CS SIDERURGICA HUNEDOARA ARE UN NOU PREŞEDINTE/Planul lui Beregszaszy

Încă o provocare! Ştefan Beregszaszy a dat treningul de antrenor pe costumul de preşedinte.

11-PRESEDINTE 

Clubul Sportiv Siderurgica Hunedoara are un nou preşedinte executiv în persoana antrenorului emerit de atletism Ştefan Beregszaszy (foto, 72 ani). Tehnicianul care a adus prima medalie olimpică pentru atletismul hunedorean şi-a prezentat planul prin care speră să redreseze activitatea grupării sportive fanion a municipiului Hunedoara.

Sportiv, antrenor şi preşedinte

Profesorul Ştefan Beregszaszy s-a întors acasă! Renumitul antrenor de atletism este noul preşedinte al Clubului Sportiv Siderurgica Hunedoara grupare pe care a reprezentat-o cu succes atât ca sportiv cât şi ca tehnician timp de patru decenii. Astfel, că de pe pistă şi mai apoi de pe marginea ei acum Ştefan Beregszaszy a urcat în biroul numărul 1 al grupării sportive cândva fanion a municipiului Hunedoara hotărât să pună umărul la redresarea lui dar conştient că nu va avea o misiune uşoară.

“Ştiu că nu îmi va fi uşor, însă cred că odată cu revenirea mea clubul va face un pas în faţă. Voi sluji clubul şi din postura de conducător. Nu voi fi un preşedinte care îşi va freca pantalonii de birou ci voi umbla şi căuta soluţii pentru ca sportivii să beneficieze de condiţii optime de pregătire şi mai apoi să reprezinte cu demnitate clubul în competiţii”, a afirma Ştefan Beregszaszy.

Istorie şi palmares greu

Înfiinţat în anul 1921 sub denumirea de Metalul Hunedoara în cadrul clubului au activat de-a lungul vremii chiar şi 9 secţii sportive în care erau legitimaţi sute de sportivi – copii, junior şi seniori  – printre care s-au numărat nume grele ale sportului românesc cum ar fi fosta campioană mondială la săritura în lungime, Marieta Ilcu, alpinistul Avel Ritişan sau regretata atletă Maria Cioncan care a adus la Hunedoara prima medalie olimpică, de bronz în proba de 1.500 de metri la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. Actualmente Clubul Sportiv Siderurgica Hunedoara cuprinde doar două secţii: popice şi box care împreună au doar 16 sportivi legitimaţi.  Astfel, că unul din obiectivele preşedintelui este reafilierea unor secţii sportive care au dus glorie Siderurgicii Hunedoara în anii trecuţi.

“Nu concep să nu reuşesc să reactivez şi reafiliez secţia de atletism cea care a adus cea mai multă glorie clubului Siderurgica Hunedoara”, speră Beregszaszy.

Ştefan Beregszaszy nu se află pentru prima data într-o funcţie de conducere. Între anii 2004 şi 2007 el a fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Atletism unul dintre cele mai puternice foruri sportive de la noi din ţară.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie