FOTBAL JUVENIL. “Țara Hațegului Junior’s Cup”, ediția a III-a

Începând din 2017,  în fiecare vară, Țara Hațegului devine capitala fotbalului juvenil românesc.

 

 

Și în acest an, peste 1500 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani au fost prezenți la Hațeg și Sântămăria-Orlea, în cadrul turneului “Țara Hațegului Junior’s Cup”, organizat de către Asociația Club Sportiv Masters Sports, cu susținerea Federației Române de Fotbal și în parteneriat cu administrații publice locale, instituții de stat și sponsori privați.

 

Cu oaspeți din străinătate

 

Ediția din acest an a “Țara Hațegului Junior’s Cup”  s-a desfășurat în trei perioade, ultima încheindu-se recent, la turnee participând 94 de echipe din România și, în premieră, și una din străinătate, din Serbia mai exact. “Ne bucurăm că turneul nostru, prin care se dorește atât promovarea fotbalului pentru copii, cât și promovarea turistică a Țării Hațegului, crește de la un an la altul. Fără îndoială, de trei ani încoace, Țara Hațegului a devenit un important reper sportiv al fotbalului juvenil național. Ceea ce ne deosebește de alte turnee de profil care se organizează în țară este atenția la detalii. Încă de la prima ediție, am inclus în program o seară specială dedicată antrenorilor, cu work-shop-uri cu teme diverse, dar și un program dedicat copiilor, care anul acesta  a cuprins un moment  de minidiscotecă – pentru cei mai mari, dar și o probă specială – o vânătoare de comori cu întrebări despre obiectivele turistice ale zonei, tema fiind “Cetățile antice și medievale din Țara Hațegului”, cu premii surpriză. La cea de-a treia ediție, în luna august, am avut plăcerea să avem printre noi pentru prima dată, în cadrul competiției, un club venit din afara granițelor României – FK Cukaricki Belgrad”, a declarat Petru Basarabă, director al “Țara Hațegului Junior’s Cup” .

 

EXTRA

Clasamente “Țara Hațegului Junior’s Cup”  2019

 

Grupa 2013

 1. SF Florea Văetuș Hunedoara
 2. LPS Banatul Timișoara
 3. Voința Săliște

 

Grupa 2011

 1. LPS Banatul Timișoara
 2. Academia Luceafărul U Cluj
 3. SF Florea Văetuș Hunedoara

 

Grupa 2009

 1. CFR Cluj
 2. UTA Arad Alb
 3. UTA Arad Roșu

 

Grupa 2007

 1. Pandurii Tg. Jiu
 2. UTA Arad
 3. Benfica București

 

Grupa 2012

 1. U Cluj
 2. SF Florea Văetuș Hunedoara
 3. CSO Retezatul Hațeg

 

Grupa 2010

 1. FC Dinamo București
 2. CS Hunedoara
 3. CSM Reșița

 

Grupa 2008

 1. FC Dinamo București Alb
 2. Sporting Cluj
 3. CFR Simeria

 

Grupa 2005

 1. FK Cukaricki Belgrad
 2. U Craiova
 3. Primavera Tg. Jiu

 

Grupa 2006

 1. U Craiova
 2. ASU Poli Timișoara
 3. LPS Bihorul Oradea

 

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate