BOX AMATOR/”Sote” şi-a tras “Mănuşa Litoralului”

Pugilistul Sorin “Sote” Dobondi legitimat la Clubul Sportiv Scolar Hunedoara s-a clasat pe locul 1 la categoria tineret 64 de kilograme la Turneul Internaţional “Mănuşa Litoralului” care s-a disputat la finele săptămânii trecute la Constanţa.

12-BOXTrei victorii prin KO tehnic

În finală Sorin “Sote” Dobondi (foto, 17 ani),  la învins prin KO tehnic pe Marius Papuşoiu (CSM Craiova). Asistat din coltul ringului de antrenorul său Ilie Captari, Sorin Dobondi a câştigat alte două lupte tot înainte de limită cu Ninel Gheorghe (CS Dinamo Bucuresti) si Poppv Zoravko (Bulgaria).

“În ansamblu Sote s-a prezentat bine în ringul de la “Mănuşa Litoralului” atât fizic cât şi moral. Cel mai important este că a câştigat lupta pentru titularizare la categoria 64 kilograme în Lotul de Tineret al României cu Ninel Gheorghe ceea ce îi asigură participarea la Campionatul European din această lună din Croaţia”, a caracterizat elevului său la Constanţa, maestrul Ilie Captari evoluţia .

În acest an Sorin Dobondi a mai urcat încă odată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Cupa României.

Campionatul European de box rezervat Tineretului se va desfăşura în perioada 17 – 26 octombrie la Zagreb în Croaţia.

La Turneul Internaţional de box amator “Mănuşa Litoralului” 2014 – competiţie reactivată după două decenii – au participat 53 de pugilisti din Romania, Republica Moldova si Bulgaria care au luptat la 11 categorii de greutate: 6 la tineret si 5 la seniori

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport