FOTBAL/INTENŢIE ŞOC!/FC Hunedoara va fi condusă de ultraşi!?

Primăria Hunedoara dă echipa de fotbal a municipiului pe mâna suporterilor.

12-PIELE

La invitaţia ediliilor şefi ai municipiului Hunedoara suporterii se pregătesc să se mute din Peluza Nord în birourile Fotbal Club Hunedoara.

Rămas vacant, locul de preşedinte al Consiliului Director al FC Hunedoara ar urma să fie ocupat în următorul an de Alin Barna un tânăr de 31 ani în viaţa de zi cu zi fost manager firme,  actualmente ofiţer credite şi preşedinte al Asociaţiei Suporterilor Corvinişti.

Proiectul de hotărâre cu noua componenţă a Consiliului Director (CD) al CS Fotbal Club Hunedoara urmează să fie supus spre a fi votat de consilierii locali astăzi în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local Hunedoara.

CV-uri goale şi-o relaţie dubioasă

Curios de aflat care va fi reacţia acestora când vor afla că cei care urmează să îi reprerezinte în CD al FC Hunedoara: Alin Barna – preşedinte şi Daniel Ghiorghiţă zis „Piele” – secretar general, sunt doi dintre liderii suporterilor hunedoreni care nu au mai condus niciodată un club sportiv ci doar grupuri organizate de „ultraşi”.

Însă, cu siguranţă vor fi surprinşi să afle că în campania electorală pentru alegerile locale din 2012 Daniel Ghiorghiţă alias „Piele” (foto mic, în dreapta) a fost membru activ al staff-ului de campanie al ex-primarului Hunedoarei, Ovidiu Hada care între timp a fost judecat în două procese penale şi condamnat la 5 ani de închisoare cu executare fiind găsit vinovat de acte de corupţie, în legătură cu încheierea în mod nelegal a unor achiziții publice, infracţiuni de abuz în serviciu şi conflict de interese. 12-HADA Ghiorghiţă nu a mai avut răbdare să primească girul consilierilor locali şi deja a anunţat pe contul personal de FB că “Lucrează la Consiliul Director al FC Hunedoara.

Organigramă completă

Vicepreşedinte al CD al FC Hunedoara a fost propus Ioan Petcu (fost jucător al Corvinul Hunedoara propus de doi dintre membri ai Adunării Generale a membrilor Asociaţi al FC Hunedoara, Ioan Andone şi Mircea Lucescu),  iar ceilalţi doi membri sunt Dorin Nicşa (fost jucător al Corvinul Hunedoara propus de doi dintre membrii Adunării Generale a membrilor Asociaţi al FC Hunedoara, Ioan Andone şi Mircea Lucescu) şi Nelu Ardelean (reprezentant al Consiliului Judeţean Hunedoara).
Înfiinţat în anul 2009 CS FC Hunedoara activează în Liga a III-a şi are ca membrii fondatori Primăria Hunedoara, Mircea Lucescu şi Ioan Andone.

[box border=”full”]

Cifra

595

mii de lei a fost bugetul asigurat de CL Hunedoara pentru buna desfăşurare a activităţii echipei de fotbal CS FC Hunedoara în sezonul 2013-2014

[/box]

Comentarii FB

comentarii
One thought on “FOTBAL/INTENŢIE ŞOC!/FC Hunedoara va fi condusă de ultraşi!?

  1. mitrelu

    Astia doi nu si vad lungul nasului .nimeni in drum care latrau peste tot le au inchis astia gura . 3 luni si se linistesc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului