CUPA BIG FM 2015 A AJUNS LA HUNEDOARA. Venit, jucat, cucerit

Echipa Colegiului Tehnic “Matei Corvin” din Hunedoara a câștigat în premieră Cupa “BIG FM” a liceelor la fotbal. Finala mare a fost decisă după executarea loviturilor de departajare. Campionii au pus mâna și pe două premii individuale

15-BIG

Partida dintre Colegiul Național “Decebal” Deva și Colegiul Tehnic “Matei Corvin” Hunedoara, s-a încheiat cu scorul de 5-6 după executarea loviturilor de departajare.

Campioana decisă de la 7 metri!

La finalul timpului regulamentar tabela de marcaj din Sala Sporturilor din Deva indica scor egal, 4 – 4. “Corvineștii” au început în forță finala! Cosmin Ciumașu (6′) și Gabriel Mercurean (12′), au marcat primii.

“Decebalistul” Alin Muntean a redus din diferență în ultimele secunde ale primei reprize, Scor la pauză, 1-2. Evoluția scorului a fost halucinantă în partea a doua!

Hunedoreanul Raul Dobre a înscris pentru 1-3 (24′). Deveanul Alin Muntean a replicat încă o dată pentru 2-3 (27′). Cosmin Ciumașu a pus capul la contribuție și a refăcut avantajul de două goluri pentru cei de la “Matei Corvin” (31′). Însă nu a fost suficient pentru o victorie în joc. Eduard Tomșa (34) și Robert Mustață cu 6 secunde înainte de final din lovitură de penalitate de la 10 metri au trimis finala pentru a fi decisă după executarea loviturilor de departajare.

“Decebaliștii” au ratat două lovituri de la 7 metri prin Dan Epure și Alin Muntean ale căror șuturi au fost parate de portarul Raul Filimon în timp ce “corvineștii” au înscris prin Andrei Opîrlescu și Cosmin Ciumașu și au pus mâna pe BIG Cupă!

Medaliile de bronz au fost câștigate de echipa Colegiului Național “Sabin Drăgoi” care în finala mică a învins, scor 4-1, formația Colegiului Tehnologic “Grigore Moisil”.

Cei mai…

Organizatorii competiției postul de radio “BIG FM” Deva au acordat și trei premii individuale. Două dintre ele au ajuns la campioni. Astfel, autor a 7 goluri Alin MUNTEANde la CN “Decebal” este golgheterul Cupei “BIG FM” 2015. Cel mai bun portar a fost declarat Raul FILIMON iar cel mai tehnic jucător: Gabriel MERCUREAN, ambii de la CT “Matei Corvin” Hunedoara). (Sami Tamas)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + 20 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa