ARTE MARȚIALE. Campioni în Cetate

Sâmbătă, 22 iunie 2019, Cetatea Deva va găzdui o demonstrație de arte marțiale. Iubitorii acestui sport sunt așteptați începând cu ora 11:00, pe Platforma Artilerie Vest.

 

 

Demonstrațiile de karate vor fi susținute de membrii Clubului Sportiv Elite Center Hunedoara. Karateka cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani sunt medaliați cu aur, argint și bronz la competiții naționale de gen.

 

Va fi prezent și un multiplu medaliat

 

Sportivii vor fi însoțiți de instructorul Eric Șoș, care la vârsta de 23 de ani este multiplu campion național, european și mondial. Pentru rezultatele remarcabile, el a fost recompensat de Ministerul Tineretului și Sportului cu titlul de Maestru Emerit al Sportului. Eric Șoș face parte din lotul național de karate shotokan al României. Evenimentul sportiv ,,Campioni în Cetate” este organizat de Clubul Sportiv Elite Center Hunedoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva. Intrarea la evenimentul din Cetatea Deva este liberă!

 

Și la ștrand

 

Organizatorii îi așteaptă pe deveni și pe turiști să se bucure de spectacolul oferit de sportivii care practică shotokan, acest stil de karate foarte cunoscut și răspândit în lume și care pune accent pe tehnicile în lupta de la distanță și pe dezvoltarea vitezei. La ora 12:30, demonstrațiile de karate shotokan susținute de sportivii Clubului Elite Center Hunedoara și de  multiplul campion Eric Șoș se mută în incinta Ștrandului Municipal Deva.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”