FOTBAL/LIGA A III-A/FC HUNEDOARA/Nu i-au mai căutat

Oficialii lui FC Hunedoara au abandonat ideea de ai chema la negocieri pentru prelungirea contractelor pe Andrei Făgărășanu și Cosmin Dragotă. Nici jucătorii nu par nerăbdători să își pună semnătura pe un nou angajament.

16-CAUTALa începutul anului președintele executiv al FC Hunedoara, Alin Barna a făcut publică intenția de a-i invita la discuții pentru ai convinge să își prelungească contractele a doi dintre cei mai experimentați jucători din lot: mijlocașul ofensiv Andrei Făgărășanu (foto) și portarul Cosmin Dragotă singuri ale căror înțelegeri vor expira la vară, însă între timp s-a răzgândit.

“Nu i-am mai chemat la negocieri pentru că nu mai suntem atât de disperați ca la începutul sezonului când nu aveam jucători nici să facem o echipă. Acum suntem acoperiți pe toate posturile, avem chiar tripluri. Asta nu înseamnă că vom renunța la serviciile lor, din contra îi vom susține”, a spus Barna.

Nici jucătorii nu par nerăbdători să își pună semnătura pe un alt angajament. “Nu știu ce va fi de la vară încolo dacă voi pleca s-au dacă voi continua la Hunedoara.  Până atunci vreau să joc, să îmi fac treaba cât mai bine. O vedea ce va fi deși cred că nimeni nu poate intuii viitorul”, a spus Făgărășanu.

Înghesuială în poartă! Patru pe un loc

În cee ace îl privește pe Cosmin Dragotă situația acestuia s-a complicat între timp. În pauza de iarnă FC Hunedoara a transferat încă trei portari: Răzvan Raț, Ilie Anton și Claudiu Ciubotaru și îl mai au în lot și pe Alexandru Coman.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa