5.4 C
Deva
joi, aprilie 18, 2024

FOTBAL/CUPA ROMÂNIEI EDIŢIA 2013-2014 – FAZA PE JUDEŢUL HUNEDOARA/“Zimbrii” în marş spre Cupă!

Retezatul Haţeg a trecut şi de Aurul Certej şi e la un joc distanţă de finala Cupei! În “careul de aşii” şi-au mai făcut loc  CFR Simeria, “U” Petroşani şi surpriza Minerul Teliuc.

12-CUPA

Cu titlul de campioană judeţeană asigurat în avans Retezatul Haţeg merge ceas şi în Cupă. Liderul Ligii a IV-a Hunedoara, Retezatul Haţeg a învins ieri, în deplasare, scor 2-0, Pe Aurul Certej şi s-a calificat în semifinalele Cupei României ediţia 2013-2014 – faza pe judeţul Hunedoara.

Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă de Duma – cu genunchiul din careul mic – în minutul 50 și Pribac (foto) – şut de la 30 de metri în poarta părăsită de Alexandru Botezat (88’). Tot Pribac a avut şansa de a deschide scorul în prima repriză însă, a ratat o lovitură de la 11 metri – şut pe lângă (35’). Tot în primul mitan care de altfel a fost unul echilibrat Kallai a ţintit bara. Oaspeţii au avut şi un gol anulat pe motiv de offside la Câmpean (70’). 

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ

Aurul Certej………………………….0 (0)

A. Botezat – Tescu, Lazăr, Horț, Vasiu, Cibian – Părău (78’ Kelemen), D. Botezat (66’ Mureșan), Măluțan (cpt.), Cioban (40’ Uruci) – Torok.  Antrenor: Gabriel Constantin.

 Retezatul Hațeg…………………….2 (0)

Tonca – Bocu (46’ Laslău), Câmpean (cpt.), Pușcă, Crișan (46’ Daj) – Drăgoescu, Kallai (73’ Perșe), Al. Costea, Duma– Pribac, Ov. Popesc (66’ Simoneac). Antrenor: Flaviu Itul.

Au marcat: Duma (50’), Pribac (88’)

Arbitru: Flavius Coroiu (Deva). Asistenți: Marius Bartoșiu și Ștefan Makos (ambii din Hunedoara). Observator: Petre Spărios: (Hunedoara). Stadion: „Aurul”. Spectatori: 50

[/box]

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/