Echipa CN Decebal a câştigat Cupa Big a Liceelor în sală

Peste 600 de spectatori au fost prezenţi la jocurile din finalele competiţiei şi i-au aplaudat pe colegii lor pentru evoluţiile din teren.

Ediţia din acest an, cea cu numărul unsprezece a tradiţionalei competiii de fotbal în sală, CUPA BIG a liceelor a reunit la start opt echipe: Colegiul Naţional Pedagogic “Regina Maria” Deva, Colegiului Economic „Emanuil Gojdu” Hunedoara, Liceul de Arte „Sigismund Todută” Deva, Liceului Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” Simeria, Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva, Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva, Liceul Tehnologic „Transilvania” Deva şi Colegiul Naţional „Decebal” Deva, formaţii care s-au întrecut pe parcursul a patru zile pentru un loc pe podiumul de premiere.

Spectacol total

După meciurile din calificări şi din semifinale, în ultimul act al acestei ediţii am urmărit câteva jocuri pline de spectacol, ambiţie şi dăruire care au creat farmecul acestei întreceri. În finala mică, s-au întâlnit echipa de la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva care a primit replica formaţiei de la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” Simeria. Medaliile de bronz au revenit elevilor de la „Grigore Moisil”(antrenor prof. Alin Petraș și Andrei Szemeș), fotbalişti de la liceul devean impunându-se cu 6-4 prin golurile înscrise de Alexandru Givulescu -3, Alexandriu Tamaș – 2 şi Raul Polbac. A urmat meciul demonstrativ al… campionilor de la L.P.S. „Cetate” Deva care i-au avut ca adversari pe colegii lor de la Colegiul Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara, joc câştigat de această dată de către echipa din Hunedoara (pregătită de Sorin Cimpoca şi Radu Mureșa), mai combativă şi cu mai multă ambiţie. Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Hunedoara a acordat medaliile şi trofeele pentru cele două echipe.

Cine sunt cei mai buni fotbalişti ai ediţiei

În finala mare la ediţia din acest an au fost faţă în faţă echipele de la Colegiul Naţional „Decebal” Deva șşi Colegiul Economic „Emanuil Gojdu” din Hunedoara, două echipe cu o serie de tineri talentaţi care şi-au demonstrat calităţile de buni jucători. După un joc plin de spectacol, cu dese răsturnări de situaţie, a câştigat meritat echipa care a reprezentat CN „Decebal” Deva (pregătită de prof. Cristian Bauman), învingătoare cu scorul de 4-2 (2-0), prin golurile înscrise de Paul Sîrbu, Andreas Buștea, Sorin Pandelea și Lorand Habuc. Au mai jucat Robert Cioltea, Rareș Pisică Roșu, Ioan Trifon, Alexandru Gergely, Andrei Pașca, Victor Kutabă.

Trofeul pentru locul al doilea a revenit echipei de la CE „Emanuil Gojdu” (prof. Raul Popa) care a avut următoarea component: Cosmin Toma, Robert Veresezan, Robert Munteanu, Denis Ion, Alexandru Crusoveanu, Raduțiu Spiridon, Sorin Crisan, Alexandru Colici, Erik Gherga, Raul Butnaru și Alexandru Dănilă. Finala a fost arbitrate de Florin Roman și Marius Corui din cadrul Colegiului de arbitrii a judeţului Hunedoara. Organizatorii au acordat şi trei premii individuale: cel mai bun portar a fost declarat Robert Cioltea, cel mai tehnic jucător a fost Lorand Habuc (ambii de la „Decebal” Deva), iar golgheterul ediţiei a fost declarat Robert Vereșezan (CE „Emanuil Gojdu” pentru cele 7 goluri înscrise.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 05 aprilie 2020         Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate