FOTOGALERIE/ARTE MARŢIALE/CUPA ROMÂNIEI EUREKA/Moţii au pus mâna pe trofeu!

42 de medalii au adus Cupa României pentru Empi Karate Brad. VEZI CINE SUNT MEDALIAŢII!!!

Foto: Foto: Călin Pruncu

Foto: Foto: Călin Pruncu

Karateka de la Clubul Sportiv Empi Karate Brad (foto), au câştigat trofeul Cupa României Eureka 2014 întrecere desfăşurată la finele săptămânii trecute la Timişoara şi la care au participat 150 de sportivi legitimaţi la 12 cluburi din întreaga ţară.

În total cei 13 karateka brădenii pregătiţi de Sorin Avram au câştigat 42 de medalii, dintre care jumătate au fost de aur (15 de argint şi 6 de bronz).

Au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului: Ioana Mureşan – kata individual şi kumite individual; Marius Demian – kumite individual; Eduard Voina– kata individual; Robert Albulescu  – kumite individual; Vlad Demean – kata individual; Luisana Abike – kata individual; Claudia Burz – kata individual; Alexandru Mariş, Marius Demian şi Eduard Voina – kata echipe; Flavius Străuţ, Andrei Ciocan, Claudia Burz – kata echipe; Alexandra Pruncu, Luisana Abike, Ioana Mureşan şi Andreea Coroiu – kumite echipe; Vlad Demean, Adelin Opra şi Robert Albulescu – kumite echipe.

Antrenorul Sorin Avram spune că elevii săi s-au autodepăşit. “Am avut ca obiectiv să câştigăm zece medalii între care doar vreo patru din aur. Rezultatele au fost peste toate aşteptările”, a dezvăluit Sorin Avram.

Locul 2 a fost ocupat de CS Shodan Timişoara, iar pe 3 s-a clasat cei de la CS Dacicus Orăştie.

Cupa României Eureka a fost ultimul concurs la care karateka de la CS Empi Karate Brad.

[wzslider autoplay=”true”]

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva         Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500         Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune         MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție