Amical cu victorie pentru Cetate Deva

Sâmbătă Cetate a jucat în deplasare la Brad cu Aurul, echipă clasată pe locul 3 în Liga 4 Hunedoara, de care a dispus cu 3 – 1 (2 – 0).

Golurile devenilor au fost marcate de Marius Ion, reluare cu capul la o centrare a lui Filip (1 – 0, min. 7), Curescu, care a fructificat o pasă lungă a aceluiaşi Filip în spatele fundaşilor adverşi (2 – 0, min. 35) şi din nou de Marius Ion, tot cu o lovitură de cap la un corner executat de Velcotă (min. 56). Gazdele au redus diferenţa dintr-un penalty acordat în min. 86.

Ştefan Nanu a trimis pe teren un prim 11 cu Manea – Filip, Radak, Bogdanovici, Doboş – Ţoiu, Boldea, Herci – Curescu, M. Ion, Velcotă. În min. 55 în locul lui Bogdanovici a fost introdus Jude, iar după min. 65 la Deva au mai intrat pe rând Subţirică, Kelemen, Teodorescu, Târş şi Iovu, care i-au înlocuit pe Marius Ion, Doboş, Filip, Curescu şi Radak.

„Din nou am făcut o primă repriză bună, chiar foarte bună, ca şi în amicalul de săptămâna trecută (n. red.: victoria cu 3 – 1 de la Alba Iulia). Şi repriza a doua am început-o bine, după care am efectuat mai multe schimbări şi am încercat diferite formule de echipă. Am terminat meciul cu o linie de fundaşi complet schimbată, Teodorescu – Boldea – Jude – Kelemen, cu Iovu, Târş şi Velcotă în atac, Subţirică la mijloc şi Boldea stoper, câteva permutări pe posturi pentru mai multe variante de joc. Mă bucur pentru cele două goluri ale lui Marius Ion, aţi văzut cât ne-a lipsit în turul de campionat acel număr 9, am tot spus-o. Este un vârf de atac cu experienţă la 30 de ani, a evoluat şi în liga a doua, avem nevoie de un asemenea jucător pe acel post. Nu i-am putut folosi astăzi pe Iana – venit accidentat de la lotul naţional, are o problemă la tibie, Bîrzan – în continuare cu entorsă, nu a jucat deloc, Petresc – a acuzat o întindere şi l-am menajat astăzi. Vineri o să jucăm din nou la Alba Iulia cu Unirea, ultimul amical dinaintea începerii campionatului”, a declarat imediat după joc antrenorul principal al lui Cetate.

EXTRA 1

Unirea a bătut pe CS Hunedoara

CS Hunedoara a jucat sâmbătă primul amical pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia, iar meciul s-a terminat cu scorul de 1 – 2 (1 – 0). Cele două formaţii s-au mai întâlnit şi în urmă cu o lună la Alba Iulia, meci câştigat tot de „unirişti” cu 3 – 2. Golul formaţiei hunedorene a fost marcat de Burlacu, în min. 22, la o fază de atac frumos construită colectiv şi finalizată cu un şut din 16 metri. Pentru oaspeţi au întors rezultatul pe final de meci Fetiţa (min. 74) şi Scrob (min. 83).

Antrenorul Raul Spătaru a trimis pe teren următorii jucători: Dumitrescu – Cr. Creciunesc, Ciucurescu, Ionică, Trăşcan – Iacob, Marinca, R. Cristian, Bloj – Burlacu, Babei. În partea secundă au mai intrat la hunedoreni Raţ – Kocsis, Chelemen, Bularda, D. Creciunesc, Radicof, Tiric şi Bujor.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului