11.3 C
Deva
vineri, martie 29, 2024

FOTBAL/CUPA ROMÂNIEI/AURUL BRAD. „Scuze! N-am vrut să dau gol”

16-SCUZEAutor al unui supergol – şut de la 30 de metri lateral dreapta cu care a trimis mingea sub bara transversală – cu care a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj miercuri în minutul 65 al meciului din Cupa României cu CSM Vulturii Lugoj (scor 3-1 n.r.)  mijlocaşul Aurului Brad, Mihai Raţ (foto), a mărturisit la final că nu a intenţionat să tragă la poartă. ”Nicio clipă nu m-am gândit să şutez la poartă. Eu am vrut să centrez mingea în careu… Trăiască nimereala! A fost norocul meu şi ghinionul portarului”, a declarat Raţ pentru ŞTIRILE din SPORT de la HUNEDOARA TV.

Jucătorul de 24 de ani crede că atitudinea şi dorinţa mare a colegilor săi de a se califica în Turul 2 al Cupei a făcut diferenţa în jocul Aurul Brad – Vulturii Lugoj.

„A contat foarte mult că am avut atitudine în teren şi ambiţie să ne calificăm. Cu gândul să câştigăm jocul am venit la stadion şi nicio clipă nu am crezut că nu vom reuşi să ne impunem”, a mai spus Raţ.

Miercuri, în Turul 1 al Cupei României ediţia naţională 2013-2014 Aurul Brad a învins, scor 3-1 (0-1), formaţia de liga a 3-a, Vulturii Lugoj (Liga a III-a). Florin Rotariu şi Vurdea au marcat celelalte două goluri ale moţilor. Turul 2 se va juca pe 31 iulie.

Declaraţie

„Nicio clipă nu m-am gândit că am putea rata calificarea. Domn profesor Alin Gomoi a ştiut cum să ne motiveze să câştigă meciul”

Mihai Raţ, mijlocaş Aurul Brad

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/