FOTBAL. Baraj în dublă manșă

141

Din acest an campioanele județene vor beneficia de avantajul terenului propriu în meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a

16-INFERIOARE

Secretarul general al Federației Române de Fotbal, Gheorghe Chivorchian a anunțat schimbarea sistemului de promovare în eșalonul al treilea al fotbalului românesc. Astfel, cele 42 de echipe campioane de judet în sezonul 2014-2015 nu se vor mai duela pe teren neutru și într-o singură manșă, ci în meciuri tur-retur, fiecare dintre echipe urmând a beneficia de avantajul terenului propriu.

„Am propus Asociațiilor Județene de Fotbal din întreaga țară ca meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a treia să nu se mai joace pe teren neutru și într-o singură manșă. Se vor juca tur-retur, se va crea emulație în jurul echipelor gazdă, vom avea public în stadioane, va fi mult mai spectaculos”, crede Chivorchian.

Astfel, în noul format, datele de disputare a barajului ar putea fi 20 iunie – turul și 27 iunie – returul.

Campioana județului Hunedoara în sezonul 2013-2014, Retezatul Hațeg a susținut jocul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a la Lugoj fiind învinsă, scor 0-2, de câștigătoarea Ligii a IV-a Arad, UTA “BD”. (Sami Tamas)

[box type=”tick”]FOTBALUL PENTRU TOȚI. Vară fierbinte pe maidanele județului

În cadrul programului national “Fotbalul pentru toți”, Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Hunedoara în colaborare cu Federația Română de Fotbal intenţionează să organizeze o competiție la care să participle echipe ale comunelor din judeţul Hunedoara care să fie dotată cu trofeul „Dezvoltarea fotbalului în mediul rural”. Întrecerea urmează să se desfăşoare în perioada 06 – 28 iunie 2015. Echipa câştigătoare urmează să reprezinte judeţul Hunedoara la Faza zonală a acestei competiţii, care începe în data de 4 iulie 2015. 55 de commune are județul Hunedoara.[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.