FOTBAL. Liga a IV-a Hunedoara

143

Campionatul Judeţean de fotbal, liga a IV-a a continuat cu etapa 22 care un a schimbat nimic prin clasament dar a fost înregistrat un număr record de goluri , 40. în cele şapte partide disputate. Cele mai multe s-au înscris în jocurile de la Lupeni şi Uricani, unde Hercules şi Gloria au fost în formă dar şi la Certej sau la Haţeg s-a marcat peste așteptări.

Urmare a rezultatelor înregistrate în această etapă CS Hunedoara se menține în fotoliul de lider al clasamentului și se îndreaptă ușor,ușor spre barajul de promovare în liga a treia. Hunedorenii păstrează encartul de şapte puncte în faţa campioanei en titre Inter Petrila, care la rândul ei are un avans de nouă puncte faţă de a treia clasată, Victoria Călan.

ACS Victoria Călan – CS Hunedoara 1 – 3

Debyul etapei s-a jucat la Călan, unde am urmărit o partidă plină de tensiune, cu faulturi şi mulţi nervi, în care gazdele au încercat să dea o replică pe măsură echipei de pe Cerna. Mai mult, arbitrul de centru Sergiu Stanca din Orăștie, a contribuit și el la tensiunea din teren, prin câteva decizii eronate, care au inflamat ambele echipe.

Au marcat: Răzvan Stănculea (min. 65), respectiv Iulian Tecsi (min. 18, 19), Daniel Creciunesc (min. 76)

CS Inter Petrila – ACS Şoimul Băiţa 2 – 0

Duelul dintre cele două rivale, s-a încheiat cu victoria deţinătoarei titlului judeţean Inter Petrila care a reușit o victorie prin golurile înscrise de Kalai şi Alexandru. Duma de la gazde şi Lintaru de la oaspeţi au văzut, pe rând, cartonaşul roşu.

Au marcat: Iosif Kalai (min. 18), Dumitru Alexandru (min. 23)

CSO Retezatul Haţeg – CSA Aurul Brad 1 – 4

Retezatul Hateș un își găsește ritmul în actualul campionat și a pierdut acasă în jocul cu formaţia brădeană, care graţie acestor trei puncte obţinute la Haţeg a prins din urmă plutonul de la mijlocul clasamentului. Gazdele nu au putut profita de înfrângerea Călanului ca să revină pe podium.

Au marcat: Iancu Sterp (min. 63), respectiv Lucian Cristea (min. 18), Ionuţ Filipaş (min. 60), Dorian Paşca (min. 70), Darius Leucian (min. 86)

CS Mihai Viteazu Vulcan – CSM Dacia Orăştie 2 – 0

Formaţia din Vulcan a reușit să învingă un adversar teoretic superior, cu un gol înscris la debut de joc şi unul pe final , care au adus cele trei puncte pentru foirmația din Valea Jiului.

Au marcat: Mihai Simoneac (min. 6), Dacian Mândreci (min. 82)

ACS Minerul Uricani – AS Gloria Proinstal Geoagiu 2 – 7

Cu acest succes Gloria Geoagiu a egalat la puncte Retezatul şi continuă parcursul ascendent din actuala ediţie a ligii a patra.

Au marcat: Alexandru Nechita (min. 12), Vasile Scurtu (min. 75), respectiv Robert Ştef (min. 14), Daniel Savin (min. 44), Robert Paul (min. 64, 81), Alexandru Cîrdei (min. 73), Paul Medrea (min. 76), Constantin Vişan (min. 83)

ACS Hercules Lupeni – AS Universitatea Petroşani 10 – 2

„Lanterna roşie” a fost o pradă uşoară pentru Hercules Lupeni care după această victorie ocupă locul 7 în campionat, departe însă de prestaţia din anii precedenţi.

Au marcat: Remus Moldovan (min. 16, 36), Andrei Harangozo (min. 19, 25, 57), Ion Filip (min. 32, 47, 50, 88), Călin Pârvulescu (min. 80), respectiv Radu Bostan (min. 63), Paul Ceru (min. 84)

AS Aurul Certej – CNS Cetate II Deva 5 – 1

Elevii juniori de la Cetate Deva, pregătiți de prof. Marius Sîrbu au pierdut la scor dar importante sunt jocurile în sine, nu rezultatele. Meciul a fost unul fără istoric, gazdele având 4 – 0 la pauză şi nici o emoţie în a-şi adjudeca victoria.

Au marcat: Bogdan Ciobanu (min. 13, 29), Remus Arcuşi (min. 35, 84), Marius Tămăşiloni (min. 44), respectiv Laurenţiu Moţ (min. 77)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.