ATLETISM. Campioană la fotografie!

Atleta hunedoreancă Florentina Marincu a fost revelația primei zile a Campionatelor Naționale de în sală în care s-a impus la mare luptă în proba de viteză pe distanța de 60 metri. Astfel sportiva legitimată la Colegiul Național Sportiv “Cetate” Deva și-a apărat titlul câștigat anul trecut

16-FOTOGRAFIE

Prima zi a Campionatelor Naționale de atletism indoor, care s-a disputant  în Sala din Complexul Național “Lia Manoliu” din București, a avut drept revelație pe junioara Florentina Marincu (foto, 18 ani) legitimateă la Colegiul Național Sportiv “Cetate” Deva care a reușit să o învingă pe mult mai experimentata Andreea Ogrăzeanu (CS Farul Constanța), la 60 metri.

La fotofinish

Florentina Marincu și Andreea Ogrăzeanu au încheiat cursa umăr la umăr iar pentru a desemna campioana arbitrii au avut nevoie să privească fotografia cu momentul în care cele două atlete au trecut linia de sosire.

Victoria și titlul de campioană națională a revenit Florentinei Marincu care a fost mai rapidă decât Andreea Ogrăzeanu cu doar o sutime de secundă: 7 secunde și  41sutimi Marincu față de 7secunde și 42 sutimi Ogărăzeanu. Cu acest succes, Marincu care este antrenată de profesorul Nicolae Alexe, şi-a trecut în palmares două medalii de aur, întrucât a triumfat şi la senioare, şi la categoria tineret.

Este al doilea titlu de campioană națională în sală la rând câștigat de Marincu care anul trecut s-a impus cu timpul de 7 secunde și 40 de sutimi.

Favorită și la lungime

Florentina Marincu a concurat și ieri, în a doua zi a Campionatelor Naționale în sală, în proba de săritura în lungime care s-a disputat aseară după închiderea ediției. Tot duminică au mai avut loc finalele probelor de lungime masculin, 800 metri (m+f), 60 m garduri (m+f), 3.000 m (m+f), înălțime (m+f), greutate masculin, precum și ștafetele de 4×2 tururi. La finalul întrecerii s-a atribuit, pentru a 24-a oară, și “Cupa de Cristal”, trofeu care răsplătește cel mai bun rezultat al competiței. (Sami Tamas)

[box type=”tick” style=”rounded”]Primii 11 campioni ai anului 2015

Iată campionii primei zile ale Campionatelor Naționale de atletism în sală: feminin: triplusalt: Cristina Bujin (CS Farul Constanța) 14,16 metri; 60 m: Florentina Marincu (CNS “ Cetate” Deva) — 7″41 secunde; 1.500 m: Claudia Bobocea (CSM Sfântu Gheorghe) — 4’21″20 minute; greutate: Lenuța Burueană (Ceahlăul Piatra Neamț) — 16,38 metri; prăjină: Lavinia Scurtu (CS Știința Bacău) — 3,50 metri; 400 m: Bianca Răzor (CS Steaua București) — 53″86 secunde; înălțime: Daniela Stanciu (CSM București) — 1,94 metri; masculin: 1.500 m: Ioan Zăizan (CS Știința Bacău) — 3’46″11 minute; 60 m: Daniel Budin (CSM Slatina) — 6″80 secunde; triplusalt: Marian Oprea (CS Dinamo București) — 16,47 metri; 400 m: Adrian Drăgan (CSM Timișoara) — 49″09 secunde.[/box]

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători