ATLETISM. Dublu aur pentru Florentina Marincu!

 

16-ATLETISMAtleta Florentina Marincu (foto, 18 ani), legitimată la Colegiul Național Sportiv „Cetate” din Deva este printre puțini din țară care s-a impus în două proba ale Campionatelor Naționale în sală: la 60 metri și săritura în lungime. Pentru parcursul ei în sezonul de sală Marincu a fost recompensată de Federația Română de atletism cu un cec în valoare de 7.000 de lei.

Atleta Florentina Marincu legitimată la Colegiul National Sportiv „Cetate” Deva  a câștigat două titluri de campioană la ediția din acest an a Campionatelor Naționale în sală desfășurate la finele săptămânii trecute la Bucuresti. Încă junioară  Florentina Marincu a fost prima la săritura în lungime, cu un salt de 6, 55 metri dar și în proba de viteză pe distanța de 60 metri pe care au parcurs-o în 7, 41secunde.

Încă junioară  Marincu care este pregătită de profesorul Nicolae Alexe și-a apărat cu succes titlurile câștigate în urmă cu un an și a intrat în posesia unei veritabile colecții de medalii la actuala ediție dar și a unui cec în valoare de 7.000 de lei drept răsplată pentru parcursul în cele trei etape ale sezonului de sală. (Sami Tamas)

[box type=”tick” style=”rounded”]Un sprinter a luat “Cupa de Cristal”

Sprinterul Cătălin Câmpeanu (CSM București), cu un rezultat de 6″61 secunde și un punctaj pe tabela internațională de 1.147 puncte, a cucerit, la a 24-a ediție, “Cupa de Cristal”, trofeu decernat pentru cele mai bune rezultate înregistrate la Campionatele Naționale de atletism indoor dar și un premiu în bani de 4.500 lei. [/box]

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu