ARTE MARȚIALE. Campioni în Cetate

Sâmbătă, 22 iunie 2019, Cetatea Deva va găzdui o demonstrație de arte marțiale. Iubitorii acestui sport sunt așteptați începând cu ora 11:00, pe Platforma Artilerie Vest.

 

 

Demonstrațiile de karate vor fi susținute de membrii Clubului Sportiv Elite Center Hunedoara. Karateka cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani sunt medaliați cu aur, argint și bronz la competiții naționale de gen.

 

Va fi prezent și un multiplu medaliat

 

Sportivii vor fi însoțiți de instructorul Eric Șoș, care la vârsta de 23 de ani este multiplu campion național, european și mondial. Pentru rezultatele remarcabile, el a fost recompensat de Ministerul Tineretului și Sportului cu titlul de Maestru Emerit al Sportului. Eric Șoș face parte din lotul național de karate shotokan al României. Evenimentul sportiv ,,Campioni în Cetate” este organizat de Clubul Sportiv Elite Center Hunedoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva. Intrarea la evenimentul din Cetatea Deva este liberă!

 

Și la ștrand

 

Organizatorii îi așteaptă pe deveni și pe turiști să se bucure de spectacolul oferit de sportivii care practică shotokan, acest stil de karate foarte cunoscut și răspândit în lume și care pune accent pe tehnicile în lupta de la distanță și pe dezvoltarea vitezei. La ora 12:30, demonstrațiile de karate shotokan susținute de sportivii Clubului Elite Center Hunedoara și de  multiplul campion Eric Șoș se mută în incinta Ștrandului Municipal Deva.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători