FC HUNEDOARA.Vacanţă cu buzunarele goale

Fapt fără precedent în ultimul an la FC Hunedoara! Ieri, cu o săptămână înaintea demarării pregătirilor pentru sezonul 2013-2014 jucătorii hunedoreni încă nu îşi încasaseră toate drepturile salariile ce li se cuveneau pentru sezonul 2012-2013!

Foto: FB/fc.hunedoara

Foto: FB/fc.hunedoara

Mai precis, căpitanul Daniel Ambruş (foto, în prim plan), şi colegii săi încă nu primiseră un (1) salariu şi jumătate – sume aferente lunilor mai şi aprilie – dar nici două prime de joc – 800 lei -pentru ultimele victorii din campionatul trecut: cu Plimob Sighetu Marmaţie (scor 7-0, în 3 mai) şi SSP Cluj Napoca (4-2, în 24 mai).

Linişte surdă

Dernajaţi de situaţie – mulţi dintre ei şi-au contramandat vacanţele – Frown fotbaliştii de la FC Hunedoara spun că nu au îndrăznit să ceară vreo explicaţie principalului finanţator al clubului, Alina State însă, nici oficialul nu s-a grăbit să îi liniştească în vreun fel. „Nu mi-am primit salariul de aproape două luni. Nu ştiu din ce motiv nu ne-am primit bani până acum. Nimeni din conducerea clubului nu ne-a comunicat nimic. Este o situaţie neplăcută”, a spus atacantul Ionuţ Radu. Nici ZIARUL HUNEDOREANULUI nu a reuşit să afle cărui fapt se datorează starea existentă la FC Hunedoara acum. Preşedintele Consiliului Director al FC Hunedoara, Alina State nu a răspuns la telefon ieri.

Dacă jucătorii hunedoreni mai speră că îşi vor încasa salariile restante se pare că membrii staff-ului tehnic cu care FC Hunedoara a ratat ruşinos promovarea campionatul trecut – locul 2 cu 53 de puncte în Seria a V-a – format din ex-antrenorul principal, Marius Opric, secundul acestuia, Daniel Dăscălescu şi preparatorul fizic Ştefan Beregszaszy se pare că nu vor mai primi vreun ban pentru munca depusă în finalul campionatul trecut. Mai mult, cei trei au fost demişi de Alina State.

FC Hunedoara va începe pregătirile pe 1 iulie.

Comentarii FB

comentarii
4 Răspunsuri la “FC HUNEDOARA.Vacanţă cu buzunarele goale

  1. Vasi

    e dreptul lor sa fie platiti la timp, dar daca stam bine sa ne gandim, ce primele pacii sa iei dupa ce bati o echipa ca Plimob? Daca strangeam niste baieti din fata blocului o puneam de o victorie. Cum se schimba roata…. in iarna chefuia de rupeau, acum sunt mai saracuti. Sa traga pentru promovare si ploua iar cu bani.

    Răspuns
  2. renem

    jucatorii sa fie platiti in pachete de carne congelata pe vremea dacilor si oua expirate din rezerva “strategica” a doamnei patron! Mai am o idee: sa faca proces verbal de spargerea unei dube de oua (vandute de fapt intregi) si sa dea banii la baieti, ca fotbalistii nu sunt negrii ei de pe plantatie! Hunedoara reprezinta un brand in fotbal, nu poate sa-si bata joc de el o cocoana depresiva si nepolenizata.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece + zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”