FOTBAL/CUPA ROMÂNIEI, EDIŢIA 2013-2014 – TURUL 3/Aurul Brad mai încearcă o surpriză

Moţii din Brad vor susţine astăzi încă un examen important în Cupa României, ediţia 2013-2014. Al treilea din această vară. Aurul Brad va încerca din nou să joace rolul buturugii mici, iar de această dată să răstoarne din Cupă pe FC Caransebeş.

12-SURPRIZA

După Vulturii Lugoj şi FC Hunedoara, Aurul Brad va încerca să producă încă o surpriză în Cupa României. Moţii lui Alin Gomoi au pus gând rău şi lui FC Caransebeş (Liga3) echipă pe care vor s-o elimine din Cupă.

Sunt motivaţi şi financiar

„Aurarii” au întreg lotul valid cu excepţia lui Mihai Raţ care era aşteptat aseară să se întoarcă din vacanţă de la Marea Neagră. Mai mult, jucătorii brădeni sunt motivaţi şi financiar. „Băieţii au promisă o primă dublă la calificare. Fiecare va primi 150 de lei dacă vor învinge pe FC Caransebeş”, a anunţat antrenorul Aurului Brad, Alin Gomoi. Iar jucătorii promit că vor face tot ce depinde de ei pentru a câştiga jocul şi a-i bucura pe suporteri care vor veni la stadion să-i încurajeze. „Noi jucăm fiecare meci ca să îl câştigăm. La fel vom face şi cu FC Caransebeş. Va fi greu însă nu imposibil. Vrem să le mai facem o bucurie spectatorilor noştri care şi în precedentele jocuri au venit în număr mare la stadion”; a spus „veteranul” Emil Polvrea.

Manşă unică

Partida Aurul Brad – FC Caransebeş care va conta pentru Turul 3 al Cupei României la fotbal ediţia 2013-2014 este programat să se dispute astăzi cu începere de la ora 17:30 pe terenul din „Botău”. Meciul se va disputa în manşă unică. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute şi, dacă egalitatea persistă pentru desemnarea echipei învingătoare se vor executa lovituri de departajare de la 11 metri. În precedentele două tururi Aurul Brad a învins cu 3-1 pe Vulturii Lugoj şi cu 2-0 pe FC Hunedoara, ambele echipe fiind din Liga 3.

Declaraţie

„Faptul că a ajuns până în Turul 3 al Cupei deja constituie o performanţă pentru Aurul Brad. Însă, eu sper şi cred că băieţii au potenţial şi pot trece şi de FC Caransebeş”

Florin CAZACU, primarul oraşului Brad

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!