FOTBAL/LIGA A III-A/FC HUNEDOARA/Au pus mâna și pe Gheară. Bogdan Gheară

Gruparea de liga a treia FC Hunedoara a anunțat realizarea celui de-al șaselea transfer și totodată cel din urmă din intersezon după ce și-a asigurat serviciile jucătorului Bogdan Gheară (foto, 19 ani ex-Ceahlăul Piatra Neamț II).

Sursa foto: FB/Bogdan Gheara

Sursa foto: FB/Bogdan Gheara

Format la Centrul de Copii și Juniori al FC Hunedoara mijlocașul Bogdan Gheară (fratele fostului fundaș al Corvinului Hunedoara și Oțelul Galați, Decebal n.r.), a revenit la Hunedoara liber de contract.

“Bogdan Gheară a acceptat să ni se alăture în tentativa noastră de a readuce strălucire fotbalului de pe din Hunedoara. Transferul său respect întru totul strategia proiectului pe care l-am implementat la începutul sezonului aceela de a creea o echipă competitivă formată din tineri jucători hunedoreni de valoare”, a declarat președintele lui FC Hunedoara, Alin Barna.

Ceilalți cinci jucători care au întregit lotul cu care FC Hunedoara va ataca returul campionatului Ligii a III-a, Seria a IV-a sunt: portarii Andrei Raț și Ilie Anton și mijlocașii Horațiu Popa, Remus Sandu și Răzvan Drăgoescu. Acestora li se vor alătura și cei șase juniori promovați de la echipa de juniori A1: Bogdan Butnariu (născut în anul 1998), Andrei Opîrlescu (1996), Gabriel Mercurean (1997), Alexandru Marina (1996), Bogdan Ionicescu (1997) şi Erwin Bloj (1997).

Campionatele Ligii a III-a se vor relua pe 7 martie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa