CS SIDERURGICA HUNEDOARA ARE UN NOU PREŞEDINTE/Planul lui Beregszaszy

Încă o provocare! Ştefan Beregszaszy a dat treningul de antrenor pe costumul de preşedinte.

11-PRESEDINTE 

Clubul Sportiv Siderurgica Hunedoara are un nou preşedinte executiv în persoana antrenorului emerit de atletism Ştefan Beregszaszy (foto, 72 ani). Tehnicianul care a adus prima medalie olimpică pentru atletismul hunedorean şi-a prezentat planul prin care speră să redreseze activitatea grupării sportive fanion a municipiului Hunedoara.

Sportiv, antrenor şi preşedinte

Profesorul Ştefan Beregszaszy s-a întors acasă! Renumitul antrenor de atletism este noul preşedinte al Clubului Sportiv Siderurgica Hunedoara grupare pe care a reprezentat-o cu succes atât ca sportiv cât şi ca tehnician timp de patru decenii. Astfel, că de pe pistă şi mai apoi de pe marginea ei acum Ştefan Beregszaszy a urcat în biroul numărul 1 al grupării sportive cândva fanion a municipiului Hunedoara hotărât să pună umărul la redresarea lui dar conştient că nu va avea o misiune uşoară.

“Ştiu că nu îmi va fi uşor, însă cred că odată cu revenirea mea clubul va face un pas în faţă. Voi sluji clubul şi din postura de conducător. Nu voi fi un preşedinte care îşi va freca pantalonii de birou ci voi umbla şi căuta soluţii pentru ca sportivii să beneficieze de condiţii optime de pregătire şi mai apoi să reprezinte cu demnitate clubul în competiţii”, a afirma Ştefan Beregszaszy.

Istorie şi palmares greu

Înfiinţat în anul 1921 sub denumirea de Metalul Hunedoara în cadrul clubului au activat de-a lungul vremii chiar şi 9 secţii sportive în care erau legitimaţi sute de sportivi – copii, junior şi seniori  – printre care s-au numărat nume grele ale sportului românesc cum ar fi fosta campioană mondială la săritura în lungime, Marieta Ilcu, alpinistul Avel Ritişan sau regretata atletă Maria Cioncan care a adus la Hunedoara prima medalie olimpică, de bronz în proba de 1.500 de metri la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. Actualmente Clubul Sportiv Siderurgica Hunedoara cuprinde doar două secţii: popice şi box care împreună au doar 16 sportivi legitimaţi.  Astfel, că unul din obiectivele preşedintelui este reafilierea unor secţii sportive care au dus glorie Siderurgicii Hunedoara în anii trecuţi.

“Nu concep să nu reuşesc să reactivez şi reafiliez secţia de atletism cea care a adus cea mai multă glorie clubului Siderurgica Hunedoara”, speră Beregszaszy.

Ştefan Beregszaszy nu se află pentru prima data într-o funcţie de conducere. Între anii 2004 şi 2007 el a fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Atletism unul dintre cele mai puternice foruri sportive de la noi din ţară.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic