CUPA „BIG FM” A LICEELOR LA FOTBAL 2015. Se știu semifinalistele!

Echipele Grupului Școlar “Grigore Moisil”, Colegiului Național “Sabin Drăgoi” și Colegiului Național “Decebal” din Deva și cea a Colegiului Tehnic “Matei Corvin” din Hunedoara vor lupta astăzi pentru un loc în finala mare a Cupei “BIG FM” 2015

16-BIG

Echipa de fotbal a Colegiului Tehnic “Matei Corvin” din Hunedoara a debutat cu dreptul în Cupa “BIG FM” a liceelor la fotbal 2015. A eliminat, după executarea loviturilor de departajare, scor 4-2, formația Colegiului Național Sportiv “Cetate” Deva. După expirarea timpului regulamentar de joc tabela indica scor egal, 2-2. La pauză a fost 0-1.

Ultimul joc al primei zile a celei de-a VI-a a ediții a Cupei “BIG FM” a liceelor la fotbal a fost și cel mai disputat.

Față în față s-au aflat cele mai puternice echipe CNS “Cetate” Deva și CT “Matei Corvin” Hunedoara ambele având în componență jucători care știu jocul, componenți ai echipelor de fotbal din orașele lor: CNS Cetate Deva respective FC Hunedoara.

Între ele la fel de tare era miza jocului: calificarea în semifinalele competiției și siguranța că învingătoarea va mai juca încă două meciuri.

Ineditul situației a făcut ca mai mulți dintre adversarii de aseară de pe parchetul Sălii Sporturilor din Deva să fie colegii de echipă cazul fraților Florin și Mihai Olariu de la “Cetate” respectiv Cosmin Ciumașu și Raul Filimon de la “Matei Corvin” care împart la același vestiar la FC Hunedoara.

Calificare de la 7 metri!

Revenind la joc acesta a fost unul disputant iar derularea lui și evoluția scorului este dovada că așa a fost.

“Sportivii” și-au luat în serios rolul de gazdă, însă nu s-au purtat deloc cum se cuvine cu portarul “corvineștilor” Raul Filimon pe care l-au bombardat cu șuturi și chiar l-au învins o dată până la pauză prin Robert Toth care a înscris cu… călcâiul (15).

Hunedorenii au revenit spectaculos după pauză când în doar trei minute au întors tabela în favoarea lor cu golurile marcate de Ciumașu (27) – cu capul – și Andrei Năstase (30).

În căutarea golului egalării profesorul devenilor Ciprian Luca a renunțat la portar iar “sportivii” au reușit să trimită meciul la loviturile de departajare cu 38 de secunde înainte de fluierul final cu golul marcat de același Toth cu capul.

Însă, de la 7 metri mai tari de îngeri și mai inspirați au fost “corvineștii” care au transformat două lovituri prin Andrei Opîrlescu și Ciumașu în timp ce Florin Moldovan – șut pe lângă – și Florin Olariu – șut apărat de portar – au ratat. (Sami Tamas)

[box type=”alert”]18 goluri s-au marcat în prima zi

Ieri în prima zi a Cupei “BIG FM” la fotbal a liceelor a fost maraton de jocuri în Sala Sporturilor din Deva. S-au disputat patru meciuri, unul după altul, care s-au înregistrat următoarele rezultate: Grupul Școlar “Grigore Moisil” – Liceul Teoretic “Teglas Gabor”, scor 3-1 (Sebestyen Matias-autogol, Bogdan Bichescu, Constantin Mihalca/Zoltan Miklos), Colegiul Național “Sabin Drăgoi” – Colegiul Tehnic “Transilvania”, scor 3-0 (“triplă” Roland Kelemen),  Colegiul Național “Decebal” – Liceul de Muzică și Arte Plastice “Sigismund Toduță”, scor 5-0 (“dublă” Alin Muntean, Dan Epure, Eduard Tomșa, Claudiu Florian) și CNS “Cetate” Deva – Colegiului Tehnic “Matei Corvin”, 4-2 (d.p.). Astăzi, în a doua zi, sunt programate partidele: CN „Decebal” – GŞ „Grigore Moisil”, de la ora 14:00 şi CT „Sabin Drăgoi” – CT „Matei Corvin”, de la ora 15:00. Ambele partide vor fi transmis în direct la HUNEDOARA TV. Învingătoarele vor juca în finala mare a Cupei “BIG FM” mâine de la ora 20:30.[/box]

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “CUPA „BIG FM” A LICEELOR LA FOTBAL 2015. Se știu semifinalistele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”