FOTBAL/LIGA A IV-A HUNEDOARA/Golgheterul cu mănuşi

Lidera Ligii a IV-a Hunedoara, Retezatul Haţeg a reuşit două premiere în jocul cu “U” Petroşani: a dat gol şi cu portarul şi a depăşit borna 100 goluri marcate în campionat. VEZI CASETELE TEHNICE ŞI CLASAMENTELE ETAPEI A XXVIII-A!

Foto: ALEXANDRU DRAGOŞ

Foto: ALEXANDRU DRAGOŞ

Goalkeaper-ul Retezatului Haţeg, Andrei Tonca (foto), a deschis scorul din lovitură de la 11 metri în meciul din etapa a XXVIII-a cu Universitatea Petroşani (scor 4-0, n.r.).

“A fost o dorinţă mai veche a lui Tonca de a executa un penalty şi o promisiune a mea că şi-o va satisfice atunci când echipa va fi campioană matematic. Mi-a dat emoţii pentru că a tras mai slab decât la antrenamente, însă totul a fost bine că a dat gol”, a dezvăluit ieri în platoul emisiunii SPORT PLUS de la HUNEDOARA TV antrenorul principal al Haţegului, Flaviu Itul.

Tot în jocul cu campioana en-titre “U” Petroşani veteranul Iosif Kalai a înscris golul cu numărul 100 pentru Retezatul Haţeg în actualul campionat.

Download (PDF, 3.44MB)

Retezatul Haţeg este matematic campioană a judeţului Hunedoara la fotbal încă din etapa a XXVII-a după jocul de la Brad cu Aurul, scor 1-1.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
„HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg