CS SIDERURGICA HUNEDOARA ARE UN NOU PREŞEDINTE/Planul lui Beregszaszy

Încă o provocare! Ştefan Beregszaszy a dat treningul de antrenor pe costumul de preşedinte.

11-PRESEDINTE 

Clubul Sportiv Siderurgica Hunedoara are un nou preşedinte executiv în persoana antrenorului emerit de atletism Ştefan Beregszaszy (foto, 72 ani). Tehnicianul care a adus prima medalie olimpică pentru atletismul hunedorean şi-a prezentat planul prin care speră să redreseze activitatea grupării sportive fanion a municipiului Hunedoara.

Sportiv, antrenor şi preşedinte

Profesorul Ştefan Beregszaszy s-a întors acasă! Renumitul antrenor de atletism este noul preşedinte al Clubului Sportiv Siderurgica Hunedoara grupare pe care a reprezentat-o cu succes atât ca sportiv cât şi ca tehnician timp de patru decenii. Astfel, că de pe pistă şi mai apoi de pe marginea ei acum Ştefan Beregszaszy a urcat în biroul numărul 1 al grupării sportive cândva fanion a municipiului Hunedoara hotărât să pună umărul la redresarea lui dar conştient că nu va avea o misiune uşoară.

“Ştiu că nu îmi va fi uşor, însă cred că odată cu revenirea mea clubul va face un pas în faţă. Voi sluji clubul şi din postura de conducător. Nu voi fi un preşedinte care îşi va freca pantalonii de birou ci voi umbla şi căuta soluţii pentru ca sportivii să beneficieze de condiţii optime de pregătire şi mai apoi să reprezinte cu demnitate clubul în competiţii”, a afirma Ştefan Beregszaszy.

Istorie şi palmares greu

Înfiinţat în anul 1921 sub denumirea de Metalul Hunedoara în cadrul clubului au activat de-a lungul vremii chiar şi 9 secţii sportive în care erau legitimaţi sute de sportivi – copii, junior şi seniori  – printre care s-au numărat nume grele ale sportului românesc cum ar fi fosta campioană mondială la săritura în lungime, Marieta Ilcu, alpinistul Avel Ritişan sau regretata atletă Maria Cioncan care a adus la Hunedoara prima medalie olimpică, de bronz în proba de 1.500 de metri la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. Actualmente Clubul Sportiv Siderurgica Hunedoara cuprinde doar două secţii: popice şi box care împreună au doar 16 sportivi legitimaţi.  Astfel, că unul din obiectivele preşedintelui este reafilierea unor secţii sportive care au dus glorie Siderurgicii Hunedoara în anii trecuţi.

“Nu concep să nu reuşesc să reactivez şi reafiliez secţia de atletism cea care a adus cea mai multă glorie clubului Siderurgica Hunedoara”, speră Beregszaszy.

Ştefan Beregszaszy nu se află pentru prima data într-o funcţie de conducere. Între anii 2004 şi 2007 el a fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Atletism unul dintre cele mai puternice foruri sportive de la noi din ţară.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Recompensă pentru găsirea motocicletei furate         Tatra Mică – o destinație de vară accesibilă         Hunedoara a semnat la ADR Vest două contracte de 20 de milioane de euro pentru modernizarea orașului         Noua șosea de poveste din Ținutul Pădurenilor         Tragedie în Hunedoara         Operațiune DIICOT în Deva: „Arestare în direct”         Ecologizare cu liceenii voluntari în Parcul Dendrologic din Simeria         Un hunedorean, pe podium la Campionatele europene de Karate         Cum arată autostrada Lugoj – Deva, cu o lună înainte de deschidere         Sărbătoare la Mănăstirea Prislop         Accident rutier grav. Șoseaua devastată a Lacului Cinciș face victime         Cele mai recente imagini de pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Vestea mult așteptată de hunedoreni. A intrat în șantier drumul județean Hunedoara – Călan         Carmen Hărău, senator PNL: “Va cădea guvernul Dăncilă?”         WINKLER DESPRE PRIORITĂȚILE PPE. Finanțarea corespunzătoare a Politicii Agricole și celei de Coeziune         SĂNĂTATE “Donăm sânge pentru oamenii orașului”         Ștrandul Municipal din Deva își deschide porțile         Ministrul Răzvan Cuc pe șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva. Când vor fi gata Loturile 3 și 4         Mai puțini turiști în Retezat, după închiderea drumului spre Poiana Pelegii         O viperă uriașă găsită în Sarmizegetusa Regia, pe Soarele de Andezit