Cristian Martinesc premiat la Campionatul European de karate Shotokan SKDUN

Cristian Martinesc a reușit să obțină din nou o performanță de top european după ce a urcat pe podiumul de premiere la cea de a 8-a ediție a Campionatului European de karate Shotokan SKDUN.

Deveanul Cristian Mărtinesc (legitimat la Champions Club Karate Deva) a reușit să se impună în proba de kumite minicadeți a acestei ediții și a cucerit trofeul pus în joc de către organizatori, confirmând încă odată că este un sportiv de mare talent. Alături de colegii din echipa națională a României Karateka devean a adus acasă și o medalie de aur cucerită în competiția pe echipe după întreceri cu formații redutabile: Irlanda, Bulgaria, Germania şi Moldova.
Emanuel Mituică şi David Mocean au câştigat fiecare locul 1 în proba de kata intrând în posesia medaliilor de aur, iar Ariana Sârbu a reuşit să urce de două ori pe podiumul de premiere, obţinând un loc 2 în proba de kumite şi un loc 3 în cea de kata, care i-au adus medaliile de argint, respectiv de bronz.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia