ATLETISM. Campioană la fotografie!

Atleta hunedoreancă Florentina Marincu a fost revelația primei zile a Campionatelor Naționale de în sală în care s-a impus la mare luptă în proba de viteză pe distanța de 60 metri. Astfel sportiva legitimată la Colegiul Național Sportiv “Cetate” Deva și-a apărat titlul câștigat anul trecut

16-FOTOGRAFIE

Prima zi a Campionatelor Naționale de atletism indoor, care s-a disputant  în Sala din Complexul Național “Lia Manoliu” din București, a avut drept revelație pe junioara Florentina Marincu (foto, 18 ani) legitimateă la Colegiul Național Sportiv “Cetate” Deva care a reușit să o învingă pe mult mai experimentata Andreea Ogrăzeanu (CS Farul Constanța), la 60 metri.

La fotofinish

Florentina Marincu și Andreea Ogrăzeanu au încheiat cursa umăr la umăr iar pentru a desemna campioana arbitrii au avut nevoie să privească fotografia cu momentul în care cele două atlete au trecut linia de sosire.

Victoria și titlul de campioană națională a revenit Florentinei Marincu care a fost mai rapidă decât Andreea Ogrăzeanu cu doar o sutime de secundă: 7 secunde și  41sutimi Marincu față de 7secunde și 42 sutimi Ogărăzeanu. Cu acest succes, Marincu care este antrenată de profesorul Nicolae Alexe, şi-a trecut în palmares două medalii de aur, întrucât a triumfat şi la senioare, şi la categoria tineret.

Este al doilea titlu de campioană națională în sală la rând câștigat de Marincu care anul trecut s-a impus cu timpul de 7 secunde și 40 de sutimi.

Favorită și la lungime

Florentina Marincu a concurat și ieri, în a doua zi a Campionatelor Naționale în sală, în proba de săritura în lungime care s-a disputat aseară după închiderea ediției. Tot duminică au mai avut loc finalele probelor de lungime masculin, 800 metri (m+f), 60 m garduri (m+f), 3.000 m (m+f), înălțime (m+f), greutate masculin, precum și ștafetele de 4×2 tururi. La finalul întrecerii s-a atribuit, pentru a 24-a oară, și “Cupa de Cristal”, trofeu care răsplătește cel mai bun rezultat al competiței. (Sami Tamas)

[box type=”tick” style=”rounded”]Primii 11 campioni ai anului 2015

Iată campionii primei zile ale Campionatelor Naționale de atletism în sală: feminin: triplusalt: Cristina Bujin (CS Farul Constanța) 14,16 metri; 60 m: Florentina Marincu (CNS “ Cetate” Deva) — 7″41 secunde; 1.500 m: Claudia Bobocea (CSM Sfântu Gheorghe) — 4’21″20 minute; greutate: Lenuța Burueană (Ceahlăul Piatra Neamț) — 16,38 metri; prăjină: Lavinia Scurtu (CS Știința Bacău) — 3,50 metri; 400 m: Bianca Răzor (CS Steaua București) — 53″86 secunde; înălțime: Daniela Stanciu (CSM București) — 1,94 metri; masculin: 1.500 m: Ioan Zăizan (CS Știința Bacău) — 3’46″11 minute; 60 m: Daniel Budin (CSM Slatina) — 6″80 secunde; triplusalt: Marian Oprea (CS Dinamo București) — 16,47 metri; 400 m: Adrian Drăgan (CSM Timișoara) — 49″09 secunde.[/box]

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         (P) Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         (P) Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată         Povestea comorii fabuloase a regelui Decebal         Toate drumurile duc la Salonul Hunedorean al Cărţii         UNA DE “MAGNA CUM LAUDE” LA CJH: Galeriile de Artă „FORMA” devin o bijuterie arhitecturală         Prinși la furat de băutură și țigări         Drumul Național 7A va intra în reparații capitale. Primele lucrări de reabilitare au început         Incendiu puternic în Geoagiu. Un om a murit