FC HUNEDOARA.Vacanţă cu buzunarele goale

Fapt fără precedent în ultimul an la FC Hunedoara! Ieri, cu o săptămână înaintea demarării pregătirilor pentru sezonul 2013-2014 jucătorii hunedoreni încă nu îşi încasaseră toate drepturile salariile ce li se cuveneau pentru sezonul 2012-2013!

Foto: FB/fc.hunedoara

Foto: FB/fc.hunedoara

Mai precis, căpitanul Daniel Ambruş (foto, în prim plan), şi colegii săi încă nu primiseră un (1) salariu şi jumătate – sume aferente lunilor mai şi aprilie – dar nici două prime de joc – 800 lei -pentru ultimele victorii din campionatul trecut: cu Plimob Sighetu Marmaţie (scor 7-0, în 3 mai) şi SSP Cluj Napoca (4-2, în 24 mai).

Linişte surdă

Dernajaţi de situaţie – mulţi dintre ei şi-au contramandat vacanţele – Frown fotbaliştii de la FC Hunedoara spun că nu au îndrăznit să ceară vreo explicaţie principalului finanţator al clubului, Alina State însă, nici oficialul nu s-a grăbit să îi liniştească în vreun fel. „Nu mi-am primit salariul de aproape două luni. Nu ştiu din ce motiv nu ne-am primit bani până acum. Nimeni din conducerea clubului nu ne-a comunicat nimic. Este o situaţie neplăcută”, a spus atacantul Ionuţ Radu. Nici ZIARUL HUNEDOREANULUI nu a reuşit să afle cărui fapt se datorează starea existentă la FC Hunedoara acum. Preşedintele Consiliului Director al FC Hunedoara, Alina State nu a răspuns la telefon ieri.

Dacă jucătorii hunedoreni mai speră că îşi vor încasa salariile restante se pare că membrii staff-ului tehnic cu care FC Hunedoara a ratat ruşinos promovarea campionatul trecut – locul 2 cu 53 de puncte în Seria a V-a – format din ex-antrenorul principal, Marius Opric, secundul acestuia, Daniel Dăscălescu şi preparatorul fizic Ştefan Beregszaszy se pare că nu vor mai primi vreun ban pentru munca depusă în finalul campionatul trecut. Mai mult, cei trei au fost demişi de Alina State.

FC Hunedoara va începe pregătirile pe 1 iulie.

Comentarii FB

comentarii
4 Răspunsuri la “FC HUNEDOARA.Vacanţă cu buzunarele goale

  1. Vasi

    e dreptul lor sa fie platiti la timp, dar daca stam bine sa ne gandim, ce primele pacii sa iei dupa ce bati o echipa ca Plimob? Daca strangeam niste baieti din fata blocului o puneam de o victorie. Cum se schimba roata…. in iarna chefuia de rupeau, acum sunt mai saracuti. Sa traga pentru promovare si ploua iar cu bani.

    Răspuns
  2. renem

    jucatorii sa fie platiti in pachete de carne congelata pe vremea dacilor si oua expirate din rezerva “strategica” a doamnei patron! Mai am o idee: sa faca proces verbal de spargerea unei dube de oua (vandute de fapt intregi) si sa dea banii la baieti, ca fotbalistii nu sunt negrii ei de pe plantatie! Hunedoara reprezinta un brand in fotbal, nu poate sa-si bata joc de el o cocoana depresiva si nepolenizata.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital