BOX AMATOR/”Sote” şi-a tras “Mănuşa Litoralului”

Pugilistul Sorin “Sote” Dobondi legitimat la Clubul Sportiv Scolar Hunedoara s-a clasat pe locul 1 la categoria tineret 64 de kilograme la Turneul Internaţional “Mănuşa Litoralului” care s-a disputat la finele săptămânii trecute la Constanţa.

12-BOXTrei victorii prin KO tehnic

În finală Sorin “Sote” Dobondi (foto, 17 ani),  la învins prin KO tehnic pe Marius Papuşoiu (CSM Craiova). Asistat din coltul ringului de antrenorul său Ilie Captari, Sorin Dobondi a câştigat alte două lupte tot înainte de limită cu Ninel Gheorghe (CS Dinamo Bucuresti) si Poppv Zoravko (Bulgaria).

“În ansamblu Sote s-a prezentat bine în ringul de la “Mănuşa Litoralului” atât fizic cât şi moral. Cel mai important este că a câştigat lupta pentru titularizare la categoria 64 kilograme în Lotul de Tineret al României cu Ninel Gheorghe ceea ce îi asigură participarea la Campionatul European din această lună din Croaţia”, a caracterizat elevului său la Constanţa, maestrul Ilie Captari evoluţia .

În acest an Sorin Dobondi a mai urcat încă odată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Cupa României.

Campionatul European de box rezervat Tineretului se va desfăşura în perioada 17 – 26 octombrie la Zagreb în Croaţia.

La Turneul Internaţional de box amator “Mănuşa Litoralului” 2014 – competiţie reactivată după două decenii – au participat 53 de pugilisti din Romania, Republica Moldova si Bulgaria care au luptat la 11 categorii de greutate: 6 la tineret si 5 la seniori

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști