FOTBAL/COMEMORARE/22 DE ANI FĂRĂ UNICUL CĂPITAN! Michael Klein va fi comemorat la Hunedoara

Un turneu de minifotbal, o lansare de carte și proiecție de film sunt momentele prin care hunedorenii vor cinsti în acest an memoria fostului fotbalist Michael Klein. Manifestările se vor întinde pe durata a trei zile.

12-KLEIN

Suporterii hunedorenii nu l-au uitat nici în acest an pe cel mai emblematic fotbalist pe care Hunedoara l-a avut vreodată, Michael Klein. La fel ca în fiecare început de februarie din 1994 încoace și în acest an aceștia vor aduce un omagiu celui care la 19 ani devenea căpitanul Corvinului în echipa antrenată de Mircea Lucescu.

În 2015 se împlinesc 22 de ani de la trecerea în eternitate a lui “Mișa” iar acțiunea de comemorare se va desfășura pe durata a trei zile, 31 ianuarie, 1 și 2 februarie iar la evenimente va participa pentru prima data și Dominique Klein, fica regretatului fotbalist.

Astfel, pe lângă tradiționalul mars al suporterilor finalizat cu depunerea de coroane la bustul lui Michael Klein, în acest an acțiunea de comemorare va cuprinde un turneu de minifotbal care va avea loc mâine și la care vor participa echipe formate din suporteri, o lansare de carte dar și proiecția unui film documentar (vezi afișul!).

Cifrele unei cariere fabuloase

Născut în 10 octombrie 1959 Michael Klein a fost liderul celei mai bune echipe din istoria Corvinului Hunedoara echipă pentru care a jucat de la 14 până la 27 de ani în 313 meciuri și a înscris 37 goluri. Klein a îmbrăcat de 90 de ori tricoul echipei naţionale a României, pentru care a marcat 5 goluri. “Mişa” s-a stins în 2 februarie 1993 la 33 de ani, în timpul unui antrenament al formației germane Bayer Uerdingen.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “FOTBAL/COMEMORARE/22 DE ANI FĂRĂ UNICUL CĂPITAN! Michael Klein va fi comemorat la Hunedoara

  1. gicacontra

    Nenea Stanciu, depasiti din nou productia de virgule la hectar!
    Inteleg ca sunteti emotionat, dar virgula intre substantiv si atribut este prea mult. Gramatica s-ar putea simti ofensata. Fata de datul cu parerea in ziar, gramatica este o disciplina,,,(aici exagerez nr. de virgule la locul nepotrivit) mai dificila si implica necesitatea unor reporteri,,,mai competenti.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

opt + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Patru hunedoreni prinși la furat de fier vechi         Ați văzut-o? Tânără însărcinată, dată dispărută după ce a fugit din centrul maternal         Spărgători de biserici capturați de Poliție         „HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”