CUPA „BIG FM” A LICEELOR LA FOTBAL 2015. Se știu semifinalistele!

Echipele Grupului Școlar “Grigore Moisil”, Colegiului Național “Sabin Drăgoi” și Colegiului Național “Decebal” din Deva și cea a Colegiului Tehnic “Matei Corvin” din Hunedoara vor lupta astăzi pentru un loc în finala mare a Cupei “BIG FM” 2015

16-BIG

Echipa de fotbal a Colegiului Tehnic “Matei Corvin” din Hunedoara a debutat cu dreptul în Cupa “BIG FM” a liceelor la fotbal 2015. A eliminat, după executarea loviturilor de departajare, scor 4-2, formația Colegiului Național Sportiv “Cetate” Deva. După expirarea timpului regulamentar de joc tabela indica scor egal, 2-2. La pauză a fost 0-1.

Ultimul joc al primei zile a celei de-a VI-a a ediții a Cupei “BIG FM” a liceelor la fotbal a fost și cel mai disputat.

Față în față s-au aflat cele mai puternice echipe CNS “Cetate” Deva și CT “Matei Corvin” Hunedoara ambele având în componență jucători care știu jocul, componenți ai echipelor de fotbal din orașele lor: CNS Cetate Deva respective FC Hunedoara.

Între ele la fel de tare era miza jocului: calificarea în semifinalele competiției și siguranța că învingătoarea va mai juca încă două meciuri.

Ineditul situației a făcut ca mai mulți dintre adversarii de aseară de pe parchetul Sălii Sporturilor din Deva să fie colegii de echipă cazul fraților Florin și Mihai Olariu de la “Cetate” respectiv Cosmin Ciumașu și Raul Filimon de la “Matei Corvin” care împart la același vestiar la FC Hunedoara.

Calificare de la 7 metri!

Revenind la joc acesta a fost unul disputant iar derularea lui și evoluția scorului este dovada că așa a fost.

“Sportivii” și-au luat în serios rolul de gazdă, însă nu s-au purtat deloc cum se cuvine cu portarul “corvineștilor” Raul Filimon pe care l-au bombardat cu șuturi și chiar l-au învins o dată până la pauză prin Robert Toth care a înscris cu… călcâiul (15).

Hunedorenii au revenit spectaculos după pauză când în doar trei minute au întors tabela în favoarea lor cu golurile marcate de Ciumașu (27) – cu capul – și Andrei Năstase (30).

În căutarea golului egalării profesorul devenilor Ciprian Luca a renunțat la portar iar “sportivii” au reușit să trimită meciul la loviturile de departajare cu 38 de secunde înainte de fluierul final cu golul marcat de același Toth cu capul.

Însă, de la 7 metri mai tari de îngeri și mai inspirați au fost “corvineștii” care au transformat două lovituri prin Andrei Opîrlescu și Ciumașu în timp ce Florin Moldovan – șut pe lângă – și Florin Olariu – șut apărat de portar – au ratat. (Sami Tamas)

[box type=”alert”]18 goluri s-au marcat în prima zi

Ieri în prima zi a Cupei “BIG FM” la fotbal a liceelor a fost maraton de jocuri în Sala Sporturilor din Deva. S-au disputat patru meciuri, unul după altul, care s-au înregistrat următoarele rezultate: Grupul Școlar “Grigore Moisil” – Liceul Teoretic “Teglas Gabor”, scor 3-1 (Sebestyen Matias-autogol, Bogdan Bichescu, Constantin Mihalca/Zoltan Miklos), Colegiul Național “Sabin Drăgoi” – Colegiul Tehnic “Transilvania”, scor 3-0 (“triplă” Roland Kelemen),  Colegiul Național “Decebal” – Liceul de Muzică și Arte Plastice “Sigismund Toduță”, scor 5-0 (“dublă” Alin Muntean, Dan Epure, Eduard Tomșa, Claudiu Florian) și CNS “Cetate” Deva – Colegiului Tehnic “Matei Corvin”, 4-2 (d.p.). Astăzi, în a doua zi, sunt programate partidele: CN „Decebal” – GŞ „Grigore Moisil”, de la ora 14:00 şi CT „Sabin Drăgoi” – CT „Matei Corvin”, de la ora 15:00. Ambele partide vor fi transmis în direct la HUNEDOARA TV. Învingătoarele vor juca în finala mare a Cupei “BIG FM” mâine de la ora 20:30.[/box]

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “CUPA „BIG FM” A LICEELOR LA FOTBAL 2015. Se știu semifinalistele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare