15.8 C
Deva
vineri, martie 29, 2024

Campionatul Județean de Fotbal seria a IV-a. CSO Retezatul Hațeg are obiective noi

Prima etapă care deschide sezonul ligii a IV-a în campionatul județean de fotbal are loc sâmbătă 03 septembrie 2016.

Înainte de startul campionatului am căzut de cuviință să începem să prezentăm echipele noului sezon 2016-2017. Pentru început am ales echipa CSO Retezatul Hațeg, echipă care în sezoanele anterioare făcea revelație pe scena fotbalului județean și care se pregătește să ne ofere o nouă surpriză în noul sezon. Fapt pentru care am stat de vorbă cu antrenorul celor de la CSO Retezatul Hațeg  în privința noilor achiziții în lot,  a noului obiectiv ce îl are clubul în viitorul sezon precum și starea bazei sportive de la Hațeg .  „În prima etapă la Hercules Lupeni va fi un meci greu, dar sperăm că venirea lui Vârlan și Vișan jucător și antrenor secund, ambii de la Băița, precum și rezolvarea venirii lui Răzvan Maier de la CS Vulcan să facem o figură frumoasă. Obiectivul nostru este locul 1 bineînțeles,  nici nu mă gândesc  la altceva. În trecut ne-am dorit foarte mult promovarea dar am întâlnit o echipă UTA Arad care se știe foarte bine că a fost și anul acesta la promovare în liga I. A fost foarte greu, sperăm să avem un an foarte bun, eu sper. La noi nu au fost probleme financiare, suntem la zi cu totul, conducerea și președintele Doru Ghenciu și-au făcut pe deplin datoria. Asta le cer și băieților, așa cum conducerea este alături de noi și noi vrem să-i mulțumim. Terenurile sunt foarte bune de joc s-a făcut și un teren sintetic, sunt ceva fonduri din parte orașului ce sunt alocate tribunei pentru renovare. ”(antrenor Romulus Bobu CS O Retezatul Hațeg)

Echipa s-a întărit pentru noul sezon cu portarul Marius Cimporesc venit de la Vulcan unde a fost împrumutat împreună cu mijlocașul Răzvan Maier, fundașul Andrei Vârlan și mijlocașul Constantin Vișan veniți de la Băița și mijlocașul Darius Pușcă revenit de la facultate din Moldova.

Din lot mai fac parte portarii juniori Ionuț Costa și Radu Furdui, fundașii Marin Daj și Daniel Laslău, Ștefan Bogdan, Daniel Ispas, Cătălin Aiojoaie, mijlocașii Mihai Simoneac, Pîrvu Adrian, Belei Dănuț și Cărăvan Nicolae trecut și pe la echipa CNS Cetate Deva. Lotul se mai completează cu atacanții Kaya Nicolae, juniorii Ardelean Ionuț și Sterp Iancu, antrenorii secunzi Gavriluți Ioan și Vișan Constantin, maseorul Toni Svedac.

Etapa I programează următoarele întâlniri:

03.09.2016

CSM Jiul Petroșani-Minerul Uricani

Metalul Crișcior Brad-AS „U” Petroșani

ACS Victoria Călan-CSA Aurul Brad

ACS Hercules Lupeni-CSO Retezatul Hațeg

AS Aurul Certej-CS Inter Petrila

04.09.2016

ACS Șoimul Băița-CSM Hunedoara

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/