FOTBAL JUNIORI. Puștii de la CS CFR Simeria au pus mâna pe trofee la “Cupa de Iarnă”

A fost un sfârșit plin de fotbal pentru juniorii legitimați la CS CFR Simeria și invitații lor din întreg județul dar și din județele învecinate care timp de două zile s-au întrecut pentru a câștiga “Cupa de iarnă”.

Împărțiți în două în funcție de anul de naștere – 2005 respectiv 2006 – toate jocurile s-au disputat în sala de sport a Şcolii Generale nr. 2 din Simeria iar la final victoria a revenit gazdelor de la CFR Simeria a căror echipe s-au impus la ambele categorii de vârstă. Ambele formații campioane sunt pregătite de antrenorul Florin Danciu.

De menționat că CFR Simeria a înscris patru echipe de copii în cele două competiții – câte două la fiecare categorie de vârstă.

În finala de la “2006” CFR Simeria 1 a învins, scor 1-0, pe Doria Alba Iulia iar în ultimul act la “2005” CFR Simeria 1 a surclasat, scor 4-1, pe Jiul Petroșani.

În competiție au mai participat echipele: Școala de Fotbal Primavera Deva, Luceafărul Severin și CS Navobi Alba Iulia. Micii fotbaliști au dat și festival de goluri! În total în cele 24 de jocuri – între care unul a fost decis după executarea loviturilor de departajare – s-au marcat 90 de goluri: 32 de goluri la “2006”   și 54 de goluri la “2005”.

Pe lângă cupele care s-au atribuit câştigătorilor locurilor 1, 2 şi 3, s-au mai acordat premii individuale pentru: cel mai bun portar, golgeterul campionatului, cel mai combativ, cel mai interesant, cel mai tehnic şi cel mai bun jucător. (Sami Tamaş)

GRUPA 2006 
GRUPA A SCOR
CFR SIMERIA 1– PRIMAVERA DEVA 3-0
CFR SIMERIA 1 – NAVOBI ALBA IULIA 2-2
PRIMAVERA  – NAVOBI ALBA IULIA 0-3
GRUPA B
CFR SIMERIA 2 – FC HUNEDOARA 1-3
DORIA ALBA IULIA  – JIUL PETROSANI 1-1
CFR SIMERIA 2 – JIUL PETROSANI 2-1
DORIA ALBA IULIA – FC HUNEDOARA 1-0
CFR SIMERIA 2 – DORIA ALBA IULIA 0-2
FC HUNEDOARA – JIUL PETROSANI 6-1
finala pentru locurile 1 -2
CFR SIMERIA 2 – PRIMAVERA DEVA, SCOR 1 – 1 (1-2 PENALTY)
finala pentru locurile 1 -2
FC HUNEDOARA – NAVOB, SCORI 1 – 2
finala pentru locurile 1 -2
DORIA  ALBA IULIA – CFR SIMERIA 1, SCOR 0-1
GRUPA 2007 – 7 FEBRUARIE
GRUPA A SCOR
CFR SIMERIA 1 – NAVOBI ALBA IULIA 2-2
LUCEAFARUL SEVERIN – CFR SIMERIA 1 0-3
NAVOBI ALBA IULIA – LUCEAFARUL SEVERIN 1-0
GRUPA B SCOR
FC HUNEDOARA – CFR SIMERIA 2 3-1
JIUL PETROȘANI – ȘF PRIMAVERA DEVA 4-6
CFR SIMERIA 2 – ȘF PRIMAVERA DEVA 2-2
FC HUNEDOARA – JIUL PETROȘANI 1-4
CFR SIMERIA 2 – JIUL PETROȘANI 0-4
FC HUNEDOARA – ȘF PRIMAVERA DEVA   8-1
meci pentru locurile 5 – 6 SCOR
PRIMAVERA DEVA – LUCEAFARUL SEVERIN 0-1
meci pentru locurile 3 – 4
FC HUNEDOARA – NAVOBI ALBA IULIA 3-1
finala pentru locurile 1 -2
JIUL PETROSANI – CFR SIMERIA 1 1-4

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare