ARTE MARȚIALE. Campioni în Cetate

Sâmbătă, 22 iunie 2019, Cetatea Deva va găzdui o demonstrație de arte marțiale. Iubitorii acestui sport sunt așteptați începând cu ora 11:00, pe Platforma Artilerie Vest.

 

 

Demonstrațiile de karate vor fi susținute de membrii Clubului Sportiv Elite Center Hunedoara. Karateka cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani sunt medaliați cu aur, argint și bronz la competiții naționale de gen.

 

Va fi prezent și un multiplu medaliat

 

Sportivii vor fi însoțiți de instructorul Eric Șoș, care la vârsta de 23 de ani este multiplu campion național, european și mondial. Pentru rezultatele remarcabile, el a fost recompensat de Ministerul Tineretului și Sportului cu titlul de Maestru Emerit al Sportului. Eric Șoș face parte din lotul național de karate shotokan al României. Evenimentul sportiv ,,Campioni în Cetate” este organizat de Clubul Sportiv Elite Center Hunedoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva. Intrarea la evenimentul din Cetatea Deva este liberă!

 

Și la ștrand

 

Organizatorii îi așteaptă pe deveni și pe turiști să se bucure de spectacolul oferit de sportivii care practică shotokan, acest stil de karate foarte cunoscut și răspândit în lume și care pune accent pe tehnicile în lupta de la distanță și pe dezvoltarea vitezei. La ora 12:30, demonstrațiile de karate shotokan susținute de sportivii Clubului Elite Center Hunedoara și de  multiplul campion Eric Șoș se mută în incinta Ștrandului Municipal Deva.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini