FOTBAL/S-a lăsat păgubaş

112

Tehnicianul hunedorean Marius Opric (foto, 40 ani), renunţă la antrenorat după al doilea sezon la rând în care a ratat lamentabil promovarea în Liga 2 cu două echipe diferite. Anul acesta cu Metalurgistul Cugir iar în 2013 cu FC Hunedoara.

DSC_0113

Deocamdată am o altă afacere şi în viitorul apropiat nu-mi doresc să mai pregătesc vreo echipă. Ne-am bătut la promovare, dar, din păcate n-am reuşit. Motivele sunt mai multe, dar eu sunt principalul vinovat că nu s-a reuşit“, a declarat ex-antrenorul Metalurgistului Cugir pentru Ziarul Unirea.

În sezonul 2013-2014, primul în Liga a III-a, Metalurgistul Cugir s-a clasat  pe locul al 3-lea în Seria a V-a deşi a intrat în play-off pe poziţia de lider. Câştig de cauză a avut Şoimii Pâncota.

Marius Opric a mai ratat o promovare aproape sigură în sezonul 2012-2013 pe când antrena pe FC Hunedoara cu care încheiat campionatul pe locul 3 deşi înaintea returului era lider cu 10 puncte! avans faţă de principala contracandidată Olimpia Satu Mare care la final a avut câştig de cauză. Atunci Opric a fost demis!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.