FOTBAL JUNIORI. Puștii de la CS CFR Simeria au pus mâna pe trofee la “Cupa de Iarnă”

A fost un sfârșit plin de fotbal pentru juniorii legitimați la CS CFR Simeria și invitații lor din întreg județul dar și din județele învecinate care timp de două zile s-au întrecut pentru a câștiga “Cupa de iarnă”.

Împărțiți în două în funcție de anul de naștere – 2005 respectiv 2006 – toate jocurile s-au disputat în sala de sport a Şcolii Generale nr. 2 din Simeria iar la final victoria a revenit gazdelor de la CFR Simeria a căror echipe s-au impus la ambele categorii de vârstă. Ambele formații campioane sunt pregătite de antrenorul Florin Danciu.

De menționat că CFR Simeria a înscris patru echipe de copii în cele două competiții – câte două la fiecare categorie de vârstă.

În finala de la “2006” CFR Simeria 1 a învins, scor 1-0, pe Doria Alba Iulia iar în ultimul act la “2005” CFR Simeria 1 a surclasat, scor 4-1, pe Jiul Petroșani.

În competiție au mai participat echipele: Școala de Fotbal Primavera Deva, Luceafărul Severin și CS Navobi Alba Iulia. Micii fotbaliști au dat și festival de goluri! În total în cele 24 de jocuri – între care unul a fost decis după executarea loviturilor de departajare – s-au marcat 90 de goluri: 32 de goluri la “2006”   și 54 de goluri la “2005”.

Pe lângă cupele care s-au atribuit câştigătorilor locurilor 1, 2 şi 3, s-au mai acordat premii individuale pentru: cel mai bun portar, golgeterul campionatului, cel mai combativ, cel mai interesant, cel mai tehnic şi cel mai bun jucător. (Sami Tamaş)

GRUPA 2006 
GRUPA A SCOR
CFR SIMERIA 1– PRIMAVERA DEVA 3-0
CFR SIMERIA 1 – NAVOBI ALBA IULIA 2-2
PRIMAVERA  – NAVOBI ALBA IULIA 0-3
GRUPA B
CFR SIMERIA 2 – FC HUNEDOARA 1-3
DORIA ALBA IULIA  – JIUL PETROSANI 1-1
CFR SIMERIA 2 – JIUL PETROSANI 2-1
DORIA ALBA IULIA – FC HUNEDOARA 1-0
CFR SIMERIA 2 – DORIA ALBA IULIA 0-2
FC HUNEDOARA – JIUL PETROSANI 6-1
finala pentru locurile 1 -2
CFR SIMERIA 2 – PRIMAVERA DEVA, SCOR 1 – 1 (1-2 PENALTY)
finala pentru locurile 1 -2
FC HUNEDOARA – NAVOB, SCORI 1 – 2
finala pentru locurile 1 -2
DORIA  ALBA IULIA – CFR SIMERIA 1, SCOR 0-1
GRUPA 2007 – 7 FEBRUARIE
GRUPA A SCOR
CFR SIMERIA 1 – NAVOBI ALBA IULIA 2-2
LUCEAFARUL SEVERIN – CFR SIMERIA 1 0-3
NAVOBI ALBA IULIA – LUCEAFARUL SEVERIN 1-0
GRUPA B SCOR
FC HUNEDOARA – CFR SIMERIA 2 3-1
JIUL PETROȘANI – ȘF PRIMAVERA DEVA 4-6
CFR SIMERIA 2 – ȘF PRIMAVERA DEVA 2-2
FC HUNEDOARA – JIUL PETROȘANI 1-4
CFR SIMERIA 2 – JIUL PETROȘANI 0-4
FC HUNEDOARA – ȘF PRIMAVERA DEVA   8-1
meci pentru locurile 5 – 6 SCOR
PRIMAVERA DEVA – LUCEAFARUL SEVERIN 0-1
meci pentru locurile 3 – 4
FC HUNEDOARA – NAVOBI ALBA IULIA 3-1
finala pentru locurile 1 -2
JIUL PETROSANI – CFR SIMERIA 1 1-4

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian