-0 C
Deva
vineri, aprilie 19, 2024

Deva a câștigat în premieră Trofeul “Cupa Muzicanţilor”

Prima etapă din turneul de minifotbal “Cupa Muzicanţilor” a avut loc la Oradea în urmă cu o lună. La vremea respectivă puţine echipe erau înscrise şi acţiunea nu era mediatizată. Etapa a doua din turneul organizat de Gabi Iorga de la Vest Music Arad a avut loc marţi 27 iunie 2017. Turneul a fost adjudecat de echipa din Deva.

 

 

Mobilizare pe Facebook

 

Într-o atmosferă colegială pe lângă meseria de bază ca muzicanţi, interpreţi şi instrumentişti de muzică populară, cântăreţii şi-au etalat calităţiile şi de mari fotbalişti cunoscători foarte bine ai jocului de minifotbal.

Toate echipele s-au mobilizat pe reţeaua de socializare facebook şi la ora 10.00 dimineaţa au fost prezente la Zădăreni (Arad). La “Cupa Muzicanţilor” cum a fost denumit evenimentul au participat 12 echipe printre care Oradea(două echipe), Timişoara(2), Arad(2), Râmnicu Vâlcea, Zalău, Drobeta Turnu Severin, Lugoj, etc. S-au constituit două grupe de câte şase echipe jucând fiecare cu fiecare un meci pe durata a 10 minute. Departajarea la scorul de egalitate s-a făcut prin trei lovituri de pedeapsă pentru fiecare echipă, până când se stabilea o învingătoare.  Primele patru echipe din fiecare grupă au acces în faza finală unde s-au mai constituit alte două grupe finale.

Echipa din Deva formată din Florin Balea – portar; Ionel Titi Almăşan, Ovidiu Drăgan, Florin „Pictoru” Luca, Petru „Luşu” Dobromir şi Raul Şerban – jucători de camp au fost repartizaţi în grupa B. Ei au obţinut trei victorii, una în timpul de joc regulamentar iar alte două la loviturile de departajare fiind învinşi de două ori. Au ieşit din grupe de pe locul trei şi s-au calificat în faza sferturilor de finală unde au obţinut o victorie şi două rezultate de egalitate. În semifinală şi finală câştigată cu 2-1 succesul le-a surâs prin loviturile de departajare de la punctual cu var.

 

Cel mai bun jucător al turneului saxafonistul Ionel Titi Almăşan

 

Toţi muzicanţii au contribuit şi sponsorizat evenimentul care s-a încheiat cu o festivitate de premiere şi o masă de petrecere organizată în comun. Jucătorii au fost răsplătiţi cu trofee, cupe şi medalii.  Următoarea etapă va avea loc la Timişoara, apoi urmează Drobeta Turnu Severin, Deva, Zalău şi celelalte zone fiecare.

“Ne-o plăcut că ne-am întâlnit, ăsta o fost şi scopul principal să ne cunoaştem şi ca muzicanţi şi ca jucători. Acuma ca muzicanţi ne-am mai cunoscut noi şi era şi normal ca să băgăm şi noi ceva din “tagma” muzicanţilor şi am ales să facem acest turneu de fotbal. Mă simt onorat de această desemnare, deşi am mai avut colegi care au jucat poate mult mai bine ca mine, dar dacă ei asta au văzut înseamnă că aşa este” a declarat în exclusivitate pentru Ziarul Hunedoreanului Ionel Titi Almăşan.

„A fost un turneu frumos, destul de dificil, având în vedere că s-au jucat multe meciuri, la o temperatură ridicată. Chiar dacă am avut şi şansă în unele partide, suntem bucuroşi că am câştigat această competiţie şi sperăm să nu rămână singura. Cupa Muzicanţilor va deveni o tradiţie, tot în acest an, ea va fi organizată şi la Deva, unde sperăm să fim susţinuţi”, a declarat Ovidiu Drăgan, căpitanul echipei devene.

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/