CULTURISM/De râsul lumii

Culturistul devean Valentin Guţă s-a prezentat la un concurs naţional mânjit din gât până în tălpi cu o creamă de culoare neagră spre amuzamentul spectatorilor.

12-GUTA

Culturistul devean Valentin Guţă (foto, al doilea din stânga), legitimat la CS BodyGym Deva s-a făcut remarcat foarte rapid, de cum a urcat pe scenă, la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Culturism organizat la Slobozia şi asta deşi era înconjurat de alţi trei concurenţi bine făcuţi.

“Black man” Guţă

Când Vali Guţă s-a prezentat în faţa publicului spectatorii au izbucnit instantaneu în râs. Se ştie că persoanele care fac culturism sunt şi mari amatoare ale aparatelor de bronzat, iar înainte de competiţii abuzează de multe ori de creme autobronzante, pentru a-şi pune mai bine în valoare musculatura. Însă, la Slobozia, Valentin Guţă se pare că a exagerat şi s-a dat pe tot corpul cu o crema aproape neagră, dar a uitat să o folosească şi pentru faţă. Astfel, contrastul creat a stârnit hohote de râs ale publicului şi în acelaşi timp i-a oripilat pe ceilalţi sportivi care au început să strâmbe din nas.

“Concurentul uns din gât până în picioare cu o soluţie de culoare închisă emana un miros greu, ca de nămol. S-a prezentat oribil în concurs şi mai grav pentru el s-a făcut de râsul lumii”, a comentat pe un forum de specialitate unul dintre participanţii la Campionatul Naţional de Culturism de la Slobozia.

Astfel, culturistul Guţă din Deva a devenit fără să vrea o vedetă internaţională, pentru că fotografia aferentă acestui text a făcut înconjorul lumii pe internet fiind afişată pe site-urile din mai multe ţări, chiar şi din Rusia, acolo de unde a fost preluată şi de ZIARUL HUNEDOREANULUI.

Am încercat să aflăm de la Valentin Guţă cu ce fel de cremă s-a dat pe corp înainte de concurs însă nu am reuşit. Nu a putut fi contactat telefonic ieri toată ziua.

Comentarii FB

comentarii
3 Răspunsuri la “CULTURISM/De râsul lumii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara