FOTBAL/COMEMORARE/22 DE ANI FĂRĂ UNICUL CĂPITAN! Michael Klein va fi comemorat la Hunedoara

665

Un turneu de minifotbal, o lansare de carte și proiecție de film sunt momentele prin care hunedorenii vor cinsti în acest an memoria fostului fotbalist Michael Klein. Manifestările se vor întinde pe durata a trei zile.

12-KLEIN

Suporterii hunedorenii nu l-au uitat nici în acest an pe cel mai emblematic fotbalist pe care Hunedoara l-a avut vreodată, Michael Klein. La fel ca în fiecare început de februarie din 1994 încoace și în acest an aceștia vor aduce un omagiu celui care la 19 ani devenea căpitanul Corvinului în echipa antrenată de Mircea Lucescu.

În 2015 se împlinesc 22 de ani de la trecerea în eternitate a lui “Mișa” iar acțiunea de comemorare se va desfășura pe durata a trei zile, 31 ianuarie, 1 și 2 februarie iar la evenimente va participa pentru prima data și Dominique Klein, fica regretatului fotbalist.

Astfel, pe lângă tradiționalul mars al suporterilor finalizat cu depunerea de coroane la bustul lui Michael Klein, în acest an acțiunea de comemorare va cuprinde un turneu de minifotbal care va avea loc mâine și la care vor participa echipe formate din suporteri, o lansare de carte dar și proiecția unui film documentar (vezi afișul!).

Cifrele unei cariere fabuloase

Născut în 10 octombrie 1959 Michael Klein a fost liderul celei mai bune echipe din istoria Corvinului Hunedoara echipă pentru care a jucat de la 14 până la 27 de ani în 313 meciuri și a înscris 37 goluri. Klein a îmbrăcat de 90 de ori tricoul echipei naţionale a României, pentru care a marcat 5 goluri. “Mişa” s-a stins în 2 februarie 1993 la 33 de ani, în timpul unui antrenament al formației germane Bayer Uerdingen.

 

 

Comentarii FB

comentarii
One thought on “FOTBAL/COMEMORARE/22 DE ANI FĂRĂ UNICUL CĂPITAN! Michael Klein va fi comemorat la Hunedoara

  1. gicacontra

    Nenea Stanciu, depasiti din nou productia de virgule la hectar!
    Inteleg ca sunteti emotionat, dar virgula intre substantiv si atribut este prea mult. Gramatica s-ar putea simti ofensata. Fata de datul cu parerea in ziar, gramatica este o disciplina,,,(aici exagerez nr. de virgule la locul nepotrivit) mai dificila si implica necesitatea unor reporteri,,,mai competenti.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *