FOTO GALERIE/BOX/ Bogdan al 95-lea

Vicecampionul european la box, la categoria 75 de kilograme, Bogdan Juratoni este de ieri cetăţean de onoare al municipiului Deva, fiind primit cu apauze în Consiliul Local al municipiului Deva.

16-BOX

 Pugilistul amator Bogdan Juratoni (foto, în dreapta, 23 ani), şi-a mai trecut în lamares un titlu: cel onorific de „Cetăţean de Onoare” al municipiului Deva. Astfel, pugilistul intră în marea galerie a sportivilor şi antrenorilor care le-au fost recunoscute meritele sportive şi care prin performanţele obţinute în competiţiile internaţionale au făcut cinste municipiului de la poalele Cetăţii şi României. Bogdan Juratoni a fost invitat special, ieri, în şedinţa ordinară a Consiliului Local Deva cea în care a fost votată, în unanimitate, acordarea titului de cetăţean de onoare al oraşului. Bogdan Juratoni a venit la Primăria Deva însoţit de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Hunedoara, Ilie Captari, şi a fost primit cu apauze în Consiliul Local al municipiului Deva. Diploma de cetăţean de onoare i-a fost înmânată de primarul Devei, Petru Mărginean.

“Felicitări pentru activitatea ta!”, i-a spus primarul (foto în stânga), care i-a înmânat şi un plic cu 1.000 de lei.

“Sunt mândru”

Vizibil emoţionat de onoarea care i-a fost făcută Juratoni a mulţumit tuturor celor care l-au susţinut şi care s-au gândit la el.

“E o onoare pentru mine că am primit acest titlu. Le mulţumesc mult pentru susţinere consilierilor locali şi primarului. Şi primul titlu naţional, prima medalie m-a făcut să fiu mândru, însă acestă diplomă mă face să fiu şi mai mândru de activitatea mea”, a declarat Bogdan Juratoni.

Sportivul a mărturisit că a câştigat multe medalii în cariera sa însă nu se aştepta să primească şi titlul de Cetăţean de Onoare în oraşul său natal.

„La box am câştigat mai multe premii, dar la titlul de cetăţean de onoare nu m-am gândit, nici nu mă aşteptam. Când mă gândesc la Deva mă gândesc la casă, la familie, la prieteni şi mai nou la onoarea care mi s-a făcut când am devenit cetăţean de onoare”, a mai spus Juratoni.

El a urcat pentru prima data în ring la CS G&S Box Deva iar acum este legitimate la CS Dinamo Bucureşti.

Bogdan Juratoni, a câştigat luna trecută titlul de vicecampion european la box, la Minsk, în Ukraina el mai are în palmares şi o medalie de bronz cucerită în 2011 la Campionatele Mondial de la Baku, în Adzerbaidjan, ambele la categoria 75 de kilograme.

Juratoni în rând cu Nadia, Silivaş, Ponor şi Mihai Leu

Boxeorul Bogdan Juratoni este al 95-lea „Cetăţean de Onoare” al municipiului Deva şi al treilea care primeşte acest titlu în 2013. 28 dintre aceştia sunt foşti şi actuali sportivi sau antrenori printre care gimnastele Nadia Comăneci, Lavinia Miloşevici, Daniela Silivaş sau Cătălina Ponor, handbalista Valentina Elisei sau tehnicieni precum Martha şi Bela Karoly, Mariana Bitang, Octavian Bellu sau Nicolae Forminte. Între ei doar încă un pugilist, campionul mondial la profesionişti WBO, Mihai Leu care a fost onorat în 1997.

[wzslider autoplay=”true”]

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
BISERICA ROTONDĂ DE LA GEOAGIU         Transalpina Pădurenilor. Cum arată noua șosea din munții Hunedoarei, după finalizare         ALERTĂ. Peste 70 de cazuri noi de Covid 19 în județul Hunedoara         Angajat al Minei Lupeni, infectat cu noul coronavirus         Ecaterina Andronescu: „Nu sunt de acord să eliminăm educația tehnologică!”         După 16 ani și 4 mandate de primar, Gheorghe Ile se retrage din cursa electorală         Noul coronavirus lovește devastator în județul Hunedoara. Nouă localități, la limita carantinării         Ioan de Hunedoara a fost omagiat de hunedoreni         Povestea științifică a Cetății Deva         Situație dramatică în Orăștie: Tâmpenia „Nu purtați mască”, „Nu este Covid 19” dă roade. Finanțele – închise, în urma infectării unor angajate         Dosarul retrocedărilor controversate din Retezat, soluționat după un deceniu. Ce a decis instanța         Fortificația Sarmizegetusei Regia va fi restaurată integral         Începe distribuirea unor produse alimentare destinate anumitor categorii de persoane din Deva         Muncă la negru pe șantierul căii ferate Simeria – Gurasada         Din bugetul județului Hunedoara se va amenaja un compartiment destinat tratării pacienților cardiaci critici         CJ Hunedoara: Încă 3 milioane de lei pentru drumurile județene         CJ Hunedoara va finanța închiderea deponeului neconform de la Vulcan         Ioan Emanuel Clej (ALDE) candidează la funcția de primar al Devei         Mircea Moloț (ALDE) candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara         Petrecere în plină stradă, într-un cartier din Hunedoara