Eveniment sportiv. „CUPA ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE” 2017

În perioada 7-17 martie 2017 s-a desfășurat a IX-a ediţie a competiției „CUPA ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE”. Un eveniment desfăşurat consecutiv din 2008,  pe durata mai multor zile, a cuprins întreceri la mai multe discipline sportive, futsal, fotbal-tenis şi volei, la care au participat în jur de 160 de sportivi.

Festivitatea de premiere  a avut loc duminică în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Sigismund Toduţă” din Simeria la care au participat comisarul şef de poliţie Dumitru Liviu Gabriel inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, comisar şef de poliţie Tihodor Aurel şeful Poliţiei Municipiului Deva, comisar de poliţie Frentoni Marius adjunct al Poliţiei Municipiului Deva, gazdă fiind preşedintele Clubului Sportiv CFR Simeria (comisar în  rezervă) Vasile Hriţac.

“Nu avem răgaz deloc, terminăm cu “Cupa Crăciunului” începem “Cupa de iarnă” apoi “Cupa de primăvară”, nu terminăm bine şi vine “Cupa Ziua Poliţiei Române”, apoi fazele din play-off la juniori unde sperăm să prindem şi ceva fază zonală şi dacă prindem ceva vacanţă de vară e bine, aşa suntem de ocupaţi. La Simeria am depăşit deja pragul de peste 250 de copii aflaţi în pregătire sportivă la mai multe discipline.” Vasile Hriţac preşedintele Clubului Sportiv CFR Simeria.

“ De 9 ani se desfăşoară acest eveniment în oraşul Simeria, avem sprijinul primăriei iar pentru noi este o onoare ca acest eveniment să aibă loc la noi în Simeria. Importanţa acestei manifestări este deosebită pentru noi, avem numai cuvinte de bine, organizatorii IPJ Hunedoara în colaborare cu primăria Simeria s-au descurcat foarte bine” comisar şef de poliţie Mihai Moise, comandantul Poliţiei Simeria.

Rezultate înregistrate la  disciplina futsal competiţie organizată în sala Sporturilor din Simeria.

 

REZULTATE

ROTARY SIM – CSD 3-3
ȘTIINȚA – IPJ HUNEDOARA 3-4
ȘTIINȚA – CSD 2-2
ROTARY SIM – IPJ HUNEDOARA 3-3
CSD – IPJ HUNEDOARA 5-0
ROTARY SIM – ȘTIINȚA 6-7
CSD – ROTARY SIM 9-5
IPJ HUNEDOARA – ȘTIINȚA 0-5
CSD – ȘTIINȚA 5-4
IPJ HUNEDOARA – ROTARY SIM 4-9
IPJ HUNEDOARA – CSD 0-5
ȘTIINȚA – ROTARY SIM 3-3

 

Clasamentul final

  • LOCUL I – CSD
  • LOCUL II – ȘTIINȚA
  • LOCUL III – ROTARY SIM
  • LOCUL IV – IPJ HUNEDOARA

S-au acordat trofee individuale pentru:

  • Cel mai bun portar al turneului: Dobromir Raul (CSD)
  • Cel mai bun jucător al turneului: Pirvu Adrian (CSD)
  • Golgheterul competiției: Vișan Vasile (Rotary Sim)

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani