FOTBAL/LIGA A III-A/FC HUNEDOARA/Au pus mâna și pe Gheară. Bogdan Gheară

449

Gruparea de liga a treia FC Hunedoara a anunțat realizarea celui de-al șaselea transfer și totodată cel din urmă din intersezon după ce și-a asigurat serviciile jucătorului Bogdan Gheară (foto, 19 ani ex-Ceahlăul Piatra Neamț II).

Sursa foto: FB/Bogdan Gheara

Sursa foto: FB/Bogdan Gheara

Format la Centrul de Copii și Juniori al FC Hunedoara mijlocașul Bogdan Gheară (fratele fostului fundaș al Corvinului Hunedoara și Oțelul Galați, Decebal n.r.), a revenit la Hunedoara liber de contract.

“Bogdan Gheară a acceptat să ni se alăture în tentativa noastră de a readuce strălucire fotbalului de pe din Hunedoara. Transferul său respect întru totul strategia proiectului pe care l-am implementat la începutul sezonului aceela de a creea o echipă competitivă formată din tineri jucători hunedoreni de valoare”, a declarat președintele lui FC Hunedoara, Alin Barna.

Ceilalți cinci jucători care au întregit lotul cu care FC Hunedoara va ataca returul campionatului Ligii a III-a, Seria a IV-a sunt: portarii Andrei Raț și Ilie Anton și mijlocașii Horațiu Popa, Remus Sandu și Răzvan Drăgoescu. Acestora li se vor alătura și cei șase juniori promovați de la echipa de juniori A1: Bogdan Butnariu (născut în anul 1998), Andrei Opîrlescu (1996), Gabriel Mercurean (1997), Alexandru Marina (1996), Bogdan Ionicescu (1997) şi Erwin Bloj (1997).

Campionatele Ligii a III-a se vor relua pe 7 martie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.