Eveniment sportiv. „CUPA ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE” 2017

În perioada 7-17 martie 2017 s-a desfășurat a IX-a ediţie a competiției „CUPA ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE”. Un eveniment desfăşurat consecutiv din 2008,  pe durata mai multor zile, a cuprins întreceri la mai multe discipline sportive, futsal, fotbal-tenis şi volei, la care au participat în jur de 160 de sportivi.

Festivitatea de premiere  a avut loc duminică în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Sigismund Toduţă” din Simeria la care au participat comisarul şef de poliţie Dumitru Liviu Gabriel inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, comisar şef de poliţie Tihodor Aurel şeful Poliţiei Municipiului Deva, comisar de poliţie Frentoni Marius adjunct al Poliţiei Municipiului Deva, gazdă fiind preşedintele Clubului Sportiv CFR Simeria (comisar în  rezervă) Vasile Hriţac.

“Nu avem răgaz deloc, terminăm cu “Cupa Crăciunului” începem “Cupa de iarnă” apoi “Cupa de primăvară”, nu terminăm bine şi vine “Cupa Ziua Poliţiei Române”, apoi fazele din play-off la juniori unde sperăm să prindem şi ceva fază zonală şi dacă prindem ceva vacanţă de vară e bine, aşa suntem de ocupaţi. La Simeria am depăşit deja pragul de peste 250 de copii aflaţi în pregătire sportivă la mai multe discipline.” Vasile Hriţac preşedintele Clubului Sportiv CFR Simeria.

“ De 9 ani se desfăşoară acest eveniment în oraşul Simeria, avem sprijinul primăriei iar pentru noi este o onoare ca acest eveniment să aibă loc la noi în Simeria. Importanţa acestei manifestări este deosebită pentru noi, avem numai cuvinte de bine, organizatorii IPJ Hunedoara în colaborare cu primăria Simeria s-au descurcat foarte bine” comisar şef de poliţie Mihai Moise, comandantul Poliţiei Simeria.

Rezultate înregistrate la  disciplina futsal competiţie organizată în sala Sporturilor din Simeria.

 

REZULTATE

ROTARY SIM – CSD 3-3
ȘTIINȚA – IPJ HUNEDOARA 3-4
ȘTIINȚA – CSD 2-2
ROTARY SIM – IPJ HUNEDOARA 3-3
CSD – IPJ HUNEDOARA 5-0
ROTARY SIM – ȘTIINȚA 6-7
CSD – ROTARY SIM 9-5
IPJ HUNEDOARA – ȘTIINȚA 0-5
CSD – ȘTIINȚA 5-4
IPJ HUNEDOARA – ROTARY SIM 4-9
IPJ HUNEDOARA – CSD 0-5
ȘTIINȚA – ROTARY SIM 3-3

 

Clasamentul final

  • LOCUL I – CSD
  • LOCUL II – ȘTIINȚA
  • LOCUL III – ROTARY SIM
  • LOCUL IV – IPJ HUNEDOARA

S-au acordat trofee individuale pentru:

  • Cel mai bun portar al turneului: Dobromir Raul (CSD)
  • Cel mai bun jucător al turneului: Pirvu Adrian (CSD)
  • Golgheterul competiției: Vișan Vasile (Rotary Sim)

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși         Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi