FOTBAL/LIGA A III-A/FC HUNEDOARA/Nu i-au mai căutat

Oficialii lui FC Hunedoara au abandonat ideea de ai chema la negocieri pentru prelungirea contractelor pe Andrei Făgărășanu și Cosmin Dragotă. Nici jucătorii nu par nerăbdători să își pună semnătura pe un nou angajament.

16-CAUTALa începutul anului președintele executiv al FC Hunedoara, Alin Barna a făcut publică intenția de a-i invita la discuții pentru ai convinge să își prelungească contractele a doi dintre cei mai experimentați jucători din lot: mijlocașul ofensiv Andrei Făgărășanu (foto) și portarul Cosmin Dragotă singuri ale căror înțelegeri vor expira la vară, însă între timp s-a răzgândit.

“Nu i-am mai chemat la negocieri pentru că nu mai suntem atât de disperați ca la începutul sezonului când nu aveam jucători nici să facem o echipă. Acum suntem acoperiți pe toate posturile, avem chiar tripluri. Asta nu înseamnă că vom renunța la serviciile lor, din contra îi vom susține”, a spus Barna.

Nici jucătorii nu par nerăbdători să își pună semnătura pe un alt angajament. “Nu știu ce va fi de la vară încolo dacă voi pleca s-au dacă voi continua la Hunedoara.  Până atunci vreau să joc, să îmi fac treaba cât mai bine. O vedea ce va fi deși cred că nimeni nu poate intuii viitorul”, a spus Făgărășanu.

Înghesuială în poartă! Patru pe un loc

În cee ace îl privește pe Cosmin Dragotă situația acestuia s-a complicat între timp. În pauza de iarnă FC Hunedoara a transferat încă trei portari: Răzvan Raț, Ilie Anton și Claudiu Ciubotaru și îl mai au în lot și pe Alexandru Coman.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Vladimir Brilinsky, cetățean de onoare al Orăștioarei de Sus         PE BANII PRIMĂRIEI DEVA. Răzvan Mareş, 100 de zile drumeţ cu 9.000 euro cazare în nici doi ani de mandat         Femeie rănită într-un accident la Pricaz         Tânăr reținut de polițiști pentru furt calificat         Constantin Stancu, un cărturar al Țării Hațegului         Adolescentă de 15 ani dispărută de acasă         Ziua Porților Deschise la Tribunalul Hunedoara         Cum s-a lucrat la noua șosea din munții Parâng         Superstarul care a dansat gol pușcă în Sarmizegetusa Regia se întoarce: „Am făcut haka în onoarea dacilor”         Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani