8.7 C
Deva
joi, martie 28, 2024

FOTBAL JUDEŢEAN/Start la alegere

Echipele de fotbal care activează în Ligiile a IV-a şi a V-a organizate de AJF Hunedoara urmează să aleagă data când vor să înceapă casmpionatul. În sezonul 2014-2015 în ambele ligii vor evolua un număr impar de echipe.

12-FOTBALÎntrunită ieri în şedinţă ordinară Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Hunedoara a stabilit principalele coordonate ale viitorului sezon fotbalistic judeţean care va debuta la finele lunii viitoare. În campionatul viitor Liga a IV-a Hunedoara se va baza pe 15 echipe în timp ce Liga a V-a va conta pe 22 de formaţii.

După ce a constatat prezenţa în sală a 46 dintre cei 51 de reprezentanţi ai membrilor afiliaţi, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, Mircea Sîrbu a declarat şedinţa Adunării Generale ca fiind statutară şi a supus spre dezbatere cele nouă puncte de pe ordinea de zi.

Echipe fără pereche

Între festivitatea de premiere în cadrul căreia au fost recompensate cu cupe şi diplome superlativele sezonului 2013 – 2014 la punctul diverse cel mai dezbătut subiect a fost noua modalitate de plată a arbitriilor care începând din toamnă vor fi renumeraţi pe baza unui contract civil încheiat cu cluburile.

Altfel, cel mai probabil campionatul Ligii a IV-a Hunedoara ediţia 2014 – 2015 va debuta pe 23 sau 30 august urmând ca cele 15 etape, între care una intermediară – dacă întrecerea va începe în penultima zi din august – să se dispute până pe 29 noiembrie. Nici la Liga a V-a nu este totul clar. Cele 22 de echipe vor fi împărţite în două serii a câte 11 formaţii iar campionatele vor debuta pe 7 sau 14 septembrie iar prima parte se va încheia pe 16 şi 23 noiembrie. În situaţia dată în fiecare etapă o echipă va sta.

Echipele care nu şi-au depus cererile de înscriere o pot face până pe 11 august urmând ca pe 14 august să fie stabilit ţintarul turului.

 

 

 

 

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/