EMOŢII Cum au primt părinţii Florentinei vestea că fiica lor e campioană mondială

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dorina Marincu, mama Florentinei. D.G.

Bucurie nemărginită pentru părinţii Florentinei Marincu, adolescenta din Şoimuş care a obţinut în decursul a două zile, două medalii de aur (în probele de triplusalt şi săritura în lungime) la Campionatele mondiale de atletism juniori II, din Ucraina. Vestea că fiica lor a devenit dublă campioană mondială i-a copleşit pe părinţii Florentinei Marincu, Dorin şi Dorina.

„Am plâns continuu de fericire. Am vorbit şi cu ea, înainte de concurs şi era optimistă. După finale, am vorbit cu antrenorul ei la telefon. Ne-a povestit cât de epuizată şi emoţionată era după o aşa competiţie. Cu toţii am plâns de bucurie pentru Flori”, a povestit mama atletei, Dorina Marincu. Florentina locuieşte cu familia în comuna Şoimuş, la circa 10 kilometri de municipiul Deva, unde este elevă în clasa a unsprezecea la Colegiul Naţional „Sportiv” Cetate. Are doar 17 ani şi este ocupată toată ziua, spun părinţii săi. Adolescenta şi-a dedicat cea mai mare parte a timpului atletismului, însă nu neglijează studiile şi nici treburile prin gospodărie.

„E o fire energică, pe care noi am lăsat-o să facă atletism, pentru că asta şi-a dorit de mică. A ajutat-o şi antrenorul Nicolae Alexe, el fiind cel care i-a descoperit talentul”, mai spune mama ei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători