FOTBAL/LIGA A III-A/FC HUNEDOARA/Au pus mâna și pe Gheară. Bogdan Gheară

Gruparea de liga a treia FC Hunedoara a anunțat realizarea celui de-al șaselea transfer și totodată cel din urmă din intersezon după ce și-a asigurat serviciile jucătorului Bogdan Gheară (foto, 19 ani ex-Ceahlăul Piatra Neamț II).

Sursa foto: FB/Bogdan Gheara

Sursa foto: FB/Bogdan Gheara

Format la Centrul de Copii și Juniori al FC Hunedoara mijlocașul Bogdan Gheară (fratele fostului fundaș al Corvinului Hunedoara și Oțelul Galați, Decebal n.r.), a revenit la Hunedoara liber de contract.

“Bogdan Gheară a acceptat să ni se alăture în tentativa noastră de a readuce strălucire fotbalului de pe din Hunedoara. Transferul său respect întru totul strategia proiectului pe care l-am implementat la începutul sezonului aceela de a creea o echipă competitivă formată din tineri jucători hunedoreni de valoare”, a declarat președintele lui FC Hunedoara, Alin Barna.

Ceilalți cinci jucători care au întregit lotul cu care FC Hunedoara va ataca returul campionatului Ligii a III-a, Seria a IV-a sunt: portarii Andrei Raț și Ilie Anton și mijlocașii Horațiu Popa, Remus Sandu și Răzvan Drăgoescu. Acestora li se vor alătura și cei șase juniori promovați de la echipa de juniori A1: Bogdan Butnariu (născut în anul 1998), Andrei Opîrlescu (1996), Gabriel Mercurean (1997), Alexandru Marina (1996), Bogdan Ionicescu (1997) şi Erwin Bloj (1997).

Campionatele Ligii a III-a se vor relua pe 7 martie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”         2020, AN ELECTORAL. Ruinele Devei în vizorul Primăriei         Accident pe șoseaua Deva – Hunedoara, produs de un șofer care a adormit la volan         ANIVERSATĂ DE PRIMAR. Sărbătoare mare în familia unei hunedorence de 100 de ani         Sentință în dosarul „baronilor fierului” din Hunedoara