ATLETISM. Dublu aur pentru Florentina Marincu!

 

16-ATLETISMAtleta Florentina Marincu (foto, 18 ani), legitimată la Colegiul Național Sportiv „Cetate” din Deva este printre puțini din țară care s-a impus în două proba ale Campionatelor Naționale în sală: la 60 metri și săritura în lungime. Pentru parcursul ei în sezonul de sală Marincu a fost recompensată de Federația Română de atletism cu un cec în valoare de 7.000 de lei.

Atleta Florentina Marincu legitimată la Colegiul National Sportiv „Cetate” Deva  a câștigat două titluri de campioană la ediția din acest an a Campionatelor Naționale în sală desfășurate la finele săptămânii trecute la Bucuresti. Încă junioară  Florentina Marincu a fost prima la săritura în lungime, cu un salt de 6, 55 metri dar și în proba de viteză pe distanța de 60 metri pe care au parcurs-o în 7, 41secunde.

Încă junioară  Marincu care este pregătită de profesorul Nicolae Alexe și-a apărat cu succes titlurile câștigate în urmă cu un an și a intrat în posesia unei veritabile colecții de medalii la actuala ediție dar și a unui cec în valoare de 7.000 de lei drept răsplată pentru parcursul în cele trei etape ale sezonului de sală. (Sami Tamas)

[box type=”tick” style=”rounded”]Un sprinter a luat “Cupa de Cristal”

Sprinterul Cătălin Câmpeanu (CSM București), cu un rezultat de 6″61 secunde și un punctaj pe tabela internațională de 1.147 puncte, a cucerit, la a 24-a ediție, “Cupa de Cristal”, trofeu decernat pentru cele mai bune rezultate înregistrate la Campionatele Naționale de atletism indoor dar și un premiu în bani de 4.500 lei. [/box]

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini