CUPA ROMÂNIEI 2015. Fără emoții !

99

Echipa de fotbal în sală Autobergamo Deva va afla astăzi adversarul pe care îl va înfrunta în sferturile de finală ale Cupei României

16-FUTSAL

În urma tragerii la sorți a jocurilor din penultima fază a competiției care va avea loc astăzi la amiază la Casa Fotbalului din București, Autobergamo Deva poate întâlni chiar una dintre rivalele din campionatul Ligii 1 al cărei lider este. Şi asta pentru că între celelalte șapte formaţiile calificate se numără deținătoarea trofeului City’Us Târgu Mureş – cu două echipe! ocupanta locului doi FK Odorheiu Secuiesc dar și o formație din  liga secundă, Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ.

Jocurile din semifinale se vor disputa într-o singură manşă eliminatorie, pe terenul prime echipe extrasă din urnă.

Campionii au și nu prea preferințe în ceea ce privește adversarul . “Aș vrea să întâlnim echipa din Târgu Mureș. Sigur ar fi un joc tare”, crede Andrei Drăgoi. “Îmi doresc să dăm peste un adversar facil pentru a juca mai mult”, a spus și Lucian Popescu.

Cupa României este singurul trofeu care îi lipsește din palmares lui Autobergamo Deva care în 2014 a câștigat Liga 1 și Supercupa României. În urnă se vor regăsi și formațiile United Galați, KSE Târgu Secuiesc, Muncitorul Reșița și City’Us 2 Târgu Mureș. (Sami Tamas)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.