3.6 C
Deva
vineri, aprilie 19, 2024

ARTE MARȚIALE. Vis de campioană!

Karateka orăștiancă Bianca Antonia Orzescu își dorește să aibe propriul ei club și grădiniță cu predare în germană în care să-i învețe pe copii tainele artelor marțiale

16-CAMPIOANA

Bianca Antonia Orzescu (foto, 16 ani), este una dintre sportivi merituoși ai Clubului Sportiv Dacicus Orăștie.

La karate după primi pași

Ea practică artele marțiale din fragedă pruncie. Abia își mai aduce aminte de prima zi când după lungi insistențe părinții ei au dus-o la sala unde colegii ei de la grădiniță exersau deja procedee de karate.

“Fiind o fetiță foarte energica pe când aveam doar patru anișori părinții mei m-au înscris în sfârșit și pe mine la karate. De cum am intrat în sala de antrenament mi-a plăcut și am ajuns încet, încet să-mi doresc să asimilez cât mai multe cunoștiințe și să vreau să fiu cea mai bună, ambiția m-a ajutat la fiecare competitie să fiu mai bună decât la precedenta întrecere”, povestește Bianca Orzescu care din 2006 an după an a câștigat medalie după medalie la competițiile internaționale la care a participat în Italia, Serbia și Marea Britanie.

Karate pentru totdeauna

Elevă la secția „germană maternal” a Colegiului Național “Decebal” din Deva și cu un program zilnic plin de evenimente Bianca își găsește timp și pentru karate.

“Nici o clipă nu m-am gândit să abandonez cursurile de karate, din contră îmi doresc să urmez exemplul sensei-ului meu Nicolae Iordachescu și mai târziu să fiu un sensei model cum e el. Pe viitor visez să am propriul meu club și propria gradiniță cu predare în limba germană. Știu că va trebui să muncesc foarte mult dar lângă exemple așa de bune cum sunt  sensei și parinți mei sunt sigură că voi reuși”, speră Bianca. (Sami Tamaş)

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/