS Pretorienii Deva, Asociatia Judeţeană Sportul pentru Toţi Hunedoara şi Asociaţia pentru Tineret, Învăţământ şi Turism.

[wzslider autoplay=”true”]

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/