18.3 C
Deva
vineri, martie 29, 2024

FOTBAL\LIGA 3\ SERIA 4 : Remiză albă pentru FC Hunedoara

Echipa de pe Cerna a terminat la egalitate, 0-0, pe teren propriu, cu Ştiinţa Turceni

FC Hunedoara, după victoria oarecum neaşteptată din prima rundă, 3-2 pe terenul celor de la Minerul Motru, a jucat primul meci din campionat în faţa propriilor suporteri.

fc hd

Joc echilibrat

În faţa a circa 500 de spectatori, FC Hunedoara a evoluat, în etapa a doua a seriei a IV-a din Liga a III-a de fotbal, împotriva celor de la Ştiinţa Turceni. Prin prisma rezultatelor obţinute în prima etapă, cele două combatante veneau cu stări de spirit diferite, hunedorenii având în spate o victorie în fieful unei proaspăt retrogradate, iar oltenii pierzând, categoric, pe teren propriu, cu 4-1, în faţa celor de la Nuova Mamamia Becicherecu Mic, echipa din Timiş părând a fi principala candidată la câştigarea seriei şi, implicit, la promovarea în eşalonul fotbalistic superior. Meciul în sine a fost unul echilibrat, fără mari ocazii de gol, deşi începutul părea furtunos, după ce, în minutul 3, Trăşcan, scăpat de sub marcajul apărătorilor adverşi, a fost oprit, in extremis, de portarul celor de la Turceni, care a ieşit mult în afara careului mare pentru a-şi scăpa echipa de gol. Apoi s-a jucat mai mult la centrul terenului, primul şut pe spaţiul porţii, aparţinând oaspeţilor, fiind consemnat doar în minutul 30. Gazdele au trimis prima minge pe spaţiul porţii în minutul 37, prin Geacă, stoperul hunedorean reluând cu capul, din 7-8 metri, sub bară, fără probleme, însă, pentru Bădan, portarul de la Ştiinţa.

fc hd medalion

N-a fost să fie

Primul corner a aparţinut oaspeţilor, în minutul 38, aceştia controlând sfârşitul primei reprize şi debutul mitanului secund. De prin minutul 60, când hunedorenii obţin primul corner, gazdele pun stăpânire clar pe joc şi rateză, până spre finalul jocului, cel puţin trei mari ocazii de gol, prin Şoit, în minutul 63, care a reluat cu capul, din 3 metri, puţin pe lângă poartă, Trăşcan, în minutul 68, care, în locul unui şut din unghi nu foarte mare, de la 10 metri, a încercat să-i paseze lui Uibariu, care era ceva mai plasat plasat, şi prin Făgărăşanu, în minutul 83, şutul acestuia din preajma punctului cu var fiind respins de un fundaş advers, care s-a aruncat cu disperare în calea mingii. Şi aşa s-a scris soarta unui meci care s-a terminat 0-0. „Nu a fost să fie. Am dominat, am fost mai buni, după părerea mea, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. Aşa este fotbalul”, concluziona, la sfârşitul jocului, dezamăgit de rezultat, Bogdan Roiu (foto medalion), căpitanul Hunedoarei.

Poate la Ineu va fi mai bine

Etapa viitoare, FC Hunedoara se va deplasa la Ineu, arădenii pierzând în runda a doua la Becicherecu Mic cu un scor de maidan, 8-0. Echipa de pe Cerna, tratează, însă, cu pridenţă deplasarea din Arad.  „Noi jucăm toate meciurile la victorie, vrem să câştigăm şi la Ineu. Dar aţi văzut ce s-a întâmplat şi acum, ei pierzând primul joc acasă şi noi câştigând afară. E un campionat lung, cu echipe apropiate valoric”, a mai spus Bogdan Roiu.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/