FOTO GALERIE/FOTBAL/CUPA ROMÂNIEI/Bradul, râde, cântă şi dansează

Aurul Brad a învins şi pe conjudeţeana FC Hunedoara – echipă din Liga a III-a – şi continuă aventura în Cupa României. S-a calificat în Turul 3!

DSC_0944

Aseară a fost sărbătoare din nou la Brad! Echipa de fotbal a oraşului, Aurul a mai făcut o surpriză în Cupa României. A bătut pe FC Hunedoara iar la final a sărbătorit calificarea în faza următoare a competiţiei împreună cu cei 400 de spectatori care au umplut tribunele stadionului din „Botău”.

Fără antrenorul principal Alin Gomoi – plecat în concediu de odihnă tocmai în Moldova… – moţii au interpretat perfect statutul de gazdă. Au jucat curajos şi cu determinare în faţa unui adversar mai bine cotat. „Galben-negrii” au ocupat întreg terenul încă din start însă golurile victoriei au căzut abia după pauză. Rotariu a semnat prima mare ocazie a meciului şi a semănat panică în careul oaspeţilor în minutul 48 după ce a trimis mingea cu un şut din lovitură liberă direct în bara transversală a porţii apărate de Coman. Însă, două minute mai târziu nimeni şi nimic nu l-a mai salvat pe goalkeaperul Hunedoarei la şutul din careu a lui Vurdea. În avantaj pe tabelă Aurul a schimbat tactica. A jucat pe contraatac. Vurdea i-a lăsat locul în echipă, dar şi norocul veteranului Codruţ Mihăilă. La 40 atacantul Bradului a scos o lovitură de la 11 metri – fault în careu Coman – pe care tot el a transformat-o cu siguranţă (foto, 85) şi a risipit orice emoţie în tribune unde spectatorii deja vehiculau numele viitorului adversar pe care îl doresc să-l vadă la Brad: „ Să vină Dinamo! Să vină Steaua”. Câştigătoare a Cupei României ediţia 2012-2013 – faza judeţeană Hunedoara, Aurul Brad a descalificat în Turul 1 pe Vulturii Lugoj (Liga a III-a).

Cifra

150

lei au avut promisă primă de victorie jucătorii Aurului Brad

 

CASETA TEHNICĂ

Aurul Brad…………………………..2 (0)

Robciuc – Lup, Bănărescu, Filipaş, Bisorca – M. Raţ (46 Nedea), Almăşan, Leaha, Miclean (cpt; 83 Polverea) – Vurdea (63 C. Mihăilă), C. Rotariu (71 Cristea). Antrenor: Emil Polverea.

FC Hunedoara…………………… 0 (0)

Al. Coman – Al. Petresc, Dosan, Ciumaşu, B. Roiu – Lintaru, R. Munteanu (54 Vişan), J. Vajda, Pepenar (cpt;), Deaconescu, Oct. Drăgan (65 D. Suciu).

Antrenor: Constantin Olariu.

Au marcat: Vurdea (50), C. Mihăilă (85).

Arbitru: Constantin Stamatoiu (Moldova Nouă). Asistenţi: Siviu Haramuz (Reşiţa) şi Emanuel Cicu (Caransebeş).

Stadion: „Aurul”. Spectatori: 400.

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!