CS SIDERURGICA HUNEDOARA ARE UN NOU PREŞEDINTE/Planul lui Beregszaszy

Încă o provocare! Ştefan Beregszaszy a dat treningul de antrenor pe costumul de preşedinte.

11-PRESEDINTE 

Clubul Sportiv Siderurgica Hunedoara are un nou preşedinte executiv în persoana antrenorului emerit de atletism Ştefan Beregszaszy (foto, 72 ani). Tehnicianul care a adus prima medalie olimpică pentru atletismul hunedorean şi-a prezentat planul prin care speră să redreseze activitatea grupării sportive fanion a municipiului Hunedoara.

Sportiv, antrenor şi preşedinte

Profesorul Ştefan Beregszaszy s-a întors acasă! Renumitul antrenor de atletism este noul preşedinte al Clubului Sportiv Siderurgica Hunedoara grupare pe care a reprezentat-o cu succes atât ca sportiv cât şi ca tehnician timp de patru decenii. Astfel, că de pe pistă şi mai apoi de pe marginea ei acum Ştefan Beregszaszy a urcat în biroul numărul 1 al grupării sportive cândva fanion a municipiului Hunedoara hotărât să pună umărul la redresarea lui dar conştient că nu va avea o misiune uşoară.

“Ştiu că nu îmi va fi uşor, însă cred că odată cu revenirea mea clubul va face un pas în faţă. Voi sluji clubul şi din postura de conducător. Nu voi fi un preşedinte care îşi va freca pantalonii de birou ci voi umbla şi căuta soluţii pentru ca sportivii să beneficieze de condiţii optime de pregătire şi mai apoi să reprezinte cu demnitate clubul în competiţii”, a afirma Ştefan Beregszaszy.

Istorie şi palmares greu

Înfiinţat în anul 1921 sub denumirea de Metalul Hunedoara în cadrul clubului au activat de-a lungul vremii chiar şi 9 secţii sportive în care erau legitimaţi sute de sportivi – copii, junior şi seniori  – printre care s-au numărat nume grele ale sportului românesc cum ar fi fosta campioană mondială la săritura în lungime, Marieta Ilcu, alpinistul Avel Ritişan sau regretata atletă Maria Cioncan care a adus la Hunedoara prima medalie olimpică, de bronz în proba de 1.500 de metri la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. Actualmente Clubul Sportiv Siderurgica Hunedoara cuprinde doar două secţii: popice şi box care împreună au doar 16 sportivi legitimaţi.  Astfel, că unul din obiectivele preşedintelui este reafilierea unor secţii sportive care au dus glorie Siderurgicii Hunedoara în anii trecuţi.

“Nu concep să nu reuşesc să reactivez şi reafiliez secţia de atletism cea care a adus cea mai multă glorie clubului Siderurgica Hunedoara”, speră Beregszaszy.

Ştefan Beregszaszy nu se află pentru prima data într-o funcţie de conducere. Între anii 2004 şi 2007 el a fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Atletism unul dintre cele mai puternice foruri sportive de la noi din ţară.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști