Echipa CN Decebal a câştigat Cupa Big a Liceelor în sală

Peste 600 de spectatori au fost prezenţi la jocurile din finalele competiţiei şi i-au aplaudat pe colegii lor pentru evoluţiile din teren.

Ediţia din acest an, cea cu numărul unsprezece a tradiţionalei competiii de fotbal în sală, CUPA BIG a liceelor a reunit la start opt echipe: Colegiul Naţional Pedagogic “Regina Maria” Deva, Colegiului Economic „Emanuil Gojdu” Hunedoara, Liceul de Arte „Sigismund Todută” Deva, Liceului Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” Simeria, Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva, Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva, Liceul Tehnologic „Transilvania” Deva şi Colegiul Naţional „Decebal” Deva, formaţii care s-au întrecut pe parcursul a patru zile pentru un loc pe podiumul de premiere.

Spectacol total

După meciurile din calificări şi din semifinale, în ultimul act al acestei ediţii am urmărit câteva jocuri pline de spectacol, ambiţie şi dăruire care au creat farmecul acestei întreceri. În finala mică, s-au întâlnit echipa de la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva care a primit replica formaţiei de la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” Simeria. Medaliile de bronz au revenit elevilor de la „Grigore Moisil”(antrenor prof. Alin Petraș și Andrei Szemeș), fotbalişti de la liceul devean impunându-se cu 6-4 prin golurile înscrise de Alexandru Givulescu -3, Alexandriu Tamaș – 2 şi Raul Polbac. A urmat meciul demonstrativ al… campionilor de la L.P.S. „Cetate” Deva care i-au avut ca adversari pe colegii lor de la Colegiul Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara, joc câştigat de această dată de către echipa din Hunedoara (pregătită de Sorin Cimpoca şi Radu Mureșa), mai combativă şi cu mai multă ambiţie. Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Hunedoara a acordat medaliile şi trofeele pentru cele două echipe.

Cine sunt cei mai buni fotbalişti ai ediţiei

În finala mare la ediţia din acest an au fost faţă în faţă echipele de la Colegiul Naţional „Decebal” Deva șşi Colegiul Economic „Emanuil Gojdu” din Hunedoara, două echipe cu o serie de tineri talentaţi care şi-au demonstrat calităţile de buni jucători. După un joc plin de spectacol, cu dese răsturnări de situaţie, a câştigat meritat echipa care a reprezentat CN „Decebal” Deva (pregătită de prof. Cristian Bauman), învingătoare cu scorul de 4-2 (2-0), prin golurile înscrise de Paul Sîrbu, Andreas Buștea, Sorin Pandelea și Lorand Habuc. Au mai jucat Robert Cioltea, Rareș Pisică Roșu, Ioan Trifon, Alexandru Gergely, Andrei Pașca, Victor Kutabă.

Trofeul pentru locul al doilea a revenit echipei de la CE „Emanuil Gojdu” (prof. Raul Popa) care a avut următoarea component: Cosmin Toma, Robert Veresezan, Robert Munteanu, Denis Ion, Alexandru Crusoveanu, Raduțiu Spiridon, Sorin Crisan, Alexandru Colici, Erik Gherga, Raul Butnaru și Alexandru Dănilă. Finala a fost arbitrate de Florin Roman și Marius Corui din cadrul Colegiului de arbitrii a judeţului Hunedoara. Organizatorii au acordat şi trei premii individuale: cel mai bun portar a fost declarat Robert Cioltea, cel mai tehnic jucător a fost Lorand Habuc (ambii de la „Decebal” Deva), iar golgheterul ediţiei a fost declarat Robert Vereșezan (CE „Emanuil Gojdu” pentru cele 7 goluri înscrise.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

opt + șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani