CUPA BIG FM 2015 A AJUNS LA HUNEDOARA. Venit, jucat, cucerit

Echipa Colegiului Tehnic “Matei Corvin” din Hunedoara a câștigat în premieră Cupa “BIG FM” a liceelor la fotbal. Finala mare a fost decisă după executarea loviturilor de departajare. Campionii au pus mâna și pe două premii individuale

15-BIG

Partida dintre Colegiul Național “Decebal” Deva și Colegiul Tehnic “Matei Corvin” Hunedoara, s-a încheiat cu scorul de 5-6 după executarea loviturilor de departajare.

Campioana decisă de la 7 metri!

La finalul timpului regulamentar tabela de marcaj din Sala Sporturilor din Deva indica scor egal, 4 – 4. “Corvineștii” au început în forță finala! Cosmin Ciumașu (6′) și Gabriel Mercurean (12′), au marcat primii.

“Decebalistul” Alin Muntean a redus din diferență în ultimele secunde ale primei reprize, Scor la pauză, 1-2. Evoluția scorului a fost halucinantă în partea a doua!

Hunedoreanul Raul Dobre a înscris pentru 1-3 (24′). Deveanul Alin Muntean a replicat încă o dată pentru 2-3 (27′). Cosmin Ciumașu a pus capul la contribuție și a refăcut avantajul de două goluri pentru cei de la “Matei Corvin” (31′). Însă nu a fost suficient pentru o victorie în joc. Eduard Tomșa (34) și Robert Mustață cu 6 secunde înainte de final din lovitură de penalitate de la 10 metri au trimis finala pentru a fi decisă după executarea loviturilor de departajare.

“Decebaliștii” au ratat două lovituri de la 7 metri prin Dan Epure și Alin Muntean ale căror șuturi au fost parate de portarul Raul Filimon în timp ce “corvineștii” au înscris prin Andrei Opîrlescu și Cosmin Ciumașu și au pus mâna pe BIG Cupă!

Medaliile de bronz au fost câștigate de echipa Colegiului Național “Sabin Drăgoi” care în finala mică a învins, scor 4-1, formația Colegiului Tehnologic “Grigore Moisil”.

Cei mai…

Organizatorii competiției postul de radio “BIG FM” Deva au acordat și trei premii individuale. Două dintre ele au ajuns la campioni. Astfel, autor a 7 goluri Alin MUNTEANde la CN “Decebal” este golgheterul Cupei “BIG FM” 2015. Cel mai bun portar a fost declarat Raul FILIMON iar cel mai tehnic jucător: Gabriel MERCUREAN, ambii de la CT “Matei Corvin” Hunedoara). (Sami Tamas)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”         2020, AN ELECTORAL. Ruinele Devei în vizorul Primăriei         Accident pe șoseaua Deva – Hunedoara, produs de un șofer care a adormit la volan         ANIVERSATĂ DE PRIMAR. Sărbătoare mare în familia unei hunedorence de 100 de ani         Sentință în dosarul „baronilor fierului” din Hunedoara