BOX AMATOR/”Sote” şi-a tras “Mănuşa Litoralului”

773

Pugilistul Sorin “Sote” Dobondi legitimat la Clubul Sportiv Scolar Hunedoara s-a clasat pe locul 1 la categoria tineret 64 de kilograme la Turneul Internaţional “Mănuşa Litoralului” care s-a disputat la finele săptămânii trecute la Constanţa.

12-BOXTrei victorii prin KO tehnic

În finală Sorin “Sote” Dobondi (foto, 17 ani),  la învins prin KO tehnic pe Marius Papuşoiu (CSM Craiova). Asistat din coltul ringului de antrenorul său Ilie Captari, Sorin Dobondi a câştigat alte două lupte tot înainte de limită cu Ninel Gheorghe (CS Dinamo Bucuresti) si Poppv Zoravko (Bulgaria).

“În ansamblu Sote s-a prezentat bine în ringul de la “Mănuşa Litoralului” atât fizic cât şi moral. Cel mai important este că a câştigat lupta pentru titularizare la categoria 64 kilograme în Lotul de Tineret al României cu Ninel Gheorghe ceea ce îi asigură participarea la Campionatul European din această lună din Croaţia”, a caracterizat elevului său la Constanţa, maestrul Ilie Captari evoluţia .

În acest an Sorin Dobondi a mai urcat încă odată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Cupa României.

Campionatul European de box rezervat Tineretului se va desfăşura în perioada 17 – 26 octombrie la Zagreb în Croaţia.

La Turneul Internaţional de box amator “Mănuşa Litoralului” 2014 – competiţie reactivată după două decenii – au participat 53 de pugilisti din Romania, Republica Moldova si Bulgaria care au luptat la 11 categorii de greutate: 6 la tineret si 5 la seniori

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.