Eveniment sportiv de tradiție în Țara Hațegului Turneul de volei „Cupa masters sports” 2018

Week-end-ul trecut, la Hațeg, Asociația Club Sportiv Masters Sports a încheiat seria evenimentelor sportive organizate în 2018 în Țara Hațegului.

După succesul înregistrat la cea de-a doua ediție a ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP, campionat național de fotbal desfășurat la începutul verii, la care au participat peste 1000 de copii de 8 și 9 ani, inimoșii organizatori de la ACS Masters Sports au gândit cea de-a cincea ediție a Turneului de volei “Cupa Masters Sports”.

“Este un eveniment organizat în spiritul prieteniei, pornit acum cinci ani, în luna noiembrie. Este o dovadă clară că sportul unește oamenii, dincolo de beneficiile clare pe care mișcarea, de orice fel, le aduce stării de sănătate a fiecăruia dintre noi. Așa cum spuneam, este un turneu al prieteniei, cu premii simbolice – diplome, cupe și medalii, care adună la Hațeg pasionații de volei din Hunedoara și județele învecinate”, a declarat Cristian Pascu, președintele ACS Masters Sports.

Evenimentul la care au participat echipe din județele Alba, Timiș și Hunedoara s-a desfășurat la Sala de sport a orașului Hațeg.

Câștigătoarea ediției 2018 a Turneului de volei “Cupa Masters Sports” a fost declarată echipa Magister Abrud, după ofinală disputată împotriva celor de la Violeta Bota Volei Deva.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara, Primăria și Consiliul Local Hațeg, Primăria și Consiliul Local Sântămăria – Orlea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara, Asociația Intercomunală Țara Hațegului și Destinația ecoturistică Țara Hațegului – Retezat.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara         Cadavrul unei femei, găsit în spatele unui bloc, din Hunedoara         Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț         Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament