FOTBAL/FC HUNEDOARA/MECI AMICAL. Un test reușit

FC Hunedoara a spart gheața în amicale

16-AMICAL

Echipa de fotbal FC Hunedoara a câștigat ieri primul meci și a înscris primele goluri în perioada de pregătire din intersezon, în amicalul cu conjudețeana Gloria Geoagiu, pe care a învins-o cu scorul de 3-0, la pauză 2-0.

Evidențiatul jocului disputat pe terenul de zgură al Complexului Sportiv “Michael Klein” a fost preferatul suporterilor hunedoreni Darius Uibariu (foto), autor a unei “duble” în prima repriză în minutele 25 și 30. Cel de-al treilea gol a fost marcat de Dragoș Grigore (75).

O impresie bună a lăsat Remus Sandu jucător sosit săptămâna trecută la Hunedoara de la Jiul Petroșani.

”Sunt foarte mulțumit de felul cum au jucat toți băieți. Au respectat și pus în practică tot ceea ce eu le-am cerut din punct de vedere tactic. Sunt bucuros și de evoluția celor opt juniori pe care i-am introdus în joc pe final. Suntem pe drumul cel bun”, a spus la final antrenorul lui FC Hunedoara, Titi Alexoi care a trimis în teren 22 de jucători.

Altfel, în ciuda scorului categoric jocul a fost unul disputat. De frig sau pentru a-și impresiona antrenorii jucătorii ambelor echipe au alergat în continuu până au transformat terenul înghețat  într-o mocirlă.

Meciul revanșă Gloria Geoagiu – FC Hunedoara va avea loc săptămâna viitoare, miercuri 11 februarie. Până atunci FC Hunedoara va juca încă un amical sâmbătă, în deplasare, cu Retezatul Hațeg.

0-1 cu CNS Cetate Deva și 0-0 cu Frontiera Curtici sunt rezultatele din primele două jocuri test susținute de FC Hunedoara. (Sami Tamaş)

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului