ARTE MARȚIALE. Campioni în Cetate

Sâmbătă, 22 iunie 2019, Cetatea Deva va găzdui o demonstrație de arte marțiale. Iubitorii acestui sport sunt așteptați începând cu ora 11:00, pe Platforma Artilerie Vest.

 

 

Demonstrațiile de karate vor fi susținute de membrii Clubului Sportiv Elite Center Hunedoara. Karateka cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani sunt medaliați cu aur, argint și bronz la competiții naționale de gen.

 

Va fi prezent și un multiplu medaliat

 

Sportivii vor fi însoțiți de instructorul Eric Șoș, care la vârsta de 23 de ani este multiplu campion național, european și mondial. Pentru rezultatele remarcabile, el a fost recompensat de Ministerul Tineretului și Sportului cu titlul de Maestru Emerit al Sportului. Eric Șoș face parte din lotul național de karate shotokan al României. Evenimentul sportiv ,,Campioni în Cetate” este organizat de Clubul Sportiv Elite Center Hunedoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva. Intrarea la evenimentul din Cetatea Deva este liberă!

 

Și la ștrand

 

Organizatorii îi așteaptă pe deveni și pe turiști să se bucure de spectacolul oferit de sportivii care practică shotokan, acest stil de karate foarte cunoscut și răspândit în lume și care pune accent pe tehnicile în lupta de la distanță și pe dezvoltarea vitezei. La ora 12:30, demonstrațiile de karate shotokan susținute de sportivii Clubului Elite Center Hunedoara și de  multiplul campion Eric Șoș se mută în incinta Ștrandului Municipal Deva.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei