FOTBAL/LIGA A III-A/FC HUNEDOARA/Nu i-au mai căutat

379

Oficialii lui FC Hunedoara au abandonat ideea de ai chema la negocieri pentru prelungirea contractelor pe Andrei Făgărășanu și Cosmin Dragotă. Nici jucătorii nu par nerăbdători să își pună semnătura pe un nou angajament.

16-CAUTALa începutul anului președintele executiv al FC Hunedoara, Alin Barna a făcut publică intenția de a-i invita la discuții pentru ai convinge să își prelungească contractele a doi dintre cei mai experimentați jucători din lot: mijlocașul ofensiv Andrei Făgărășanu (foto) și portarul Cosmin Dragotă singuri ale căror înțelegeri vor expira la vară, însă între timp s-a răzgândit.

“Nu i-am mai chemat la negocieri pentru că nu mai suntem atât de disperați ca la începutul sezonului când nu aveam jucători nici să facem o echipă. Acum suntem acoperiți pe toate posturile, avem chiar tripluri. Asta nu înseamnă că vom renunța la serviciile lor, din contra îi vom susține”, a spus Barna.

Nici jucătorii nu par nerăbdători să își pună semnătura pe un alt angajament. “Nu știu ce va fi de la vară încolo dacă voi pleca s-au dacă voi continua la Hunedoara.  Până atunci vreau să joc, să îmi fac treaba cât mai bine. O vedea ce va fi deși cred că nimeni nu poate intuii viitorul”, a spus Făgărășanu.

Înghesuială în poartă! Patru pe un loc

În cee ace îl privește pe Cosmin Dragotă situația acestuia s-a complicat între timp. În pauza de iarnă FC Hunedoara a transferat încă trei portari: Răzvan Raț, Ilie Anton și Claudiu Ciubotaru și îl mai au în lot și pe Alexandru Coman.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.