FOTBAL/LIGA A IV-A HUNEDOARA/Golgheterul cu mănuşi

622

Lidera Ligii a IV-a Hunedoara, Retezatul Haţeg a reuşit două premiere în jocul cu „U” Petroşani: a dat gol şi cu portarul şi a depăşit borna 100 goluri marcate în campionat. VEZI CASETELE TEHNICE ŞI CLASAMENTELE ETAPEI A XXVIII-A!

Foto: ALEXANDRU DRAGOŞ

Foto: ALEXANDRU DRAGOŞ

Goalkeaper-ul Retezatului Haţeg, Andrei Tonca (foto), a deschis scorul din lovitură de la 11 metri în meciul din etapa a XXVIII-a cu Universitatea Petroşani (scor 4-0, n.r.).

“A fost o dorinţă mai veche a lui Tonca de a executa un penalty şi o promisiune a mea că şi-o va satisfice atunci când echipa va fi campioană matematic. Mi-a dat emoţii pentru că a tras mai slab decât la antrenamente, însă totul a fost bine că a dat gol”, a dezvăluit ieri în platoul emisiunii SPORT PLUS de la HUNEDOARA TV antrenorul principal al Haţegului, Flaviu Itul.

Tot în jocul cu campioana en-titre “U” Petroşani veteranul Iosif Kalai a înscris golul cu numărul 100 pentru Retezatul Haţeg în actualul campionat.

[gview file=”https://zhd.ro/wp-content/uploads/2014/05/111.pdf” height=”900px” width=”650px” save=”1″ cache=”0″]

Retezatul Haţeg este matematic campioană a judeţului Hunedoara la fotbal încă din etapa a XXVII-a după jocul de la Brad cu Aurul, scor 1-1.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.