EMOŢII Cum au primt părinţii Florentinei vestea că fiica lor e campioană mondială

59
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dorina Marincu, mama Florentinei. D.G.

Bucurie nemărginită pentru părinţii Florentinei Marincu, adolescenta din Şoimuş care a obţinut în decursul a două zile, două medalii de aur (în probele de triplusalt şi săritura în lungime) la Campionatele mondiale de atletism juniori II, din Ucraina. Vestea că fiica lor a devenit dublă campioană mondială i-a copleşit pe părinţii Florentinei Marincu, Dorin şi Dorina.

„Am plâns continuu de fericire. Am vorbit şi cu ea, înainte de concurs şi era optimistă. După finale, am vorbit cu antrenorul ei la telefon. Ne-a povestit cât de epuizată şi emoţionată era după o aşa competiţie. Cu toţii am plâns de bucurie pentru Flori”, a povestit mama atletei, Dorina Marincu. Florentina locuieşte cu familia în comuna Şoimuş, la circa 10 kilometri de municipiul Deva, unde este elevă în clasa a unsprezecea la Colegiul Naţional „Sportiv” Cetate. Are doar 17 ani şi este ocupată toată ziua, spun părinţii săi. Adolescenta şi-a dedicat cea mai mare parte a timpului atletismului, însă nu neglijează studiile şi nici treburile prin gospodărie.

„E o fire energică, pe care noi am lăsat-o să facă atletism, pentru că asta şi-a dorit de mică. A ajutat-o şi antrenorul Nicolae Alexe, el fiind cel care i-a descoperit talentul”, mai spune mama ei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *