CULTURISM/De râsul lumii

Culturistul devean Valentin Guţă s-a prezentat la un concurs naţional mânjit din gât până în tălpi cu o creamă de culoare neagră spre amuzamentul spectatorilor.

12-GUTA

Culturistul devean Valentin Guţă (foto, al doilea din stânga), legitimat la CS BodyGym Deva s-a făcut remarcat foarte rapid, de cum a urcat pe scenă, la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Culturism organizat la Slobozia şi asta deşi era înconjurat de alţi trei concurenţi bine făcuţi.

“Black man” Guţă

Când Vali Guţă s-a prezentat în faţa publicului spectatorii au izbucnit instantaneu în râs. Se ştie că persoanele care fac culturism sunt şi mari amatoare ale aparatelor de bronzat, iar înainte de competiţii abuzează de multe ori de creme autobronzante, pentru a-şi pune mai bine în valoare musculatura. Însă, la Slobozia, Valentin Guţă se pare că a exagerat şi s-a dat pe tot corpul cu o crema aproape neagră, dar a uitat să o folosească şi pentru faţă. Astfel, contrastul creat a stârnit hohote de râs ale publicului şi în acelaşi timp i-a oripilat pe ceilalţi sportivi care au început să strâmbe din nas.

“Concurentul uns din gât până în picioare cu o soluţie de culoare închisă emana un miros greu, ca de nămol. S-a prezentat oribil în concurs şi mai grav pentru el s-a făcut de râsul lumii”, a comentat pe un forum de specialitate unul dintre participanţii la Campionatul Naţional de Culturism de la Slobozia.

Astfel, culturistul Guţă din Deva a devenit fără să vrea o vedetă internaţională, pentru că fotografia aferentă acestui text a făcut înconjorul lumii pe internet fiind afişată pe site-urile din mai multe ţări, chiar şi din Rusia, acolo de unde a fost preluată şi de ZIARUL HUNEDOREANULUI.

Am încercat să aflăm de la Valentin Guţă cu ce fel de cremă s-a dat pe corp înainte de concurs însă nu am reuşit. Nu a putut fi contactat telefonic ieri toată ziua.

Comentarii FB

comentarii
3 Răspunsuri la “CULTURISM/De râsul lumii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj