CSŞ Hunedoara, la turneul final al CN de minihandbal

Băieţii pregătiţi de Cosmin Hendrea s-au calificat între primele 16 echipe din ţară

handbal tf

Handbalul masculin din judeţ dă semne de revigorare, chiar dacă acestea se văd, momentan, la nivelul cadeţilor. Echipa de minihandbal băieţi a Clubului Sportiv Şcolar din Hunedoara a participat, zilele trecute, la unul din turneele finale ale Campionatului Naţional (CN) de handbal pentru această categorie de vârstă (jucătorii născuţi în 2002 şi mai tineri). Echipa pregătită de profesorul Cosmin Hendrea a evoluat în turneul de la Reşiţa şi, la prima sa participare la o competiţie oficială la acest nivel, a reuşit o performanţă deosebită: calificarea la faza finală a CN.

Cei mai tari din Vest

Practic, optimismul profesorului Hendrea, dinaintea turneului de la Reşiţa, s-a confirmat, băieţii pe care-i pregăteşte ocupând la final un onorabil loc doi, calificant. Prima poziţie a revenit echipei LPS Târgu Jiu, participantă la ultimele şapte turnee finale rezervate handbaliştilor sub 11 ani. „Speram la calificare, dar poate nu chiar la locul doi. La Reşiţa am rulat întreg lotul, mai ales după ce am câştigat grupa şi ne-am asigurat calificarea, mulţi dintre jucători fiind mai mici de 11 ani. Mulţumesc părinţilor, care ne-au sprijinit, dar şi celor de la club, în special directorului Ioan Istrate, tot antrenor de handbal, cât şi personalului, care au crezut în aceşti copii, o generaţie care se arată de mare perspectivă”, a spus fostul internaţional Cosmin Hendrea. La Reşiţa, CSŞ Hunedoara a câştigat Grupa B, învingând cu 13-11 pe cei de la Turnu Severin, desemnaţi capi de serie, cu 9-6 pe Sânnicolau Mare şi cu 10-0 pe CSŞ Caracal, pierzând în finală, după asigurarea calificării, cu 11-21 la LPS Târgu Jiu. Pe lângă Hunedoara şi Târgu Jiu, celelalte două locuri calificante au fost obţinute de echipe din Turnu Severin şi Novaci. Este de menţionat şi faptul că echipa din Hunedoara este singura din Regiunea V Vest care a obţinut calificarea la turneul final, celelalte trei fiind din Regiunea IV Sud – Vest, fazele semifinale desfăşurându-se după criterii geografice. La turneul final, care se va desfăşura în perioada 14 – 16 iunie, vor participa 16 echipe, iar gazda întrecerii va fi municipiul Baia Mare.

 

[box] Lotul celor de la CSŞ Hunedoara

#Cătălin Gaici, Antonio Stan – portari;

#Andrei Maxim, Luke Wallach, Claudiu Alb, Andrei Popa, Ştefan Pânzariu, Bogdan Bîrjega, Sorin Avram, Răzvan Ţăţui, Darius Lazăr, Cristian Spatariuc, Flavius Galfi, Paul Ţifra, Cristian Ienăşesc, Saşa Ivănică, Raul Mihuţi, Alin Tabac, Lorans Cocuz, Cristian Muntean, David Nan, Rareş Binder, Marco Stan, Ştefan Dăscăliţa, Natanael Sisoev, Sebastian Almăşan – jucători de câmp.

#Antrenor: Cosmin Hendrea. [/box]

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Voluntarii care lucrează la Cetatea Costești au nevoie de ajutor         NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții