FOTBAL/LIGA A III-A/FC HUNEDOARA/Nu i-au mai căutat

Oficialii lui FC Hunedoara au abandonat ideea de ai chema la negocieri pentru prelungirea contractelor pe Andrei Făgărășanu și Cosmin Dragotă. Nici jucătorii nu par nerăbdători să își pună semnătura pe un nou angajament.

16-CAUTALa începutul anului președintele executiv al FC Hunedoara, Alin Barna a făcut publică intenția de a-i invita la discuții pentru ai convinge să își prelungească contractele a doi dintre cei mai experimentați jucători din lot: mijlocașul ofensiv Andrei Făgărășanu (foto) și portarul Cosmin Dragotă singuri ale căror înțelegeri vor expira la vară, însă între timp s-a răzgândit.

“Nu i-am mai chemat la negocieri pentru că nu mai suntem atât de disperați ca la începutul sezonului când nu aveam jucători nici să facem o echipă. Acum suntem acoperiți pe toate posturile, avem chiar tripluri. Asta nu înseamnă că vom renunța la serviciile lor, din contra îi vom susține”, a spus Barna.

Nici jucătorii nu par nerăbdători să își pună semnătura pe un alt angajament. “Nu știu ce va fi de la vară încolo dacă voi pleca s-au dacă voi continua la Hunedoara.  Până atunci vreau să joc, să îmi fac treaba cât mai bine. O vedea ce va fi deși cred că nimeni nu poate intuii viitorul”, a spus Făgărășanu.

Înghesuială în poartă! Patru pe un loc

În cee ace îl privește pe Cosmin Dragotă situația acestuia s-a complicat între timp. În pauza de iarnă FC Hunedoara a transferat încă trei portari: Răzvan Raț, Ilie Anton și Claudiu Ciubotaru și îl mai au în lot și pe Alexandru Coman.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini         Bărbat tâlhărit după ce s-a îmbătat         “CEATA LUI PIŢIGOI”, DAI ÎN UNUL ŢIPĂ TREI. Amenda primarului Ridzi a stârnit mâzga electorală în Petroşani         PENTRU ŞOMERI. Cinci meserii cu mare căutare, prin AJOFM Hunedoara