EMOŢII Cum au primt părinţii Florentinei vestea că fiica lor e campioană mondială

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dorina Marincu, mama Florentinei. D.G.

Bucurie nemărginită pentru părinţii Florentinei Marincu, adolescenta din Şoimuş care a obţinut în decursul a două zile, două medalii de aur (în probele de triplusalt şi săritura în lungime) la Campionatele mondiale de atletism juniori II, din Ucraina. Vestea că fiica lor a devenit dublă campioană mondială i-a copleşit pe părinţii Florentinei Marincu, Dorin şi Dorina.

„Am plâns continuu de fericire. Am vorbit şi cu ea, înainte de concurs şi era optimistă. După finale, am vorbit cu antrenorul ei la telefon. Ne-a povestit cât de epuizată şi emoţionată era după o aşa competiţie. Cu toţii am plâns de bucurie pentru Flori”, a povestit mama atletei, Dorina Marincu. Florentina locuieşte cu familia în comuna Şoimuş, la circa 10 kilometri de municipiul Deva, unde este elevă în clasa a unsprezecea la Colegiul Naţional „Sportiv” Cetate. Are doar 17 ani şi este ocupată toată ziua, spun părinţii săi. Adolescenta şi-a dedicat cea mai mare parte a timpului atletismului, însă nu neglijează studiile şi nici treburile prin gospodărie.

„E o fire energică, pe care noi am lăsat-o să facă atletism, pentru că asta şi-a dorit de mică. A ajutat-o şi antrenorul Nicolae Alexe, el fiind cel care i-a descoperit talentul”, mai spune mama ei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute